Vallahi en cok oksapara sevinmistim uc haftadir bir tane morlugum curugum kalmadiBen de oksıpara daha uzun süre devam edeceğim ben de de leke olunca coraspin i kesti dex de devam
Yok hiç öyle bir özenme durumum sözkpnısu bile değil çok şükürMide bulantısı olmayanlar aşırı şanslı bence.
Ölüyorum, gözümü açamıyorum, 6 kilo verdim. Hic ozenmeyin mide bulantısına
Ya mide bulantısı değilde 6 kilo vermeye özendimMide bulantısı olmayanlar aşırı şanslı bence.
Ölüyorum, gözümü açamıyorum, 6 kilo verdim. Hic ozenmeyin mide bulantısına
Ben doktorun yaninda ciddi aliklasiyorum yaYaa insan doktorun yanında herşeyi unutuyor çok normal bence yaşadığınız şokerken öğreneceksin hadi bakalım heyecan dorukta
Yaaa çok güzel, biri karnında öteki markete gidebilecek kıvamda.Ben de oğlumu markete yolladım ne biçim çocuk anne bu diyo
Yaaa bence senin kızın olacak içime öyle doğuyor benim de oğlum olacak benceBen doktorun yaninda ciddi aliklasiyorum yaboyle bazi seyleri muhakkak sormayi unutuyorum sonradan msj atiyorum ajdjdj.
Ay bugun kiz gibi hissettim ekranda, pek nazli nazli suzuldu el salladi sanki ajdjdjdj
Bilmiyorum ki benim doktor unutkan biraz kesin karıştırdıYavrum senin gecmisteki dusuk oykunden dolayi mi acaba kullandiriyor ki? Ben aspirine devam ediyorum ama onu kesmedi
Ayyy hadi bakalim cok heyecanli yahu beklemesi cok guzel bir heyecan ama gergin bir bekleyis degil muayene bekler gibi ajdjdjdjYaaa bence senin kızın olacak içime öyle doğuyor benim de oğlum olacak bencenot al sorularını unutmamak için
Evet canım istediğin adrese hemşire gelecek. Bende yarın netleştireceğim. Tertemiz sonuçlar alalım inşallahBen de amerikaya gidiyor diye orayi tercih edecegim sanirim iyice icime sinsin istiyorum acikcasi. Bir arkadas genoksla ilgili sikayetvar da cok sikayet okudugunu soyleyince icim bulandi esasen. Halbuki diger doktorum da genoksu onermisti bilemedim
Embriyoya da genetik bakildigi icin temel parametre yeterli dedi, double check olmus olacak bir bakimaen fullere hic mi hic gerek yok dedi aynen. 530 dedigin orta paketse iyiymis fiyat olarak. Yarin arayip fiyat alicam cuma da gelip alirlar sanirim kani, eve geliyorlarmis doktor oyle soyledi. Bir an evvel yaptiriyim o da ciksin istiyorum aradan bir seyleri beklemeye sabrim kalmadi artik sjdjfjf.
Ekrandan goruyorlar ya oyle dusunup bozma iciniBilmiyorum ki benim doktor unutkan biraz kesin karıştırdı
Yuzde50 erkek yazdığın kısımı okurken bende ohaaa kız hissediyordum diye bisey geçirdim içimden saniyelik djdhdjjdjdjd Kız tövbe yarabbim bu hamilelerin gerçekten beyni küçülüyo heraldeCinsiyeti sorduk, yuzde50 erkek diyorbos bulunuppp odadaki hemsireye kadar hepimiz aaaaayyyyy oyyyy dedik bir anlik gafletle yani yuzde50 de kiz diyor devaminda. Nasil iq muz dusuktu o an sen dusun iste koca koca insanlar maskara olduk koca profa sonra dedim ki odaya gecince tahmin varsa soyleyin, vallahi yok gormedim bisey diyor on gun dayan fetalde gorucez zaten dedi tmm dedim artik
Ooy gobusler herkeste cikmaya basladi bence artik
Amin canim insallah, yollarimizin devami su gibi gelsin hep oyle dua ediyorumEvet canım istediğin adrese hemşire gelecek. Bende yarın netleştireceğim. Tertemiz sonuçlar alalım inşallah
Benim canım doktorum rapor ilacı karşılasın diye günde 2 olarak girmiş ama ben 1 kullanıyorum hocam dedim zaten öyle yapcan gözüm benim devlet versin diye öyle yazdım ben diyor ahajaj alem adam ya çok seviyorumEkrandan goruyorlar ya oyle dusunup bozma icinigerci bugun benimki de obur klinikte bakti bana, igneyi gunde bir mi iki mi yaptigimi sordu AHA DEDIM UNUTTU SCTKKKK
Cok kiz kiz dedik erkek cikarsa hepimiz sok ahdjdjdjd. Kocam bayilip kalmaz umarim ya kendim cok okeyim oglusa ama adam dicek ki bi de tup yaptik yine gonlumuze gore olmadi ajdjfjfjfjf.Yuzde50 erkek yazdığın kısımı okurken bende ohaaa kız hissediyordum diye bisey geçirdim içimden saniyelik djdhdjjdjdjd Kız tövbe yarabbim bu hamilelerin gerçekten beyni küçülüyo heraldesenin oğlun olacağını düşünmüyorum yani kesin kız gözüyle bakıyorum nedense
Şu haftadan sonra herkesin göbüşler ben burdayım demeye başlayacak bence ya
Erkekler bizim kadar detaya girmiyorlar tamam olsun bitti gördük modundalar birazAyyy hadi bakalim cok heyecanli yahu beklemesi cok guzel bir heyecan ama gergin bir bekleyis degil muayene bekler gibi ajdjdjdj
Guya yine almistim hatta arabada babamlara tembihlettim unutursam hatirlatin diyecocugu gorunce ekranda kafa kalmiyor bir de benim esim tamam hadi oyalama insanlari filan modunda hep ajajaja
Ay benimkide sürekli kız sayıklayıp duruyor ya bu erkeklerin ne bu kız aşkıCok kiz kiz dedik erkek cikarsa hepimiz sok ahdjdjdjd. Kocam bayilip kalmaz umarim ya kendim cok okeyim oglusa ama adam dicek ki bi de tup yaptik yine gonlumuze gore olmadi ajdjfjfjfjf.
Eşim şuan tahminini bana söylemiyor gizliyor ama bence içten içe o da kız istiyorAy benimkide sürekli kız sayıklayıp duruyor ya bu erkeklerin ne bu kız aşkı
Hep su modda, doktorumuz zaten gerekli her seyi soyluyor anlatiyor, ben tekrar afedersiniz KERIZ gibi sorup adama ayni seyleri farkli kelimelerle anlattiriyormusumErkekler bizim kadar detaya girmiyorlar tamam olsun bitti gördük modundalar biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?