Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
lekelenme falan olmadıysa endişelenme canım. Doktordan doktora değişiyor heralde. Ben kendimde psikolojik olarak hazır değilim, nasıl olacağım onu da bilmiyorum. O yüzden ben böyle devam :)
Bende asla kendimi hazır hissetmiyorum. Biraz daha büyüsün istiyorum. Tedirgin oluyorum.

Son düzenleme:
Yaa belki hormonlar değiştiği için daha tahammülsüz daha böyle herseyden bunalan, darlanan bir ruh haline giriyoruzdur. Bende biraz agresif oldum.

Tüm konuları kaçırmışım ama bence benimki de erkek ben hep kız istediğim için kesin oğlum olur diyordum zaten, ama yani çok erkek annesi hissediyorum şu günlerde. Rüya falan görmedim ama anca kabus görüyordum hastanelerde rapor alamadığıma dair
Bugün ben de doktordaydım kanama alanım azalmış çooook şükür binlerce şükür. Bugün ilk kez doktordan mutlu çıktım, Allah daim etsin

Ayyy çok sevindim sizi merak ediyordum ben de, kanama alanı bende de olduğu için dikkatimi çekmiştiniz. Geçmiş gitmiş olsun darısı başıma inşallah

Yaa belki hormonlar değiştiği için daha tahammülsüz daha böyle herseyden bunalan, darlanan bir ruh haline giriyoruzdur. Bende biraz agresif oldum.
Ya evet evde pek değil ama işyerinde öfkeme hakim olamadığım zamanlar oluyor. Asla kızan azarlayan biri olmadım şimdiye kadar ama hata yapılmasına tahammülüm kalmadı bütün günü sinirli geçiriyorum. Sonra üzülüyorum keşke kızmasaydım diye Yazık personel de anlamıyor noldu bu çilek hanıma diye hepsi şokingen dkdjdjd

Bende normalde sakin bırıyım alttan alırım herseyı ama tahammülüm kalmadı dün arıtıcıyı acık bırakmışım mutfağımı su bastı halıllarım battı bır uyandım havuz olmus mutfak hemen esımı aradım sankı adam yapmıs gıbı ona sınırlendım geldı temızledı halılları yıkamaya verdı ama yıne yaramadı aksama kadar sınırlendım aksam düşündüm adamın ne suçu vardı dıye hıc hosuma gıtmıyor bu durumum

Yakında anlarlar Benim bazen kocamı bile şöyle tutup bir duvara çarpasım geliyor ki melek gibi adamdır Hiçbir şeye tahammülüm yok. Hayırlısı artık. Biraz idare edecekler

Yakında anlarlar Benim bazen kocamı bile şöyle tutup bir duvara çarpasım geliyor ki melek gibi adamdır Hiçbir şeye tahammülüm yok. Hayırlısı artık. Biraz idare edecekler
Bi ona kıyamıyorum. Şöyle uzaktan bakıyorum içim eriyor yaaa yazııkkkk kıyamam bu da bakımsız kaldı diyorum kendi kendime
Normalde ben ona çok hizmet ederim sevdiği yemekleri tatlıları yaparım el bebek gül bebek yaşar. Şimdi sokak çocuğuna döndü

Ayyy çok sevindim sizi merak ediyordum ben de, kanama alanı bende de olduğu için dikkatimi çekmiştiniz. Geçmiş gitmiş olsun darısı başıma inşallah
Çok teşekkür ederim. Ben de şaşkınım, dün Şehir hastanesine gittim orada biraz küçülmüştü ama yinede büyüktü. Bugün kendi doktoruma gittim daha da küçülmüş. Yani bir gecede olabiliyor mu bilmiyorum ama şuan kendi gözlerimle gördüğüme inanmak istiyorum, bu bana iyi geliyor Kaç haftadır tüm gün yatıyorum, stresliyim, gece rüyamda hep hastanedeyim hep bir sıkıntıdayım. Artık biraz rahatlamam gerekiyor. İnşallah sizde de en kısa zamanda her şey yoluna girer, hepimizde inşallah tamamen gider kanamalar

Çok şükür ya bugün gerçekten bu haberleri okudukça kendim yaşamışım gibi sevindim.

Yazık kııııız çokta kızma onun da duyguları incinmesin

Bırakın arkadaşlar ya biraz bakımsız kalsınlar biraz eksik kalsınlar biz ne badereler atlatıyoruz onlar da biraz mücadele etsinler bakalım

Çok şükür sağlıkla büyüsün bebişiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…