- 16 Mart 2025
- 314
- 417
- 18
- 38
Bende asla kendimi hazır hissetmiyorum. Biraz daha büyüsün istiyorum. Tedirgin oluyorum.lekelenme falan olmadıysa endişelenme canım. Doktordan doktora değişiyor heralde. Ben kendimde psikolojik olarak hazır değilim, nasıl olacağım onu da bilmiyorum. O yüzden ben böyle devam :)
Yaaa bunlar ne bunlar..Şu aşamaya bir an evvel gelsek yaaYaaaaaa çok mutluyum çabuk aldıklarıma bakın
Beyaz unisex fakat pembişe büyük totem yaptım aldım. İnanıyorum bu minik kız bunu giyecek
Eki Görüntüle 3573818
Yaa belki hormonlar değiştiği için daha tahammülsüz daha böyle herseyden bunalan, darlanan bir ruh haline giriyoruzdur. Bende biraz agresif oldum.Kızlar bu cinsellik konusu açılmışken ben farklı bir şey sormak istiyorum. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kocama karşı biraz kaba davranıyorum sanırım. Kendisi ilgilenmeyi, sıkarak, ısırarak sevmeyi seven biridir. Bunları yapınca çıldıracak gibi oluyorum. Biraz uzak dursun, mesafesini korusun istiyorum. Bu normal mi
EkledimYaş:32
Kaçıncı çocuk: 1
Sat : 22.02.2025
Kese: 26.03.2025 (4+4)
Kalp atışı: 08.04.2025 (6+4)
Tahmini cinsiyet: kız
Puxhu bende dahil olmak isterim listeye
Ayyy çok sevindim sizi merak ediyordum ben de, kanama alanı bende de olduğu için dikkatimi çekmiştiniz. Geçmiş gitmiş olsun darısı başıma inşallahTüm konuları kaçırmışım ama bence benimki de erkekben hep kız istediğim için kesin oğlum olur diyordum zaten, ama yani çok erkek annesi hissediyorum şu günlerde. Rüya falan görmedim ama anca kabus görüyordum hastanelerde rapor alamadığıma dair
Bugün ben de doktordaydım kanama alanım azalmış çooook şükür binlerce şükür. Bugün ilk kez doktordan mutlu çıktım, Allah daim etsin
Ya evet evde pek değil ama işyerinde öfkeme hakim olamadığım zamanlar oluyor. Asla kızan azarlayan biri olmadım şimdiye kadar ama hata yapılmasına tahammülüm kalmadı bütün günü sinirli geçiriyorum. Sonra üzülüyorum keşke kızmasaydım diyeYaa belki hormonlar değiştiği için daha tahammülsüz daha böyle herseyden bunalan, darlanan bir ruh haline giriyoruzdur. Bende biraz agresif oldum.
Bende normalde sakin bırıyım alttan alırım herseyı ama tahammülüm kalmadı dün arıtıcıyı acık bırakmışım mutfağımı su bastı halıllarım battı bır uyandım havuz olmus mutfak hemen esımı aradım sankı adam yapmıs gıbı ona sınırlendım geldı temızledı halılları yıkamaya verdı ama yıne yaramadı aksama kadar sınırlendım aksam düşündüm adamın ne suçu vardı dıye hıc hosuma gıtmıyor bu durumumYa evet evde pek değil ama işyerinde öfkeme hakim olamadığım zamanlar oluyor. Asla kızan azarlayan biri olmadım şimdiye kadar ama hata yapılmasına tahammülüm kalmadı bütün günü sinirli geçiriyorum. Sonra üzülüyorum keşke kızmasaydım diyeYazık personel de anlamıyor noldu bu çilek hanıma diye hepsi şokingen dkdjdjd
Yakında anlarlarYa evet evde pek değil ama işyerinde öfkeme hakim olamadığım zamanlar oluyor. Asla kızan azarlayan biri olmadım şimdiye kadar ama hata yapılmasına tahammülüm kalmadı bütün günü sinirli geçiriyorum. Sonra üzülüyorum keşke kızmasaydım diyeYazık personel de anlamıyor noldu bu çilek hanıma diye hepsi şokingen dkdjdjd
Hayırlı olsun bugün çok güzel haberlerle şenlendirdiniz bu topiğiMerhaba kızlar dr. Dan geldik . Çok şükür her şey yolundaymis cinsiyeti erkeğe benzetti ama kesin değil dedi ..
Bi ona kıyamıyorum. Şöyle uzaktan bakıyorum içim eriyor yaaa yazııkkkk kıyamam bu da bakımsız kaldı diyorum kendi kendimeYakında anlarlarBenim bazen kocamı bile şöyle tutup bir duvara çarpasım geliyor ki melek gibi adamdır Hiçbir şeye tahammülüm yok. Hayırlısı artık. Biraz idare edecekler
Çok teşekkür ederim. Ben de şaşkınım, dün Şehir hastanesine gittim orada biraz küçülmüştü ama yinede büyüktü. Bugün kendi doktoruma gittim daha da küçülmüş. Yani bir gecede olabiliyor mu bilmiyorum ama şuan kendi gözlerimle gördüğüme inanmak istiyorum, bu bana iyi geliyorAyyy çok sevindim sizi merak ediyordum ben de, kanama alanı bende de olduğu için dikkatimi çekmiştiniz. Geçmiş gitmiş olsun darısı başıma inşallah
Çok şükür ya bugün gerçekten bu haberleri okudukça kendim yaşamışım gibi sevindim.Kızlarr bende miniğimi gördüm bugün9+2 sata göre ama 10+1 çıktık normaliz inş baya öndeyiz kollarını oynatıyordu minik aşkım çok güzeldii her şey yolunda şükürler olsun hepinizden böyle güzel haberler bekliyorumm
Yazık kııııız çokta kızma onun da duyguları incinmesinBende normalde sakin bırıyım alttan alırım herseyı ama tahammülüm kalmadı dün arıtıcıyı acık bırakmışım mutfağımı su bastı halıllarım battı bır uyandım havuz olmus mutfak hemen esımı aradım sankı adam yapmıs gıbı ona sınırlendım geldı temızledı halılları yıkamaya verdı ama yıne yaramadı aksama kadar sınırlendım aksam düşündüm adamın ne suçu vardı dıye hıc hosuma gıtmıyor bu durumum
Bırakın arkadaşlar ya biraz bakımsız kalsınlar biraz eksik kalsınlar biz ne badereler atlatıyoruz onlar da biraz mücadele etsinler bakalımBi ona kıyamıyorum. Şöyle uzaktan bakıyorum içim eriyor yaaa yazııkkkk kıyamam bu da bakımsız kaldı diyorum kendi kendime
Normalde ben ona çok hizmet ederim sevdiği yemekleri tatlıları yaparım el bebek gül bebek yaşar. Şimdi sokak çocuğuna döndü
Çok şükür sağlıkla büyüsün bebişiniz.Tüm konuları kaçırmışım ama bence benimki de erkekben hep kız istediğim için kesin oğlum olur diyordum zaten, ama yani çok erkek annesi hissediyorum şu günlerde. Rüya falan görmedim ama anca kabus görüyordum hastanelerde rapor alamadığıma dair
Bugün ben de doktordaydım kanama alanım azalmış çooook şükür binlerce şükür. Bugün ilk kez doktordan mutlu çıktım, Allah daim etsin
Vallahi ediyorlar yaaa onların da duyguları var incinmesinlerBırakın arkadaşlar ya biraz bakımsız kalsınlar biraz eksik kalsınlar biz ne badereler atlatıyoruz onlar da biraz mücadele etsinler bakalım
Yahu bırak incinsin güçlenirlerVallahi ediyorlar yaaa onların da duyguları var incinmesinler
Esımı cok seviyorum gercekren kıyamam normalde ama anlık olarak gelıyolar bana hormonlar da benı gerıyorYazık kııııız çokta kızma onun da duyguları incinmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?