- 19 Aralık 2023
- 1.139
- 613
- 43
Sizden sonra arkadaşıma sordum aynı sağlık ocağındayız. Geçen yıl o da gebeydi ikisinden de almışlarevet ilk erkekten alınıp ona göre yapıldığını biliyordum bizde de öyle yaptılar da bilemedim gereksiz yere ikisine birden bakmak saçma geldi bana
Canım varya bende oyleyım sonrada oyle üzülüyprumkı sürekli tersliyorum adamı bısey soyluyo ben tersıne cvb verıyorum her soyledıgı batıyo sankı o susuyo sonra ben uzuluyorum dün ortada bısey yokkken okadar sinirlendımkı elım ayagım tıtredı esıme haksızlık yaptığımı düşünüyorum cunku o durumumun farkında susuyor çocuklarda bazen kızıyorum heryer dağılıyor falan dıyorum gözüme batıyor HerseyKızlar bu cinsellik konusu açılmışken ben farklı bir şey sormak istiyorum. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kocama karşı biraz kaba davranıyorum sanırım. Kendisi ilgilenmeyi, sevmeyi (sıkarak, ısırarak) seven biridir. Bunları yapınca çıldıracak gibi oluyorum. Biraz uzak dursun, mesafesini korusun istiyorum. Bu normal mi
İstemsizce kendini koruma içgüdüsü ile böyle davranıyor olabilirsin canım bebişi de düşünerek kendini ekstra koruma ihtiyacı hissediyor olabilirsinKızlar bu cinsellik konusu açılmışken ben farklı bir şey sormak istiyorum. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kocama karşı biraz kaba davranıyorum sanırım. Kendisi ilgilenmeyi, sıkarak, ısırarak sevmeyi seven biridir. Bunları yapınca çıldıracak gibi oluyorum. Biraz uzak dursun, mesafesini korusun istiyorum. Bu normal mi
Ay ben de bunu okuyunca ağladım el sallama falan offf eşşekler mahvettiler biziKizlarim allahima sukurler olsun her sey cok cok yolunda. Minnosum hepimize el sallayip durdu inanamadik hepimiz salya sumuk agladik annem babam kocam benoyle olunca doktorun da gozler doldu. Annem basladi doktora emeginiz icin tesekkurler allah razi olsunlar kocaman olmus iki haftada inanamadim yahu bu ne hiz. Bir gun de onde gidiyormus kucugum 10+1 cikti bugun iki hafta sonra yine gidicem, aslinda ayda bir yeter ama sen duramiyorsun kendini strese sokuyorsun madem, gel dinle kalbini gor bebegini oh cekip git evine dedi
Ignem son alti gun sukur kesiyoruz folik asiti de hiraktirdi. Uc ayri vitamin aldik, biri omega multivit, biri demir biri de d3k2 damla. Boyu da 3.5 cm olmus sipaminallahim isteyen herkese dahaguzelini nasip etsin kendimi ilk kez anne gibi hissettim sanirim ya durup durup aglayasim geliyor doktorumu gorunce daha rahatladim guvenli ellerdeyim gibisinden. Fetal icin de istedigin zaman ver kanini on gune en gec cikar bizi ariyacaklar dedi. Iki girma onerdi biri genoks biri panaroma sanirim o amerikaya yolluyormus. Temel paket baktirmam yeterliymis, embriyo gebetikli oldugu icin hatta hic yapmasak da olur mu olur, ama imkan var bu kadar ugrastin bakalim icimiz ferah tamamlayalim sureci dedi, minicik de olsa sapma payi olabiliyor dedi. Haberler bu sekilde.
Bir de beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim buna da cok duygulandim bugun gercek arkadaslarim gibi seviyorum hepiniziallah razi olsun hepinizden
ay bunlar neeeYaaaaaa çok mutluyum çabuk aldıklarıma bakın
Beyaz unisex fakat pembişe büyük totem yaptım aldım. İnanıyorum bu minik kız bunu giyecek
Eki Görüntüle 3573818
Sizinkiler çılgın devletin kaynaklarını bol bol kullanıyorlarSizden sonra arkadaşıma sordum aynı sağlık ocağındayız. Geçen yıl o da gebeydi ikisinden de almışlarbizim sağlık ocağı enteresan sanırım
İlk zamanlar ben de birazcık öyle oldum hatta bebeği aldın yüzüme bakmıyorsun falan bile dediKızlar bu cinsellik konusu açılmışken ben farklı bir şey sormak istiyorum. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kocama karşı biraz kaba davranıyorum sanırım. Kendisi ilgilenmeyi, sıkarak, ısırarak sevmeyi seven biridir. Bunları yapınca çıldıracak gibi oluyorum. Biraz uzak dursun, mesafesini korusun istiyorum. Bu normal mi
Hiç ama hiç dikkat etmedim ne sıklığına ne pozisyonuna o yüzden endişelendim zaten doktoruma sorayım en iyisi yarın gündüz, teşekkür ederimKasık ağrısı bende hamilelik başladığından beri hep var. Yani cinselliğe bağlamak doğru olur mu bilemedim. Zaten eski sıklıkta yaşamıyoruz. Ve pozisyon da önemli bence. Zorlamamak önemli.
Ben de sanırım özel alanıma daha düşkün olmaya başladım.Kızlar bu cinsellik konusu açılmışken ben farklı bir şey sormak istiyorum. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kocama karşı biraz kaba davranıyorum sanırım. Kendisi ilgilenmeyi, sıkarak, ısırarak sevmeyi seven biridir. Bunları yapınca çıldıracak gibi oluyorum. Biraz uzak dursun, mesafesini korusun istiyorum. Bu normal mi
Ay asla dayananadım, Allahım bunca yıllık hasretimizi gönlümüzden geçenle taçlandırsın. Ama tam tersi sürpriz olursa da artık alışacagız, o zaman pembişileri burada bir kız annesi arkadaşıma hediye ederim, oglumla yola devam ederim napayımYaaa sen çılgınmısın
Biz sormadan doktor ilk 3 ay ilişki yasak diye belirtti bize ama benim lekelenmem var, ondan dolayı söylediğini düşünüyorum.Hiç ama hiç dikkat etmedim ne sıklığına ne pozisyonuna o yüzden endişelendim zaten doktoruma sorayım en iyisi yarın gündüz, teşekkür ederim
Canım varya bende oyleyım sonrada oyle üzülüyprumkı sürekli tersliyorum adamı bısey soyluyo ben tersıne cvb verıyorum her soyledıgı batıyo sankı o susuyo sonra ben uzuluyorum dün ortada bısey yokkken okadar sinirlendımkı elım ayagım tıtredı esıme haksızlık yaptığımı düşünüyorum cunku o durumumun farkında susuyor çocuklarda bazen kızıyorum heryer dağılıyor falan dıyorum gözüme batıyor Hersey
Yaaa ne güzel ciciler bunlaaarrrrYaaaaaa çok mutluyum çabuk aldıklarıma bakın
Beyaz unisex fakat pembişe büyük totem yaptım aldım. İnanıyorum bu minik kız bunu giyecek
Eki Görüntüle 3573818
Sizinkiler çılgın devletin kaynaklarını bol bol kullanıyorlar
Ay bugün harika haberler aldık yaaaa maşallah maşallahhh Allah nazarlardan saklasınKızlarr bende miniğimi gördüm bugün9+2 sata göre ama 10+1 çıktık normaliz inş baya öndeyiz kollarını oynatıyordu minik aşkım çok güzeldii her şey yolunda şükürler olsun hepinizden böyle güzel haberler bekliyorumm
BayıldımmmYaaaaaa çok mutluyum çabuk aldıklarıma bakın
Eki Görüntüle 3573818
Çok teşekkür ederimm ay bende çok seviniyorum hepinizden güzel haberler aldıkçaAy bugün harika haberler aldık yaaaa maşallah maşallahhh Allah nazarlardan saklasın
Aminnnnn yaaaa Cuma günü burdan kontrole gidecek en az 3 kişiyiz dua etttÇok teşekkür ederimm ay bende çok seviniyorum hepinizden güzel haberler aldıkçahep böyle şenlikli olsun postumuzz
Dualarım sizinle canlarım inanıyorum buraya çok güzel haberlerle geleceksinizz heyecanla bekliyorumAminnnnn yaaaa Cuma günü burdan kontrole gidecek en az 3 kişiyiz dua ettt
Galıba oyleyım malesefCanım sen baya titizsin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?