Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
evet ilk erkekten alınıp ona göre yapıldığını biliyordum bizde de öyle yaptılar da bilemedim gereksiz yere ikisine birden bakmak saçma geldi bana
Sizden sonra arkadaşıma sordum aynı sağlık ocağındayız. Geçen yıl o da gebeydi ikisinden de almışlar bizim sağlık ocağı enteresan sanırım

Canım varya bende oyleyım sonrada oyle üzülüyprumkı sürekli tersliyorum adamı bısey soyluyo ben tersıne cvb verıyorum her soyledıgı batıyo sankı o susuyo sonra ben uzuluyorum dün ortada bısey yokkken okadar sinirlendımkı elım ayagım tıtredı esıme haksızlık yaptığımı düşünüyorum cunku o durumumun farkında susuyor çocuklarda bazen kızıyorum heryer dağılıyor falan dıyorum gözüme batıyor Hersey

İstemsizce kendini koruma içgüdüsü ile böyle davranıyor olabilirsin canım bebişi de düşünerek kendini ekstra koruma ihtiyacı hissediyor olabilirsin duygu dalgalanmaları hep normal eşine bunu güzelce anlatabilirsin o da yanlış anlamamış olur

Ay ben de bunu okuyunca ağladım el sallama falan offf eşşekler mahvettiler bizi
Yaaaaaa çok mutluyum çabuk aldıklarıma bakın
Beyaz unisex fakat pembişe büyük totem yaptım aldım. İnanıyorum bu minik kız bunu giyecek
Eki Görüntüle 3573818
ay bunlar neee inşallah giydirdiğinde de atarsın gönlünden geçen neyse o olsun inşallah

İlk zamanlar ben de birazcık öyle oldum hatta bebeği aldın yüzüme bakmıyorsun falan bile dedi da şimdi geçti hormonlarımızı biraz da biz kontrol etmemiz gerekiyor haksızlık yapmayalım kocişlere yemeğimi temizliğimi yapıyor lazım bana

Kasık ağrısı bende hamilelik başladığından beri hep var. Yani cinselliğe bağlamak doğru olur mu bilemedim. Zaten eski sıklıkta yaşamıyoruz. Ve pozisyon da önemli bence. Zorlamamak önemli.
Hiç ama hiç dikkat etmedim ne sıklığına ne pozisyonuna o yüzden endişelendim zaten doktoruma sorayım en iyisi yarın gündüz, teşekkür ederim

Ben de sanırım özel alanıma daha düşkün olmaya başladım.

Canım sen baya titizsin galiba

Ay bugün harika haberler aldık yaaaa maşallah maşallahhh Allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…