Bu sene erkek senesi yazmışlar ben nie hep erkek senesinde hamile kalıyorum ya sjdkfjfk töbe yarabbm sağlıkla gelsin tabiki ama evde cinsiyet eşitlensin 2 ye 2 oluruz inşallahs sjdnjfHahahah insallah kız olur Rabbim ikisinden de tattırsın bize
Hahahahh sende gene bitane bende iki oğlan olunca işin boyutu çok fazla değişiyor canları sağolsun bir şekilde geçiyor hepsi
Hahhhah kesin o zamanama buyudukce degisiyorlsr tabi
Anaaa hakikaten kız kaldirilmiuor da linkj sil bariVideoyu izledim de açılmadan önce senin hesabın çıkıyor
Benimki his değil istek olabilir bilmiyorm shsjfjfk ama oğlumda hissediyordum ya nasıl bilmiyorm ama. Beni görenlerde kız diyolar güzelliğimi almısmıs, ne kadarrrr gurur kırıcı shdjfjjf sağolsunlar yaniKizlar ben hala cinsiyetle ilgili bisey hissedemiyorum yadaha dogrusu şöyle, masallah ben haric herkesin bir fikri var yuzume bakan aaa kiz bu aaa erkek bu filan diyor asiri emin bir sekilde esimin kiz da kiz israri yuzunden mi etkileniyorum nedir kiz diye geciyor bazen aklimdan, ama oglan bebis gordum mu de bazen ekstra eriyorum ay ben de ne istedigimi bilmiyorum o kadar esitim ki iki cinsiyete siz nasil bu kadar emin kesin kiz bu kesin erkek filan diyorsunuz hurafeli cinsiyet testlerinde hep kiz cikti bi de benim ama bak yine ikna degilim ajdjfjf
Hele bi bak bize kız doğuracak kadar Allahın sevgili kulu muyuz qhahjasj benimde oğlum var bitane işte bi kocam bide bu sıpa 3 erkek olacakBu sene erkek senesi yazmışlar ben nie hep erkek senesinde hamile kalıyorum ya sjdkfjfk töbe yarabbm sağlıkla gelsin tabiki ama evde cinsiyet eşitlensin 2 ye 2 oluruz inşallahs sjdnjf
Hahshdjdjd yaaa topuzlu sen etme bari gülüm yapma hsjdjdf hayatm boyunca erkek cocugu doğurcam gibi hissediyorm yarabbmHele bi bak bize kız doğuracak kadar Allahın sevgili kulu muyuz qhahjasj benimde oğlum var bitane işte bi kocam bide bu sıpa 3 erkek olacak
Hahahahh sen aynı bensin yaaa aynı şeyi bende diyorum geçen sene kız senesiydi şimdi erkeğe donuyor galiba insallah istisna oluruzBu sene erkek senesi yazmışlar ben nie hep erkek senesinde hamile kalıyorum ya sjdkfjfk töbe yarabbm sağlıkla gelsin tabiki ama evde cinsiyet eşitlensin 2 ye 2 oluruz inşallahs sjdnjf
İnşallah kaderdaşım dualarm bizimle djdjfjfk bu sefer başaracağız jekfjfkfkfHahahahh sen aynı bensin yaaa aynı şeyi bende diyorum geçen sene kız senesiydi şimdi erkeğe donuyor galiba insallah istisna oluruz
Bence normal benim de alt karnımda sürekli regl olacakmışım gibi bir ağrı kasıklarımda sürekli sızlama vardıAllah Allah benim de sızlamam var iki gündür böyle şey başladı,aşağıya doğru çeken bir sızlama sanki.Çok şükür lekelenme kanama olmadı
Iste hisle istegi karistiriyorum ben de sanki ajsjdjjd. Mesela arkasindan ikincinin tam tersi cinsiyet olacagini bilsem yuzde yuz kasmam hicBenimki his değil istek olabilir bilmiyorm shsjfjfk ama oğlumda hissediyordum ya nasıl bilmiyorm ama. Beni görenlerde kız diyolar güzelliğimi almısmıs, ne kadarrrr gurur kırıcı shdjfjjf sağolsunlar yani
Offf aynıyız seninle deli dana gibi bi sağa bi sola alışamadım ben de bu işeSimdi hafif yan yuzustu arasi bir yatis türü buldum kendimeen sevdigim sey yuzustu yatmaktir ya alismam lazim
Hahahjajsjs kız çok güldüm Allah iyiliğini versinHahshdjdjd yaaa topuzlu sen etme bari gülüm yapma hsjdjdf hayatm boyunca erkek cocugu doğurcam gibi hissediyorm yarabbmallah günah yazmasn diyip diyip yazıyom ya shsjdjf off
Aminnnn insallahİnşallah kaderdaşım dualarm bizimle djdjfjfk bu sefer başaracağız jekfjfkfkf
Bak mesela şuna okeyim keremde hep tatlı istiyodm allahm meyvelerin içine düştüm buna okey. Ama bunda midem bulanıyor ve bişi isteyemiyorum sjdnfjf o yüzden kadam karısıyo yaaIste hisle istegi karistiriyorum ben de sanki ajsjdjjd. Mesela arkasindan ikincinin tam tersi cinsiyet olacagini bilsem yuzde yuz kasmam hicamacim hem erkek hem kiz annesi olmak ajdjdjfj. Ya benim de yuzum gozum kaydi diye kiz diyorlar sanirim kibarca ajdjdjdjd. Bir tek bir arkafasim var transfer oldugum gunden beri erkek diyor baska bisey demiyor bakalim onun dedigi tutarsa saygi duyucam ekstra ajdjdjdj
Bi bu donme isine bi de cise uyaniyorum yoksa olu gibi uyuyorum tovbe estafurullah progestan ekstra mahvetti sanirim bunyeyi andjdjdj. Yata yata karpuz gibi buyutuyorum cocugumu ajdjdjOfff aynıyız seninle deli dana gibi bi sağa bi sola alışamadım ben de bu işe
Benim izmirde doktorun yönlendirdiği laboratuvar 350 dolar canımHerkese selam kızlar nipt/fetal dna test yaptıracaklar var mı ne kadara hangi firmayla görüştünüz
Ay kerem ismine de bayilirim, tanidigim tum keremler dunya tatlisi seytan tuylu yakisikli keremler buyugunden kucuguneBak mesela şuna okeyim keremde hep tatlı istiyodm allahm meyvelerin içine düştüm buna okey. Ama bunda midem bulanıyor ve bişi isteyemiyorum sjdnfjf o yüzden kadam karısıyo yaabende iştr allahm erkek nasip etti cok şükür canm balım o benm ama araba pynamaltan ypruldum daa , azck barbie pilis azck evcilik istiyorm üstümde atçılılk oynanmasn istiyormmdjdjfjfj help
Benim doktorun önerdiğini aradım şimdi 450 dolar ama baya güvenilir bi imaj verdi. 99.9 ve dünya üzerinde tek bir yanlış negatif sonuç yokmuş falan.Benim izmirde doktorun yönlendirdiği laboratuvar 350 dolar canım
Hayri aksüt e mi gidiyorsunuzzzİnşallahallah hepimizin gönlüne göre versiin
Yaaa gerçekten miiiben çok giremiyorum iş yoğun geçiyor ev falan derken ama bugun sakindi işim girdim hep. Okuyorum yazılanları ama cok aktif olamadm hundan sonra olabilirim inşallah kim nereli o yüzden bilemiyorum.
Ben çeşmede oturuyorum, ama doktorum nerde ?? Ayrancılar shsjdjdj yanii zorluk bizm işimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?