Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7

Sağlıklı olsunda geç olsun canım. Önemli olan o.
Ben yarın görürüm diye düşünüyorum geç döllenme olamaz benim aşılama oldum.
Dua edelim birbirimize de en kısa zamanda sağlıkla duyalım bebişlerimizin kalp atışını

Ayy evet ya bir ara sarı akıntı oluyordu. Her seferinde bu sarı mı yeşil mi diye bakmaktan kör oluyor kendimle doğruluk mu cesaret mi oynuyordum sanki Şimdi beyaza döndü kafa rahat

Ayy evet ya bir ara sarı akıntı oluyordu. Her seferinde bu sarı mı yeşil mi diye bakmaktan kör oluyor kendimle doğruluk mu cesaret mi oynuyordum sanki Şimdi beyaza döndü kafa rahat
Ben beyaz akinti cok olunca da iskillenir oldum artik iyice siyirma modundayim yani biri beni uyutsun carsamba doktorun muayenehanesinde uyanayim bebisimi goreyim

Benim de beyaz akıntım çok. Gebeliğin başına döndüm ben ya kasık bacak ağrım oluyor

Ben beyaz akinti cok olunca da iskillenir oldum artik iyice siyirma modundayim yani biri beni uyutsun carsamba doktorun muayenehanesinde uyanayim bebisimi goreyim
Akıntının çok olması sorun muymuş ki niye işkillendin

Benim de beyaz akıntım çok. Gebeliğin başına döndüm ben ya kasık bacak ağrım oluyor
bugun bacaklarim sizliyor romatizma bi ahdjdj. Kasiktan oraya iniyor sanirim hayrolsun ya. Sabahtan beri bitmedi kasik agrim sizim

Bilmem ben kendimi jinekolog ilan ettigim icin boyle bi sonuca vardim ama sen desen sacmalama canim normaldir derim mesela
Bu zamana kadar normal olduğunu biliyordum ama sen dersen ki hayır normal değil beraber işkilleniriz

Bence garanti olsun istiyorlar kalp atışı için çünkü bazı arkadaşların da 7. Haftadan sonra duyulmuş sanki öyleydi keseyi bilemiyorum ya güzelce anlattı aslında ama bilemedim ki pek benim sürpriz bi gebelik oldu kendimi imkansıza hazırlamıştım keseyi de hiç göremeyiz gibi düşündüm hep nedense. bakalım ne zaman duyacağız kalp atışı

Aynı benim de öyle sürpriz gebelikti eşimde varikosel vardı 3. Seviye ve daha yeni ameliyat olmuştu. Tamamen sürpriz oldu. Keseni gördük ama kalp atışını duyunca içim rahatlayacak sanırım ☺

Bu haftalarda bebişlerimiz biraz daha hızlı büyümeye başlıyor arkadaşlar bence ağrı ve akıntıın fazlalaşması normal kabul edilebilir sen daha iyi bilirsin tecrübelisin beybi

Kızlar tahlil sonucum çıkmış idrar enfeksiyonum var, hamilelikte hep oluyor bende. Bir daha haftaya gideceğim bir şey olur mu beklesem yoksa sağlık ocağına gideyim mi yarın ?

Ay maşallah Ben sizin usg’yi görünce benimki niye böyle değil diye düşündüm sonra baktım arada 3 ay varmış Ben de bugün çektirdim de net değil ya henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…