- 10 Ocak 2024
- 187
- 92
- 18
- 33
Merhaba kızlar, bugün tahlillerimi falan verdim, ultrasonda tam 6 haftalık görünüyor geç döllenme oldu yani bir hafta geriyim. Bebek daha çok küçük kalp atısı için erken dedi ama endişelenecek bir şey değil korkma dedi rahatlattı beni. Vajinalde daha net görürüz ama hiç gerek yok dedi haftaya kontrole çağırdı. Çok heveslenmiştim ama sağlık olsun bir hafta daha beklemedeyimm
Ayy evet ya bir ara sarı akıntı oluyordu. Her seferinde bu sarı mı yeşil mi diye bakmaktan kör oluyor kendimle doğruluk mu cesaret mi oynuyordum sankiBugun benim de ruh halim su disaridaki pis yagmurlu hava gibi kizlarkasiklarim minik minik sizliyor sabah 10 dan beri. Yine bembeyaz akintim cok. Agri cogalinca akinti da artiyor otomatik. Allahtan rengi beyaz da korkmuyorum. Bazi gunler cidden rahmim kasiklarim sizliyor ya ekstra buyumeye calisircasina. Surekli lavaboya gidip geliyorum leke mi geldi diye
ay allahim sen bizi ikinci trimesterda prenses oldugumuz gunlere vardir guzel rabbim ya
Ben beyaz akinti cok olunca da iskillenir oldum artik iyice siyirma modundayimAyy evet ya bir ara sarı akıntı oluyordu. Her seferinde bu sarı mı yeşil mi diye bakmaktan kör oluyor kendimle doğruluk mu cesaret mi oynuyordum sankiŞimdi beyaza döndü kafa rahat
Benim de beyaz akıntım çok. Gebeliğin başına döndüm ben ya kasık bacak ağrım oluyorAyy evet ya bir ara sarı akıntı oluyordu. Her seferinde bu sarı mı yeşil mi diye bakmaktan kör oluyor kendimle doğruluk mu cesaret mi oynuyordum sankiŞimdi beyaza döndü kafa rahat
Akıntının çok olması sorun muymuş ki niye işkillendinBen beyaz akinti cok olunca da iskillenir oldum artik iyice siyirma modundayimyani biri beni uyutsun carsamba doktorun muayenehanesinde uyanayim bebisimi goreyim
Bilmem ben kendimi jinekolog ilan ettigim icin boyle bi sonuca vardimAkıntının çok olması sorun muymuş ki niye işkillendin
bugun bacaklarim sizliyor romatizma bi ahdjdj. Kasiktan oraya iniyor sanirim hayrolsun ya. Sabahtan beri bitmedi kasik agrim sizimBenim de beyaz akıntım çok. Gebeliğin başına döndüm ben ya kasık bacak ağrım oluyor
Bu zamana kadar normal olduğunu biliyordum ama sen dersen ki hayır normal değilBilmem ben kendimi jinekolog ilan ettigim icin boyle bi sonuca vardimama sen desen sacmalama canim normaldir derim mesela
Ayy hayıııır hiçbir hazırlık yapmamışızzzz kabusUyusak uyansak Ekim gelmiş olsa
Bence garanti olsun istiyorlar kalp atışı için çünkü bazı arkadaşların da 7. Haftadan sonra duyulmuş sanki öyleydiMerhaba benim de sizle aramda 2 gün var sanırım. 6+1 de keseyeyi gördük ama doktor 5+5e uyumlu dedi. Yani bugün 6 haftalığız. Ve bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için. 2 hafta çok uzun bir süre değil mi ya. Bide benim kese yolk kesesine benzemiyordu. Sizinki nasıldı acaba
Bu topikteAkıntının çok olması sorun muymuş ki niye işkillendin
Evham yapanları sopalıyodun sen noldu formdan düşmüşün aşkoBu topikte
Her
Şey
İşkillenme
Sebebidir
Aynı benim de öyle sürpriz gebelikti eşimde varikosel vardı 3. Seviye ve daha yeni ameliyat olmuştu. Tamamen sürpriz oldu. Keseni gördük ama kalp atışını duyunca içim rahatlayacak sanırım ☺Bence garanti olsun istiyorlar kalp atışı için çünkü bazı arkadaşların da 7. Haftadan sonra duyulmuş sanki öyleydikeseyi bilemiyorum ya güzelce anlattı aslında ama bilemedim ki pek benim sürpriz bi gebelik oldu kendimi imkansıza hazırlamıştım keseyi de hiç göremeyiz gibi düşündüm hep nedense. bakalım ne zaman duyacağız kalp atışı
Bu yorumu sabitlememiz lazım bu bizim sloganımız gibi bişeyBu topikte
Her
Şey
İşkillenme
Sebebidir
Bu haftalarda bebişlerimiz biraz daha hızlı büyümeye başlıyor arkadaşlar bence ağrı ve akıntıın fazlalaşması normal kabul edilebilirBenim de beyaz akıntım çok. Gebeliğin başına döndüm ben ya kasık bacak ağrım oluyor
Doktoruna ulaşıp bilgi ver bence canımKızlar tahlil sonucum çıkmış idrar enfeksiyonum var, hamilelikte hep oluyor bende. Bir daha haftaya gideceğim bir şey olur mu beklesem yoksa sağlık ocağına gideyim mi yarın ?
Yok canım ikidir devlete gidiyorum.Hangi doktora gidiyorsun Medicana da mı?
Selam herkeze cinsiyetini bilmediğim için yazamıyorum 2 kız annesi ve 5 aylık hamileyim yurt dışında yaşıyorum 31 yaşındayım.. Ve bir sorum 12 haftalık ultrason tek var burda bir ay ebe bir ay doktor muayene bu ayın 25 gideceğim cinsiyet tahmini bulana bilir misiniz ? Dogum 30 Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?