Korktum biraz Ctesi gidicem kontrole ama daha var iştebende de yok canım nadiren oluyor bir belirti eksikliği olumsuzluk işaret etmez endişelenme
Pek yok kuşum genelde kasik benkanka bel ağrısı var mı sende
Yaş 23Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu 34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 @maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım @ErabiaE 29 4. 2 şubat 9 Kasım @poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım C cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat Kız 9 Kasım N Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım @Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim @HeySero 30 3. 29 Ocak Erkek @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat Kız @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek @Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız @pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek @lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım @MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat @teacherlife 25 1. 3 Şubat 5+4 6+3 Kız 10 Kasım @papatya182848 25 1. 1 Şubat 10 mart Erkek 8 Kasım K kubraumt 33 3. 19 Şubat 25 Kasım
Evet öyleymiş ya bide düşük ölçer, hiç ölçmez al sana bi kriz dahaEsimin beni doktora ispiyonlamayacagini bilsem alirim ahdjdjdjd. Bununla ilgili vi yazi okudum, anca 6.aydan sonra bebegin kalbini isitecek hassasiyetteymis. Su an mesela tutsak kendi kalp atisimizi duyarmisiz ahahahaha of.
Nabzi dusuk bebegin diye doktora gidip rezil olmaca akabindeEvet öyleymiş ya bide düşük ölçer, hiç ölçmez al sana bi kriz daha
Hocam ben muayene oldum bebek iyi değil bi bakar mısınız hahahahhahhahhahahah ay komedi yaNabzi dusuk bebegin diye doktora gidip rezil olmaca akabinde
Merhaba kaç hafta kaç günlüksünüz. Benim 5+3 de kesem 5.85 mm di doktor normal demişti. Sonraki hafta 6+3 de 15 mm di. Hergün en az 1 mm büyümesi gerekiyormuş kesenin bana doktor öyle demişti yani şimdi 5 mm haftaya geldiğinde en az 12 mm olmalı demişti.Özele gıttım bide sinir oldum yA en son dün degerım 5339 du hem vajınal hem karından gördü ufak bı kese var dedı degerlerın yavas artmıs dedı yanı bı doktor ınsana boyle moral bozucu konuşması carsamba günü devlet hastanesine randevu almıştım önceden gıtsemmı acaba haftaya mı gıtsem Kac haftalık olabılır onuda soylemedı kese bırınde 8.8 mm dıgerınde 7.9 mm yazıyor Kac haftalıktır acaba
ınsana boyle moral bozucu konuşması carsamba günü devlet hastanesine randevu almıştım önceden gıtsemmı acaba haftaya mı gıtsem Kac haftalık olabılır onuda soylemedı kese bırınde 8.8 mm dıgerınde 7.9 mm yazı
Benım son adet tarıhım 19 Şubat ama ben 8 marttan sonra yumurtladım emınım Oyuzden haftamı bılemıyorum doktorda bısey soylemedıMerhaba kaç hafta kaç günlüksünüz. Benim 5+3 de kesem 5.85 mm di doktor normal demişti. Sonraki hafta 6+3 de 15 mm di. Hergün en az 1 mm büyümesi gerekiyormuş kesenin bana doktor öyle demişti yani şimdi 5 mm haftaya geldiğinde en az 12 mm olmalı demişti.
Kesede bir sorun yok ki ben ilk keseyi gördüğümde 3.8 mm di 9 gün sonra çok az kalp atışını duyabildik. Bence gayet iyi kesenin boyutu.Benım son adet tarıhım 19 Şubat ama ben 8 marttan sonra yumurtladım emınım Oyuzden haftamı bılemıyorum doktorda bısey soylemedı
Doktor moral bozmakta bır numara gerçekten 12 mm demı gordunuz kalp atısınıKesede bir sorun yok ki ben ilk keseyi gördüğümde 3.8 mm di 9 gün sonra çok az kalp atışını duyabildik. Bence gayet iyi kesenin boyutu.
8 Martta yumurtadıysan 6+2 oluyorsun. 8 Marttan daha geç yumurtladıysan daha da küçük oluyorsun hafta olarak. Bu durumda kese boyutun normal bence. Hesaplarken biz son adet tarihini baz alıyoruz ama asıl önemli olan yumurtlama günün yani döllenmenin olduğu gün. Bide kesenin düzenli büyümesi daha önemli dediğim gibi hergün en az 1 mm büyümesi gerekiyor. Farklı bir yere muayene olmaya gidiyorsan da yine stres yapma çünkü farklı cihazlarda ölçü farkı da çıkabiliyor. Mesela bende Martın 28 iyle 29 unda iki farklı yerde muayene oldum bir gün arayla bebeğin boyu birinde 7 mm, birinde 11,8 mm çıktı.Benım son adet tarıhım 19 Şubat ama ben 8 marttan sonra yumurtladım emınım Oyuzden haftamı bılemıyorum doktorda bısey soylemedı
Geç döllenme olmuştu benim, doktor kalp atışı için gittiğimde kese boyutunu söylemedi. Ultrason kağıdında da yazmıyor. Bence sizin sıkıntı stres yapmanızı gerektirecek bir şey yok benim sizinkinin yarısı kadardı ilk keseyi gördüğümde. İçinizi ferah tutun.Doktor moral bozmakta bır numara gerçekten 12 mm demı gordunuz kalp atısını
Esım özele gıdelım dıye tutturdu normalde ben devlette başlamıştım kontrollerime carsamba günü gıdıyımmı doktoruma yoksa bekleyımmı. Sizce Nezaman kalp atışı duyulur8 Martta yumurtadıysan 6+2 oluyorsun. 8 Marttan daha geç yumurtladıysan daha da küçük oluyorsun hafta olarak. Bu durumda kese boyutun normal bence. Hesaplarken biz son adet tarihini baz alıyoruz ama asıl önemli olan yumurtlama günün yani döllenmenin olduğu gün. Bide kesenin düzenli büyümesi daha önemli dediğim gibi hergün en az 1 mm büyümesi gerekiyor. Farklı bir yere muayene olmaya gidiyorsan da yine stres yapma çünkü farklı cihazlarda ölçü farkı da çıkabiliyor. Mesela geçen hafta ben iki farklı yerde muayene oldum bir gün arayla bebeğin boyu birinde 7 mm, birinde 11,8 mm çıktı.
Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel saglıklı sekılde kalp atışlarını duyman dilegıyleKızlar herkese günaydın
Yarın kalp atışı için randevum var 7+5 olacağız duyarız demi ?
Lütfen benim için dua edermisiniz çok ihtiyacım var kötü birşey duymaktan çok korkuyorum. Rabbiim o güzel kalp sesini bana da dinlemeyi nasip etsin
Özellerin ultrason cihazı daha kaliteli oluyor bence git özele için rahat etsin. Kalp atışları da kese 15 mm ken vajinal ultrasonda duyulmuştu bende karından hiç görünmemişti bile. O yüzden kalp atışlarını daha duyamazsan korkma normal daha kesen küçük.Esım özele gıdelım dıye tutturdu normalde ben devlette başlamıştım kontrollerime carsamba günü gıdıyımmı doktoruma yoksa bekleyımmı. Sizce Nezaman kalp atışı duyulur
Ben 5+0 gittiğimde kese 15 mm idi. Sonraki hafta 6+0da 23 mm olmuştu, bebeği de görmüştük. Bunlara bakarken gebelik sağlıklı mı diye progesteron takibi de yapıyordu. Bide geç döllenme değil reglim biter bitmez yumurtluyorum ben bu önemli bi faktör. Herkeste farklı ölçüler çıkabiliyor o haftadaÖzele gıttım bide sinir oldum yA en son dün degerım 5339 du hem vajınal hem karından gördü ufak bı kese var dedı degerlerın yavas artmıs dedı yanı bı doktor ınsana boyle moral bozucu konuşması carsamba günü devlet hastanesine randevu almıştım önceden gıtsemmı acaba haftaya mı gıtsem Kac haftalık olabılır onuda soylemedı kese bırınde 8.8 mm dıgerınde 7.9 mm yazıyor Kac haftalıktır acaba
Teşekkür ediyorum canım :)gözün aydın canımben genetikli tüp bebek yaptığım için yaptırmamaya karar verdim ama ben fetal dna testinin önemli bir test olduğunu düşünüyorum. imkanı olan herkesin yaptırması iyi olur bence
Günaydın canım yüksek ihtimalle duyarsın. Güzel düşün, kötü şeyler getirme aklına. güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar herkese günaydın
Yarın kalp atışı için randevum var 7+5 olacağız duyarız demi ?
Lütfen benim için dua edermisiniz çok ihtiyacım var kötü birşey duymaktan çok korkuyorum. Rabbiim o güzel kalp sesini bana da dinlemeyi nasip etsin
Cok sükür keseyı gördük enazından bekleyelim bakalım ınsallah duzenlı gıder herseyımızÖzellerin ultrason cihazı daha kaliteli oluyor bence git özele için rahat etsin. Kalp atışları da kese 15 mm ken vajinal ultrasonda duyulmuştu bende karından hiç görünmemişti bile. O yüzden kalp atışlarını daha duyamazsan korkma normal daha kesen küçük.
Güzel düşünmeye calisiyorum ama bazen belirtileri kayboluyor yani başından beri çok belirtim olmadı aşırı kusmak gibi . 2,3 kez çok tiksimti ile olmuştur . Biraz tedirgin ediyor bu belirti mevzusu gece nasıl uyucam bakalımTeşekkür ediyorum canım :)
Günaydın canım yüksek ihtimalle duyarsın. Güzel düşün, kötü şeyler getirme aklına. güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?