Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Yaş 23
1. Çocuk
Sat 24 Şubat
Kese 3 Nisan
Tahmini Cinsiyet Erkek
Tahmini Doğum Tarihi 30 Kasım
Topuzlu

Esimin beni doktora ispiyonlamayacagini bilsem alirim ahdjdjdjd. Bununla ilgili vi yazi okudum, anca 6.aydan sonra bebegin kalbini isitecek hassasiyetteymis. Su an mesela tutsak kendi kalp atisimizi duyarmisiz ahahahaha of.
Evet öyleymiş ya bide düşük ölçer, hiç ölçmez al sana bi kriz daha

Merhaba kaç hafta kaç günlüksünüz. Benim 5+3 de kesem 5.85 mm di doktor normal demişti. Sonraki hafta 6+3 de 15 mm di. Hergün en az 1 mm büyümesi gerekiyormuş kesenin bana doktor öyle demişti yani şimdi 5 mm haftaya geldiğinde en az 12 mm olmalı demişti.

Benım son adet tarıhım 19 Şubat ama ben 8 marttan sonra yumurtladım emınım Oyuzden haftamı bılemıyorum doktorda bısey soylemedı

Benım son adet tarıhım 19 Şubat ama ben 8 marttan sonra yumurtladım emınım Oyuzden haftamı bılemıyorum doktorda bısey soylemedı
Kesede bir sorun yok ki ben ilk keseyi gördüğümde 3.8 mm di 9 gün sonra çok az kalp atışını duyabildik. Bence gayet iyi kesenin boyutu.

Kesede bir sorun yok ki ben ilk keseyi gördüğümde 3.8 mm di 9 gün sonra çok az kalp atışını duyabildik. Bence gayet iyi kesenin boyutu.
Doktor moral bozmakta bır numara gerçekten 12 mm demı gordunuz kalp atısını

8 Martta yumurtadıysan 6+2 oluyorsun. 8 Marttan daha geç yumurtladıysan daha da küçük oluyorsun hafta olarak. Bu durumda kese boyutun normal bence. Hesaplarken biz son adet tarihini baz alıyoruz ama asıl önemli olan yumurtlama günün yani döllenmenin olduğu gün. Bide kesenin düzenli büyümesi daha önemli dediğim gibi hergün en az 1 mm büyümesi gerekiyor. Farklı bir yere muayene olmaya gidiyorsan da yine stres yapma çünkü farklı cihazlarda ölçü farkı da çıkabiliyor. Mesela bende Martın 28 iyle 29 unda iki farklı yerde muayene oldum bir gün arayla bebeğin boyu birinde 7 mm, birinde 11,8 mm çıktı.

Kızlar herkese günaydın

Yarın kalp atışı için randevum var 7+5 olacağız duyarız demi ?

Lütfen benim için dua edermisiniz çok ihtiyacım var kötü birşey duymaktan çok korkuyorum. Rabbiim o güzel kalp sesini bana da dinlemeyi nasip etsin

Doktor moral bozmakta bır numara gerçekten 12 mm demı gordunuz kalp atısını
Geç döllenme olmuştu benim, doktor kalp atışı için gittiğimde kese boyutunu söylemedi. Ultrason kağıdında da yazmıyor. Bence sizin sıkıntı stres yapmanızı gerektirecek bir şey yok benim sizinkinin yarısı kadardı ilk keseyi gördüğümde. İçinizi ferah tutun.

Esım özele gıdelım dıye tutturdu normalde ben devlette başlamıştım kontrollerime carsamba günü gıdıyımmı doktoruma yoksa bekleyımmı. Sizce Nezaman kalp atışı duyulur

Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel saglıklı sekılde kalp atışlarını duyman dilegıyle

Esım özele gıdelım dıye tutturdu normalde ben devlette başlamıştım kontrollerime carsamba günü gıdıyımmı doktoruma yoksa bekleyımmı. Sizce Nezaman kalp atışı duyulur
Özellerin ultrason cihazı daha kaliteli oluyor bence git özele için rahat etsin. Kalp atışları da kese 15 mm ken vajinal ultrasonda duyulmuştu bende karından hiç görünmemişti bile. O yüzden kalp atışlarını daha duyamazsan korkma normal daha kesen küçük.

Ben 5+0 gittiğimde kese 15 mm idi. Sonraki hafta 6+0da 23 mm olmuştu, bebeği de görmüştük. Bunlara bakarken gebelik sağlıklı mı diye progesteron takibi de yapıyordu. Bide geç döllenme değil reglim biter bitmez yumurtluyorum ben bu önemli bi faktör. Herkeste farklı ölçüler çıkabiliyor o haftada

Teşekkür ediyorum canım :)
Günaydın canım yüksek ihtimalle duyarsın. Güzel düşün, kötü şeyler getirme aklına. güzel haberlerini bekliyoruz.

Cok sükür keseyı gördük enazından bekleyelim bakalım ınsallah duzenlı gıder herseyımız

Teşekkür ediyorum canım :)

Günaydın canım yüksek ihtimalle duyarsın. Güzel düşün, kötü şeyler getirme aklına. güzel haberlerini bekliyoruz.
Güzel düşünmeye calisiyorum ama bazen belirtileri kayboluyor yani başından beri çok belirtim olmadı aşırı kusmak gibi . 2,3 kez çok tiksimti ile olmuştur . Biraz tedirgin ediyor bu belirti mevzusu gece nasıl uyucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…