- 27 Şubat 2012
- 15.657
- 26.363
- 798
Badger kullanmadım hiç ya belki cildime iyi gelmez diye cesaret edemedimBadger in yorumlar cok iyi ikisi arasinda kaldim su an ben de bakiyorumaklimdayken alayim konu kapansin istedim ahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Badger kullanmadım hiç ya belki cildime iyi gelmez diye cesaret edemedimBadger in yorumlar cok iyi ikisi arasinda kaldim su an ben de bakiyorumaklimdayken alayim konu kapansin istedim ahahah
Badgeri bir dermatolog tavsiye etmişti hamileler için çok iyi diyeAz önce aldım bu arada dermoeczanemden indirimde şuan pişik kremi de hediyeymiş![]()
Ne diyeceğimi bilemedim. Çok çok üzüldüm.
Yaaa çok üzüldüm![]()
Canim cok uzuldum,ne desek yersiz su an. Allah acini hafifletsin insallah
Yok hÇok üzgünüm.. Rabbim kolaylık versin..
Ağrı sızı olmamış mıydı![]()
Rabbim yardımcınız olsun.
Çok üzüldüm, rabbim acınızı hafifletsin inşallah
Yaa çok üzüldüm Allah sabır versin ne yazacağımı bilemedim![]()
Çok üzgünüm canım, Allah en kısa zamanda yeniden deneme gücü ve sabrı versin, kucagına almayla sonuçlandırsın.
Ay aldim simdi bakalim gelsin de deniyimBadger kullanmadım hiç ya belki cildime iyi gelmez diye cesaret edemedim
Kizlar almayan varsa gobek icin yagi ve balmi var cok guzel duruyor yorumlari bir bakinBadgeri bir dermatolog tavsiye etmişti hamileler için çok iyi diye![]()
Hangi sitede kuzumKizlar almayan varsa gobek icin yagi ve balmi var cok guzel duruyor yorumlari bir bakin![]()
Hem dermoeczanem de var, hem de trendyolda bir saticida var canim, orjinal sanirim ithal marka satiyor sadece satici puani da yuksekti, soyledim bakayim oradan. Dermoeczanem e gore 250-300 tl daha uyguna geldiHangi sitede kuzum
Dimi öyle olurdu yarın ola hayrolaKuzum duyacaksın yaa ters giden bişey olsaydı 3 haftada kendini belli ederdi
Amaninnnnn kız geliyor demek kiAsıl derdim başka alnımda kocaman gebelik lekesi oluşuyor çok moralim bozuldu ya zaten sivilcelenmiştim tam ona alıştım derken az önce de lekeyi farkettim napcam
Canım çok üzgünüm Rabbim hayırlı zaman da sağlıklı gebelik,sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah süreç nasıl ilerleyecek ilaç mı vereceklerKontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu![]()
Pazartesi kürtaj olacağım canımCanım çok üzgünüm Rabbim hayırlı zaman da sağlıklı gebelik,sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah süreç nasıl ilerleyecek ilaç mı verecekler
Ne güzel sana da hayırlı olsunteşekkür ederim
![]()
Ben yüzde leke olunca kız oluyor diye biliyorum. Hatta etrafımda birkaç kişide gerçekten öyle oldu.Asıl derdim başka alnımda kocaman gebelik lekesi oluşuyor çok moralim bozuldu ya zaten sivilcelenmiştim tam ona alıştım derken az önce de lekeyi farkettim napcam
Böyle bir durumda birsey demek çok zor. Rabbım gönlüne ferahlık versinKontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu![]()
İçime çok erkek doğuyor ama bilmiyorum kiBen yüzde leke olunca kız oluyor diye biliyorum. Hatta etrafımda birkaç kişide gerçekten öyle oldu.
Sağlık sıhhatli Rabbım tamamına erdirsin inşallah. Hepimiz kucağımıza alalım bebişleriİçime çok erkek doğuyor ama bilmiyorum ki
Canım çok geçmiş olsun bolca dinlen sıkıntı kalmayacaktır hep güzel düşünben az önce yine hastaneye gittim kızlar, duş aldım bugün günler sonra duştan sonra kanamam oldu çamaşırımı kirletince korktum birde ilk defa kırmızı kanama olunca hemen hastaneye gittik çok şükür bebeğim iyi yine bir kanama alanı yok gelişimi iyi boyu uzamış falan doktorum kesin istirahat edeceksin kalkmayacaksın dedi. sabah-öğle -akşam progestan fitil olarak alıyordum bu süreçte ağızdan al dedi, değiştirdim. hastanede progestan iğne vurdular önlem olarak kanamayı kesmesi için. bugün progestan bombardımanına uğradım anlayacağınız. Geçer mi bu 3 hafta ey kızlar bir deyin bakalımbu korkuyla da zaman da geçmiyor offf
Kaybın için çok üzgünümKontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu![]()
Ben de çok üzüldüm hiçbirimiz yaşamayalım umarımKızlar benım içim çok sıkıldı bebeğini kaybeden arkadaşa, Allah yardımcısı olsun. Hem ona çok üzüldüm, hemde belirtisiz bu ihtimalin olması çok tedirgin etti![]()
İçimizi ferah tutalım kızlar öyle bile olacaksa elden ne gelir ki dimiKızlar benım içim çok sıkıldı bebeğini kaybeden arkadaşa, Allah yardımcısı olsun. Hem ona çok üzüldüm, hemde belirtisiz bu ihtimalin olması çok tedirgin etti![]()