- 22 Kasım 2022
- 924
- 885
- 33
Uff çıtır olana da bayılıyorum yaBenim hayatta en sevdigim yemek biliyo musungecen cumartesi disarida yedik bodrum m***** da oraya da bayilirim hep, iki porsiyon yedim biri klasik biri citir oyle bir gozum dondu hani jajajaaha.
Ahahaha ben de hep cok sevdiklerimi boyle koklayarak operim annem babam kocam filan. Bayramda babama diyorum ki parfumun mu degisti mi garipsin bi ahhasjsj. Yazik adam da napacagini bilemedi ben begenerek almistim kizim diyorAşkitomdan tiksinmek istemiyorum yaaa. Ben normalde onu çok koklardım ama bu ara hiç koklamıyorum tetiklenirsem tiksinirim diye
HAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAH yaaa garipsin miAhahaha ben de hep cok sevdiklerimi boyle koklayarak operim annem babam kocam filan. Bayramda babama diyorum ki parfumun mu degisti mi garipsin bi ahhasjsj. Yazik adam da napacagini bilemedi ben begenerek almistim kizim diyor
Difriz stogum bitti bak siparisimi ileteyim kayinvalideme, o yaptiriyor birine eriste manti filanUff çıtır olana da bayılıyorum yaGeçen evde yaptım koca bi tabak yedim. Sonra kalanını da gece yedim ama nasıl bulutların üstündeydim öyle ahahhahhjhjhj
Ahahahahah ben zaten biraz dilinin kemigi olmayan gruba dahilim, hamilelige siginarak iyice catir cutur konusur oldum ahahahahahaHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAH yaaa garipsin miBu hamilelik bizi dobra mı yapıyor nedir ya hahahhahhaha
inşallah canım inşallahoh iyi kanama alanı yoksa sıkıntı olmaz. bazı kadınlarda böyle oluyor ya leke çok oluyor. kendini yorma bol bol istirahat et zamanla geçer o da zaten ilk trimesteri atlatmak üzereyiz allahın izniyle
Doktor neyi yemeyin derse biz onu yiyoruzAyyy bak simdi canim gozleme cektiesimin isi bitsin de yolliyim yaptirsin bari
Ben bide turşu yemek istedim aşırı derecede ama eşim katkı maddelidir diye izin vermedi. Canım anamı aradım dedim böyle böyle. 10 çeşit turşu kurdurdum sabırsızlıkla bekliyorum oluşmasınıDifriz stogum bitti bak siparisimi ileteyim kayinvalideme, o yaptiriyor birine eriste manti filanahahahah ah gozumuz dondu yine ya yemek derken bak.
bende asla yemek yapmak istemiyorum valla. eşim ızgara falan hallediyor bi şekilde ya da dışardan yiyoruz ya da kahvaltı türü işte. hamile kaldığımdan beri sulu yemek piirmedim evdeDoktor neyi yemeyin derse biz onu yiyoruzNe olacak halimiz. Birde ben asla yemek yapmak istemiyorum. Kokular rahatsız ediyor. Kayinvalidem destek olmaya calışiyor sağolsun. Ya biz gidiyoruz. Ya da ufak tefek birsey gonderiyor. Olmadı dışarıdan yemek söyluyoruz. Siz nasıl çözüyorsunuz yemek işini.
Off çok yemek konuştuk. Şuan ne yesem bilemiyorum. Gözüm döndüBen bide turşu yemek istedim aşırı derecede ama eşim katkı maddelidir diye izin vermedi. Canım anamı aradım dedim böyle böyle. 10 çeşit turşu kurdurdum sabırsızlıkla bekliyorum oluşmasınıBazı yiyecekler harika geliyor insana demi
Hayır dışarıdan da bir yere kadar söylenir. İnsan sıcacık ev yemeği yemek istiyor. Ama işte başkası pişirsinbende asla yemek yapmak istemiyorum valla. eşim ızgara falan hallediyor bi şekilde ya da dışardan yiyoruz ya da kahvaltı türü işte. hamile kaldığımdan beri sulu yemek piirmedim evde
Turşu hayal ederken leblebi yiyorum bacımOff çok yemek konuştuk. Şuan ne yesem bilemiyorum. Gözüm döndü
Aynı doğum tarihimiz canım. Bende de sadece kese gözüktü daha gidemedim çarşamba günü kontrol. Kocaman olmuştur diye tahmin ediyorum çok merak ediyorum.Bende bir hafta öncesine kadar ne yolk sac ne bebek vardı. Ikiside görünmedi. Bu hafta bebek ve kalp atışı göründü. Ne güzel bebeğin görünüyor işte. Endişelenme
8'inde vereceğimm çıkar çıkmaz yazıcamGünaydın canım ftal dna için kan verecektin bugün muydu
Onemli olan artış olmasi. Değer düşmedikçe diş gebelik veya herhangi kötü bi senaryo icin tablo oluşturmak dogru degil. 6. Hafta da kalp atışı duyulur deniyor ama 6+3de gittiğimde kalp atışı yok denecek gibiydi. Hic bir kuralı olmadan her gebelik her surec kendine has ilerliyor. Canını hic sıkma. Bence her şey yolunda gözüküyorVajinal ultrasonda bakıcam Cumartesı dedı bısey olurmu sızce ben kafayı yıcem cok uzgunum oncekı degerım 249.90 dı sonra memlekete gıtmıstım orda verdım 2 gün sonra yani bekledıgımden cok cok yüksek 1297 cıktı sasırdım hatta bugün yıne burda verdım herzaman verdıgım yerde 2449. Sizce cokmu farklı vajınal gözükürmu Cumartesı günü aglamaktan bı hal oldum
Benim de sizin gibi, hatta günlerimiz bile aynı sizinle bir ara kesilmişti lekelenme geçen cuma yine geldi fazla degildi ama birkaç damla kırmızı kandı. Doktora gittim hemen bebek iyi görünüyordu kalp atışları da vardı. Doktor aşırı olmadığı sürece korkma filan dedi ama insanın canını sıkıyor çok haklısınızhiçbir sebep yok kanama alanı da yok strese girme dedi aslında girmiyordum ama leke görünce stres oluyorum şuan. devam eden birşey değil ara ara geliyor ama neden yani gelmesin offf
Allah razı olsun azda olsa rahatladım sagolumOnemli olan artış olmasi. Değer düşmedikçe diş gebelik veya herhangi kötü bi senaryo icin tablo oluşturmak dogru degil. 6. Hafta da kalp atışı duyulur deniyor ama 6+3de gittiğimde kalp atışı yok denecek gibiydi. Hic bir kuralı olmadan her gebelik her surec kendine has ilerliyor. Canını hic sıkma. Bence her şey yolunda gözüküyor
Benim sat 11 şubat. Kısmetse doğum 18 Kasım. Çarşamba günü ultrasonda kocaman görünür inşallahAynı doğum tarihimiz canım. Bende de sadece kese gözüktü daha gidemedim çarşamba günü kontrol. Kocaman olmuştur diye tahmin ediyorum çok merak ediyorum.
Hangi firma canım? Ben daha araştıramadım. Ama mutlaka yaptıracağım.8'inde vereceğimm çıkar çıkmaz yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?