Kızlar beşik vs kurdunuz mu ? Sanki yetişmicekmiş gibi bir telaş sardı beni. Strese girmemek için yapayım her şeyi diyorum ama işten eve 7 de ancak geliyorum yemek bulaşık çamaşır evin rutin işlerini zor yetiştiriyırum. Öyle olunca ne ara bebek hazırlığına girişcem diye strese giriyorum. Eşyaların bir kısmını ablamdan aldım beşik bebek arabası vs . Onlar da aldıklarım da her şey kolilerde balkonda duruyor .
Onlara girşmem lazım yıkanıp temizlenecekler var yerleştirilecekler var.
En büyük problemde evim çok küçük, bir şeyi bir yere yerleştirene kadar elli şeuin yerini değiştirmem gerekiyor.
Son haftalarımızda daha konforlu rahat yaşamamız gerekirken beni sanki doğuma kadar daha yorucu günler bekliyor gibi bi stres sarsı.
Yarıdım edebilecek kimsemiz yok eşimşe ben yapıyoruz . Yardımcı olayı zaten Allaha emanet temizlik için bile kimseyi bulamıyorum. En son şirket aradım son çare onlar gelsin dedim ama 70 m2 ev için 5 bin lira istiyorkar. Çağırayım çağırmasına da minicik eve 5 bin verirsem her zaman çağıramam max 1 kez çağırırım yani bence çok fazla çünkü.
37. Haftaya kadar izne ayrılmicam diyordum ama sanırım ayrılmak durumunda kalacam. Yorgunluk bir tarafa dursun stres yapmaya başakdom artık. Uyandığımdan beri iş yerinde kafamda hangi işi hangi saatte yapacağım kurguları dönüyor . İşimde çok stresli .
Zaten hassas bir dönemdeyiz durup durup ağlamak istiyorum ortada hiçbir şry yokken . Sanırım herkesten uzakta yaşıyor oluşumun zorluğunu bu aralar çok fazla yaşıyorum. Desteğe ihtiyacım var ama elden bir şey gelmiyor