İlkindeki duygular bambaşkaydı. İlk defa anne olduk, bebeğimiz oldu, uyuttuk, emzirdik; yemek yedirdik. Şimdi her şeyi biliyoruz. Doğunca farklı olacaktır mutlaka, o da bizim bebeğimiz. Ama ilk bebeğimle farklı bir bağ var gibi geliyor. Neler yaşadık biz seninle, ne günler atlattık gibi düşüncelerim var

kayınpederinizin ismi içinize sinmiyorsa ikinci isim ekleyin bence. Bu hamilelikte çok daha iyi anladım tüm zorluğu anneler çekiyor. En çok bizim hakkımız var. Bana kp/kv işte çok iyi baktımin vs diye teşekkür ediyor, o kadar saçma geliyor ki. Benim zaten annesi, bendne çok kim bakabilir emek harcayabilir? Sizin ilki kız mıydı? Bu sefer kız olsa ek bi sevinç mi diyim, heyecan mı diyim, doğru kelimeyi bulmakta zorlanıyorum, olabilirdi. Kısmet yine erkekmiş, hep bir kız bir erkeğiz ailede. Eşimler hep erkek de

o yüzden hayal ettiğim bir durum değildi, tabi ki kabulum, önemli olan sağlıklı olması. Görür görmez ilki gibi sevip koklayacağımızdan eminim. Belki ilk göz ağrısı olma durumu olır bi o da normal