Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım. Gerçekten ben kendime böyle dış gözle hiç bakmamıştım. 🥰 Allah her zorlukla bir kolaylık da veriyor. Çok şükür. Yattım çıkamadım rüyamda hep koştuğumu gezdiğimi gördüm. Ama sonunun güzel olacağı düşüncesi bence insanı ayakta tutuyor. Bir de iyi ki siz vardınız. Burdan destek aldım hep. Dualarla ilerledik. Gerçekten dualar çok güçlü. Tüm kapıları açıyor. İnşallah hepimizin işi gücü rast gitsin. 🤲🥰❤️ Benim kardeşim olmadı ben çok istemiştim kardeşim olsun. Rabbim bana nasip etti ikinci çocuğu 40 yaşımdan sonra süpriz şekilde çok şükür. Sağlıkla ve kolaylıkla da kavuşalım evlatlarımıza inşallah. 🧡
Ne büyük nimet, çok şanslısınız 😇 Allah güzel kalbinize göre vermiş 💕 Ben de yirmi yıldır eşimle birlikteyim, bu yaşıma kısmetmiş çocuk sahibi olmak. Çok şanssız olduğum bir konu gibiydi ama birden kendiliğinden tedavisiz oluverdi. Ol deyince oluyor, Allah için hiçbir güçlük yok. Bunu aklımızdan hiç çıkarmayalım. Tevekkül ve şükür ile sarılalım hayata 🥰

Ne büyük nimet, çok şanslısınız 😇 Allah güzel kalbinize göre vermiş 💕 Ben de yirmi yıldır eşimle birlikteyim, bu yaşıma kısmetmiş çocuk sahibi olmak. Çok şanssız olduğum bir konu gibiydi ama birden kendiliğinden tedavisiz oluverdi. Ol deyince oluyor, Allah için hiçbir güçlük yok. Bunu aklımızdan hiç çıkarmayalım. Tevekkül ve şükür ile sarılalım hayata 🥰
Ay çok sağol canım senin de gönlüne göre olmuş bak. 🤲🧡 evet tevekkül çok önemli. Rabbim ol dedi mi oluyor herşey. Ben de artık öyle bir beklenti içinde değildim: ama demek olması gerekiyormuş. Rabbim en doğru zamanda gönderiyor melekleri bize.

Siz bilirsiniz tabi ama 1 yaştan sonra geçeceğiniz yine ahşap beşik olmaz mı? Anne yanı park yatak tarzı bişey ileride yer kaplama açısından da daha rahat olmaz mı? Tabi siz bilirsiniz kendi düşüncem bu☺️
1 yaşından sonra artık 1-5 yaş arası kullanabilecekleri tarz yataklar oluyor. Oda yapacağım için o şekilde bir takım almayı düşündüm artık. Teşekkürler fikirleriniz için :)

Bebeklerin cildi cok hassas oluyor ve ozellikle gunumuz bebekleri cok alerjik 🤷🏻‍♀️ bizi zorlamayacak deterjanlarla devam etmek bence fena olmaz. Lekeleri tabi salariz gider 😅
ben şoktan bebeland diye bi ürün aldım internette çok fazla marka savaşı var ama sonuçta hepsi kimyasal en azından uygun fiyatlı ve litresi fazlaydı

Kızlar günaydın çok alakasız bir şey sormak istiyorum. Tefalin kablosuz dik süpürgesini kullanan kimse var mı? Dyson a alternatif olarak baktım bayağı iyi görünüyor mağazada da denedim ama kullanan kimse yok çevremde o yüzden emin olamadım. Eski bir Dyson kullandım o da iki yılın sonunda çalışmayı bıraktı parçası da çok masraflı. Yeni almayı düşünüyorum o yüzden. Fiyat da yarı yarıya gibi

Kızlar günaydın çok alakasız bir şey sormak istiyorum. Tefalin kablosuz dik süpürgesini kullanan kimse var mı? Dyson a alternatif olarak baktım bayağı iyi görünüyor mağazada da denedim ama kullanan kimse yok çevremde o yüzden emin olamadım. Eski bir Dyson kullandım o da iki yılın sonunda çalışmayı bıraktı parçası da çok masraflı. Yeni almayı düşünüyorum o yüzden. Fiyat da yarı yarıya gibi
Günaydın🙃 ben Philips kullanıyorum memnunumda. Tefali çevremde de hiç duymadım maalesef. Herkes daha çok dayın kullanıyor. İnternetteki yorumlara da bi bakın almadan

Kullanmadım ama internette karşılaştırma yapın motor gücünü çekim gücünü biri reklam ile adını duyurdu o yüzden fiyatları arttı önemli olan cekim gücü bende dyson gen5detect absolute var tmm iş görüyor ama derecesi var en yüksek ayarda yapıyorum hep güzel çeksin die

Bende bosch var kafan iyice karışsın 🙈 şarjlılarda bir süre sonra süpürdükçe elinde ağırlaşıyor dyson almama sebebim buydu bu konuda çok memnunum baya hafif bendeki 👍🏻

32+4 ten selamlar kızlar. Bugün kıyafetlerinin etiketlerini kesip yıkama günümüz. Heyecanlandım. Az kaldı görüyor musun dedim kendi kendime 🥲
Bende geçen hafta yaptım duygusal oluyor biraz 🥹🥹 ve tahminimden uzun sürdü tek tek etiket kesip yıkamak minik minik asmak bütün günümü aldı diyebilirim 🥲

Bende geçen hafta yaptım duygusal oluyor biraz 🥹🥹 ve tahminimden uzun sürdü tek tek etiket kesip yıkamak minik minik asmak bütün günümü aldı diyebilirim 🥲
Bende geçen hafta yaptım hem çanta hem kıyafetler gerçekten 1 gün anca yetiyor küçük küçük olunca bı tık daha zor 😄🙏🏻

Çantamı hazırlamaya başlasam iyi olabilir sanki. İlk iş çamaşır yıkama, eksikleri alıcam falan. 4 haftam kaldı nasipse. Psikolojik olarak zordu ama tecrübe oldu. Sonuna geliyoruz kızlar. Bu benim hayatımdaki son hamileliğim duygusal da hissediyorum.
Bişey kalmamış gerçekten, sakince hazırlamak iyi olabilir, şimdiden kolay gelsin 🍀 ben de baştan beri her şeyi son kez yaşıyorum diye düşündüm hep. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Artık dahasını Allah isteyenlere versin ben tamamım🙈🙈

Bende geçen hafta yaptım hem çanta hem kıyafetler gerçekten 1 gün anca yetiyor küçük küçük olunca bı tık daha zor 😄🙏🏻
Çantayı bu haftasonu yapacaktım ama şuan evde temizlik var malum hemen yoruluyoruz pek iş yapamıyorum yapabilirsem kışlıkları kaldırcam yarında misafirim var çanta gelecek haftaya kaldı 🥲
Kıyafetlerini herkes ütülediği için ütüledim ama bir daha asla yapmam 😅😅😅birde yaz günü 40 derece oluyor burası devamı gelmesi imkansız 🥹🥹🥹🫠🫠🫠

Bişey kalmamış gerçekten, sakince hazırlamak iyi olabilir, şimdiden kolay gelsin 🍀 ben de baştan beri her şeyi son kez yaşıyorum diye düşündüm hep. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Artık dahasını Allah isteyenlere versin ben tamamım🙈🙈
Aynı düşünce bende de var. 37 yaşındayım. Eşim istese de üçüncüye gücüm yok buna zor karar verdim. O yüzden hep bir daha olmayacak diye düşünüyorum başından beri. Ben henüz bağ kuramadım sanki bebemle. Bu durum beni biraz korkutuyor. İlkinde göbeğimle konuşuyordum, müzik falan dinletiyordum. Bunda hiç öyle şeyler içimden gelmiyor hatta tuhaf geliyor 🙈 dümdüz yaşıyorum. Doğunca farklı olur inş tabi de ne bilim. Oğlan diye mi, ismini hiç istemedim başından beri kayınpederimin ismi olacak ondan mı, yoksa ikinci çocuk diye mi çözemedim ama öyle işte 😢 heyecan var ama ilki kadar hevesli değilim sanki

Aynen canım çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Zor geçse de özliycem. Hamilelik çok mucizevi bir şey. 💜

Aynı düşünce bende de var. 37 yaşındayım. Eşim istese de üçüncüye gücüm yok buna zor karar verdim. O yüzden hep bir daha olmayacak diye düşünüyorum başından beri. Ben henüz bağ kuramadım sanki bebemle. Bu durum beni biraz korkutuyor. İlkinde göbeğimle konuşuyordum, müzik falan dinletiyordum. Bunda hiç öyle şeyler içimden gelmiyor hatta tuhaf geliyor 🙈 dümdüz yaşıyorum. Doğunca farklı olur inş tabi de ne bilim. Oğlan diye mi, ismini hiç istemedim başından beri kayınpederimin ismi olacak ondan mı, yoksa ikinci çocuk diye mi çözemedim ama öyle işte 😢 heyecan var ama ilki kadar hevesli değilim sanki
canım duygu karmaşası olması çok normal. Ben de bazen hala inanamıyorum. Belki de plansız olduğu için. Elime alınca anlicam herhalde. Biraz da nasıl bakicam gücüm yeter mi diye korkuyorum. Ben de 42 yaşındayım. Yaş faktörü de etkili olabilir canım.

Back
X