-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.601
Bence de tam yeme moduna da girilen zamanlar zaten ikisi üstüste olduAy ben de paso peynir ekmek. Midemin çok bulandığı ilk haftalardan kaldı, hala içim kıyılsa (2 saatte bir) ekmek peynir yiyorum ve tabii ki hızla kilo alıyorum ekmek yüzünden :/ ama dediğiniz gibi sulu, sağlıklı yemekler, ağır etler zor geliyor midem kaldırmıyor hala. Hamileliğimiz de kışa geldi, hareket minimum ister istemez bu konuda bi tık dezavantajlıyız bence
Gassal'in son bölüm hariç izlenebilir, sakin bir dizi, arada esprili arada düşündürücü. Ama sonu çok dehşet vurucu. Biz de dün gece izledik. Sonunu hamilelere tavsiye etmem. Gönül dağını hiç bilmiyorum ama yine de anlatmasanız iyiydi kötü bir sahneymiş.Ya geçenlerde birisi Gassalı tavsiye etmemişti bizde böyle çok meşhur oldu bir anda diye izledik bir kaç bölüm ben çok etkilenmedim dedim allah allah bende mi sıkıntı var sonra Gönül dağını açtık üçüz bebekleri olan bir kadın öldü bebekler ağlıyor aç diye düşünüp dolabı açıyolar çorba felan var mı diye 3 biberon süt çıkıyor dolaptan anne ölmeden sağıp koymuş orada bi ağladım bi ağladım dedim gelmiş annelik hormonlarım
Düşünemedim orasını ben çok yazıdan etkilenmiyorum diyeGassal'in son bölüm hariç izlenebilir, sakin bir dizi, arada esprili arada düşündürücü. Ama sonu çok dehşet vurucu. Biz de dün gece izledik. Sonunu hamilelere tavsiye etmem. Gönül dağını hiç bilmiyorum ama yine de anlatmasanız iyiydi kötü bir sahneymiş.
Gassalın sonu kötüydü işte aynı gönül dagındağındaki gibi oluyordu hem de daha kötüsü normalde de sulugözümdür ama hamile olunca ben baya ağladım etkisinden çıkamadım karar aldım acıklı dizi film kendime yasakladım dram görmek istemiyorum zaten buluttan nem kapar durumdayım hiç gerek yok öyle şeylereYa geçenlerde birisi Gassalı tavsiye etmemişti bizde böyle çok meşhur oldu bir anda diye izledik bir kaç bölüm ben çok etkilenmedim dedim allah allah bende mi sıkıntı var sonra Gönül dağını açtık üçüz bebekleri olan bir kadın öldü bebekler ağlıyor aç diye düşünüp dolabı açıyolar çorba felan var mı diye 3 biberon süt çıkıyor dolaptan anne ölmeden sağıp koymuş orada bi ağladım bi ağladım dedim gelmiş annelik hormonlarım
Bende bazen öyle oluyorum geçen eşime dedim hatta havada uçan kuşun bile halini düşünüyorum diyeGassalın sonu kötüydü işte aynı gönül dagındağındaki gibi oluyordu hem de daha kötüsü normalde de sulugözümdür ama hamile olunca ben baya ağladım etkisinden çıkamadım karar aldım acıklı dizi film kendime yasakladım dram görmek istemiyorum zaten buluttan nem kapar durumdayım hiç gerek yok öyle şeylere
Merhaba. 15+6 dayım şu an. Hiç lekelenmem ya da kanamam olmadı çok şükür. Doktorum bana da yat dinlen vs demedi. Sadece o yazdıklarımı söyledi. Dediğiniz gibi üstünde çok durmadıMerhaba sizin plasenta durumunuz nasıl oldu acaba ? Bana da aynı şey söylendi de herhangi bir lekelenmeniz kanamanız oldu mh
Benim 10 haftaliktan beri buyuyorKızlar göbüşünüz ne alemde kendini belli ediyormu artık bnmkş sanki son bir hafta bi büyüme oldu
Benim 10 haftaliktan beri buyuyoric karnim kucuk galiba
Tesekkur ederimmmÇok tatlısın
Merhaba benimde aynı 17 haftalık olduk. İnanılmaz bir baskı hissediyorum sanki doğurmama 3 gün var paytak paytak yürüyorum baskı hissediyorum alt kısımda doktorum gecen gittiğimde normal demişti. Fakat 1 haftadır inanılmaz arttı bu hafta kontrole gideceğim mecbur soracagım . Önceki gebeliğimde hiç olmadı son zaman bile böyle değildim. Sizinde gecer umarımİlk gebeliğimde benim de plasenta aşağıdaydı ama sonra yukarıya çıktı .doktorum sadece normal tuvalet değil klozet kullanmamı önerdi bir de çok ayakta kalmamamı. Benim de inşallah çarşamba günü kontrolüm 11+5‘te. Bakalım bebekler nasıl. 5 dakikayı aşan yürümede sanki rahmim aşağı düşecek gibi hissediyorum .siz de böyle bir durum yaşıyor musunuz ? Herhangi bir kanama ve lekelenmem yok. Ama yürürken zorlanıyorum yadün avm‘ye gitmiştik, bir hamile çamaşırı bakayım dedim kendimi zor attım oturdum hemen . Kızımda da zor yürürdüm .tedavi ile oldu bunlar da. Ama doğal yolla bir gebelik yaşamıştım onda banamısın demezdim. Yürürdüm zerre ne ağrım olurdu ne başka birşey.
Selam erkek olsa çoktan öğrenirdiniz . Ben fetal dnada öğrendim kızımı.17 haftalık gittiğimizde hep göstermiyor. Geçen doktor bile fetal dna iyiki yapmısız zormuş işimiz diyorHerkes cinsiyeti erkenden ogrenmis, ben bugun 17 haftalik oldum. Cuma gunu randevu buldum ve 2 doktora birden gorundum, ikiside cinsiyeti yine goremedi. Ureme organindan kiz tahmin ediyorum ama dis genitali gormek gerek dedi, ilk doktorda 15. Haftada %90 nuba gore kiz demisti. Bacaklar hep kapali hep amabu ureme organi 17. Haftada kizsa degisirmiki ya
Haftaya cuma bir daha randevu buldum belki gosterir diye bir umit
16+3 henüz bu durumdayımKızlar göbüşünüz ne alemde kendini belli ediyormu artık bnmkş sanki son bir hafta bi büyüme oldu
13. haftadayken kızımı gördük ultrasonda ya bence bunlar hurafeSelam erkek olsa çoktan öğrenirdiniz . Ben fetal dnada öğrendim kızımı.17 haftalık gittiğimizde hep göstermiyor. Geçen doktor bile fetal dna iyiki yapmısız zormuş işimiz diyorerkek bir gebelik yasamıstım 12 de direk görmüştü doktorum inşallah hayırlısı gönlünden dilediğin olur
Teşekkür ederim. Kontrole gittiğinizde bana da bilgi verir misini:) benim 1 ay var kontrolümeMerhaba. 15+6 dayım şu an. Hiç lekelenmem ya da kanamam olmadı çok şükür. Doktorum bana da yat dinlen vs demedi. Sadece o yazdıklarımı söyledi. Dediğiniz gibi üstünde çok durmadı
Ben de şimdi lekelenme filan olmayınca hep eşime diyorum ki acaba plasenta yukarı çıkmadı mı. O da saçmalama doktor ‘belki olabilir’ dedi illa kanama olacak demedi diyor.
Bakalım haftaya kontrolüm var, belli olacak her şey
Kafama çok takmıyorum ben ya siz de takmayın. Kendinizi tabii yormayın yine ama sürekli bunu da düşünmeyin bence