Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Benim grafik de sizinkiyle neredeyse ayni diyebilirim ama ikili testi yapan doktor hic yorum yapmamisti bana, 2 hafta sonra gel rapor degerlendirelim demisti 2 hafta sonra gittigimde de baska doktor vardi sadece eksik organlara bakip listeyi tamamladi. Sizin goruntulerde cok buyuk bi farklilik yok gibi, bence de cok dusuk bir baslangic gibidir ve o da gecer insallah 🤲🏻
İnşallah. Çok sağolun desteğiniz bilgilendirmeleriniz için

Kızlar yaa bacak varisleri size de bela oldu mu şuan davul gibi şişmiş ve inanılmaz ağrıyor ne yapmalıyım 🥴😣
Varisli hamileyim hemde covid asisi sonrasi bacak damarina pihti atan birisiyim iki defa yasadim
Hamile varis corabi ya da burnu kapali diz alti varis corabi baska caresi yok canim
Kalp damar doktoruna danisirsan gerekli olani yazar

Kızlar asprin kullanan var mı? Doktorunuz verdi mi? Benim doktorum asprin e başlayalım artık dedi, sonra bu ay kalsın dedi. Kalsın diyince ne işe yaradığını sormadom hiç 😄
Omur boyu kullanack olan ben ve kan sulandirici ignede kullaniyorum
Doplere bakmadan verilmez genelde ya da dusuk oykusu yoksa ama suda var bebek buyudukce kan basinci yavasliyor ondan da olabilir

Benim de var boyle bi goruntu LT uterin ve RT uterin yaziyor sanirim ki sol ve sag olcumler. Acaba hangi degerden direnc oldugu anlasildi hic fikriniz var mi? PS ED Tamax vb terimler var.
Nasıl anlatsam, parabol (tepe gibi) oluyor ya tepeden sonra damar birinde yukarı çıkamıyor yüksekliği az, diğerindr yükselmiş benim. Sizde de hep yükselmiş. Bu görüntüden anlaşılıyor. Sizde sorun yok diye anlıyorum.

Bana aynı geldi sizde damarlar, görüntü küçük ve uzman değilim elbette ama ciddi bir sorun yok gibi geldi. Benimkinde fark bariz.
Sağolun yorumunuz için bir sonraki kontrolümde doktora her şeyi soracağım. Son gidişimde bunu da plasentayı da çok normal söylefiği için hiç tskmsdım kafama. Ta ki eve gelince dpktorun düştüğü notları görüp internetten araştırsns ladar. Gece yatamadım stresten:( çok zormuş şu doğum olayları

Aynı düşünceler benimde sardı
32 yaşındayım zaten 5 yıl yalnız yaşadım 4 yıldır evliyim ailelerden uzak bir şehirdeyiz akraba yok o kadar güzel ki hayatımız kafama göre istersem evi topluyorum yemek istersem yapıyorum hayatımız kendi isteklerimize göre şekil alıyor eşimde uyumlu birisi rahatım yani
Bir tanede olsa çocuk olsun diye yapalım dedik eski hayatımı özlemekten korkuyorum açıkçası ve eskiye dönülemez bir durum
Umarım anlatabilmişimdir
İlk anda insan öle hissediyor, çevredende bize çok laf söylemişlerdi çok geziyorsunuz çocuk olsun gezemezsiniz , çok rahatsınız çocuk olsun rahat olmayacaksınız, çok iyi anlaşıyorsunuz ama çocuktan sonra ilişkiniz değişecek gibi gibi ( sanırım çevremiz bizi sevmiyor 🤣)
Çocuğumuz oldu anne sütüne alerjik bir bebekti zor zamanlar geçirdik
Ama çocuğumuz bize benzedi 😂 3 aylıktı çadır kampına gittik , 4 aylıktı tatile gittik
Aman hasta olacak siz bu çocuğa bakamıyorsunuzlar bitmedi ama biz rahat olduğumuz için inan daha az hasta oldu 😂
Şimdi yemeyi, gezmeyi, bulunduğu ortamdan zevk alan doğa hayvan sevgisi olan 4 buçuk yaşında bir pıtırcık bir kız oldu 💕🌸

Sağolun yorumunuz için bir sonraki kontrolümde doktora her şeyi soracağım. Son gidişimde bunu da plasentayı da çok normal söylefiği için hiç tskmsdım kafama. Ta ki eve gelince dpktorun düştüğü notları görüp internetten araştırsns ladar. Gece yatamadım stresten:( çok zormuş şu doğum olayları
Hiç araştırmamak lazım aslında. Belli ki doktorunuz tedbirli birisi. Siz de güveniyorsanız bu kadar üzmemeye çalışın🍀🍀 çok dert ettiyseniz bir mesaj atıp aklıma çok takıldı, evham yaptım diye bir sorun. İçinizi rahatlatacaktır☺️

Hiç araştırmamak lazım aslında. Belli ki doktorunuz tedbirli birisi. Siz de güveniyorsanız bu kadar üzmemeye çalışın🍀🍀 çok dert ettiyseniz bir mesaj atıp aklıma çok takıldı, evham yaptım diye bir sorun. İçinizi rahatlatacaktır☺️
Çok sağolun haklısınız . Allah beterlerinden korusun🙏🏻

Varisli hamileyim hemde covid asisi sonrasi bacak damarina pihti atan birisiyim iki defa yasadim
Hamile varis corabi ya da burnu kapali diz alti varis corabi baska caresi yok canim
Kalp damar doktoruna danisirsan gerekli olani yazar
Teşekkür ederim canım 🤗
benim genetik varis galiba çünkü bizimkilerde hamileyken çıkmış bı dahada çoğalarak artmış benimde üst bacağımda üçgen küçük şekilde çıktı ama acısı tüm vücudu ele geçirdi resmen soğuk kompres yaptım acısı hafifledi dün hastaneye gittim diye oldu bugün de gitmem gerekiyor varis çorabım var diz üstü tam varisi kapatır burnu açık ama giysem mi acaba yoksa önce doktora mı gitsem 🌸🌸

Kızlar 14+5im. Bir haftadır böyle burnumdan nefes alınca iki tarafta çok sızlıyor kaşımın üstünden beri ağrıyor. Bi de duşta burnumu temizlerken hep kanlı gibi oluyor bu durum beni rahatsız etmeye başladı ağzımla nefes almaya çalışıyorum sizde oldu mı böyle bi şey
Evet bnde de olmuştu gecen haftalarda sonra geçti baktım gebeliktenmiş

Teşekkür ederim canım 🤗
benim genetik varis galiba çünkü bizimkilerde hamileyken çıkmış bı dahada çoğalarak artmış benimde üst bacağımda üçgen küçük şekilde çıktı ama acısı tüm vücudu ele geçirdi resmen soğuk kompres yaptım acısı hafifledi dün hastaneye gittim diye oldu bugün de gitmem gerekiyor varis çorabım var diz üstü tam varisi kapatır burnu açık ama giysem mi acaba yoksa önce doktora mı gitsem 🌸🌸
Genetik olarak varsa kullanabilirsin kan akisi icin hamileyken varis varsa cok onemli zaten canim
Dikkat et kendine🤩

Merhaba arkadaşlar Haziran 26 doğum gösteriyor.Şuan 15 haftalık gebeyim.Size bir şey sormak istiyorum özel hastane doğum fiyatları nasıl henüz sormadım ben

Genetik olarak varsa kullanabilirsin kan akisi icin hamileyken varis varsa cok onemli zaten canim
Dikkat et kendine🤩
Teşekkür ederim 🥰 bugün cinsiyet için de bakalım dedim cihazlar çok kötü olduğu için görünmedi doktor bı ay sonraya kadar görmeyeyim seni diyip nazikçe kovdu 😂 bu ay 3 kez ultrasona girmişim onunda zararı varmış bebeğin kalbine zaten ilk çocuğun ne yapacan cinsiyeti bı dahaki ay hem detaylı ultrason yaptır hemde cinsiyeti öğrenirsin dedi bide saglik ocağına uğradım 16.haftada arayacaz gelirsin aşı için dediler bende yeni ciciler alıp geldim onları örünceye kadar ay bitmiss olur umarım 3 tane örgü tulum yeterli olur mu yoksa başka öreyim mi 😂 💖💖

Eklentiler

• IMG_20241231_160822.jpg
    IMG_20241231_160822.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 15
Hiç bilmiyorum yaz olduğu için gözüm korkuyor bide bn urfadayım yazlarımız çetin geçiyor nasıl giydirmeliyim
Bende Diyarbakır dayım don atlet aticam ortalığa ben sıcağına dayanamıyorum bide yavrum ne yapsın kıyafette 😂 sadece zıbın geceleride müslin tulum giydirecem diye düşünüyorum 🤗

Back
Yukarı