2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Hamileyimmmm 🩷🩷😍😍😍 33 değerle öğrendim senin gaz vermenle iş çıkışı gittim ve tahlil verdim sonuç pozitif Allah razı olsun 😍😍
AYYYYYY hayatım çok mutlu oldumm, sana şans getirdim o zaman 🍀 Kendime de yarar inşallah 🍀 çok sevindim heyecanlandımmm cinsiyetini öğrenmesi kaldı sırada içini ferah tut darısı başıma 🤍🍀

AYYYYYY hayatım çok mutlu oldumm, sana şans getirdim o zaman 🍀 Kendime de yarar inşallah 🍀 çok sevindim heyecanlandımmm cinsiyetini öğrenmesi kaldı sırada içini ferah tut darısı başıma 🤍🍀
Aşkimm en kısa zamanda darısı başına olsun çok mutlu ol inşallah. En en kısa zamanda sağlıkla 💚🐣🤍 Allah razı olsun

Çok sevindim çok tebrik ederim bu topiği ben açmıştım ilk haber sizden geldi hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin 💞🙏
En kısa zamanda saglikla gelsin inşallah sizlerin de ❤️. İnşallah ben kalp atışlarını duyduktan sonra burada kısaca süreci anlatacagim bekleyenlere de minik bir heyecan, ışık olur moral olur ❤️😍

Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏
Bizde denedik bakalım nasıl sonuçlanacak 🤗🤗 adetime son 4 gün var ama bende hafif sancı var alt karında arada kramp tarzı ağrı giriyor şu 2 gündür da acayip yorgunluk uyku çökmesi halsizlik yaşıyorum göğüs ağrım hiç yok ama ben bu ay stres çok yaşadım o beni çok etkiler o yüzden pekte ümidim yok gibi gebelikten 🙁 hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼❤️

Bizde denedik bakalım nasıl sonuçlanacak 🤗🤗 adetime son 4 gün var ama bende hafif sancı var alt karında arada kramp tarzı ağrı giriyor şu 2 gündür da acayip yorgunluk uyku çökmesi halsizlik yaşıyorum göğüs ağrım hiç yok ama ben bu ay stres çok yaşadım o beni çok etkiler o yüzden pekte ümidim yok gibi gebelikten 🙁 hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼❤️
Benimde 6 gün var. Hayırlısı olsun inşallah Allah bizlere de kısa zamanda anneliği yaşatır inşallah 💞🙏

X