2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Ben anlamıyorum yaa artık kendimi dinlemek istemiyorum 😞
Hayatım dinleme kendini… Bat’ı bekle erkenmiş çünküsü 🍀

Benimde regl ağrısı gibi ağrılarım başladı ya büyük ihtimalle regl olacağım 🥹

Hadi bakalım kısmet… Haberleşelim.

Bende beyaz akıntı var ara ara şimdi baktım toplu iğne başı kadar iki damla leke var kahve. Keşke kırmızı iç çamaşırı giymeseydim dedim. Devamı yok beyaz akıntı gelmeye devam ediyor ara ara. Göğüslerimde hassasiyet yok bu benim için iyi çünkü regl olacağım zaman şişerler. Sol kasığım batma ve çekme yapıyor kasığım dolu pıt pıt atıyor sol tarafı. Bende de durumlar bu kızlar 🤷🏼‍♀️ Ya yarın ya da pazartesi sabahı test yapacağım. Ardından kan testine gideceğim 🍀

Hayatım dinleme kendini… Bat’ı bekle erkenmiş çünküsü 🍀

Hadi bakalım kısmet… Haberleşelim.

Bende beyaz akıntı var ara ara şimdi baktım toplu iğne başı kadar iki damla leke var kahve. Keşke kırmızı iç çamaşırı giymeseydim dedim. Devamı yok beyaz akıntı gelmeye devam ediyor ara ara. Göğüslerimde hassasiyet yok bu benim için iyi çünkü regl olacağım zaman şişerler. Sol kasığım batma ve çekme yapıyor kasığım dolu pıt pıt atıyor sol tarafı. Bende de durumlar bu kızlar 🤷🏼‍♀️ Ya yarın ya da pazartesi sabahı test yapacağım. Ardından kan testine gideceğim 🍀
Kafayı bozdun diyeceksin ama:)bu pıt pıt atma tabirini bir kadın YouTube da izledim iki bebişinde de yaşamış.

Bnde 1 sene 3 aydın evliyim korumasız iliskim var klomen kullandım bi şey olmadı son 2 3 aydın reglim 7 gün gecikiyor kan testi veriyorum negatif ocean folik asit kullanıyorum bakalım faydası olacak mi genellikle stres yapıyorum olmuyor gibisinden hayırlısı olsun diyorum bi şey sorabilir miyim bu yaptığınız mat nasıl oluyor
Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm ben ovulasyon testi ile takip ettim 1 ay yine olmadı bu ay rahim filmi çektirdim korumamız önerildi folik asitide bıraktım yanı adet olmayı bekliyorum progesteron hormonuka baktırdım büyük ihtimal yumurtlama olmamış klomen başlanır diye umut ediyorum artık stresi bıraktım çok zor oldu tabi ama artık kafama takmıyorum zamanı değil demekki hayırlı değilmiş inşallah en yakın zamanda bizde bebişlerimize kavuşuruz

Kafayı bozdun diyeceksin ama:)bu pıt pıt atma tabirini bir kadın YouTube da izledim iki bebişinde de yaşamış.
Canım bende öyle belirtiler var ki ben çok okeyim diye bakıyorum. İdrar testim çok çok silik çıktı dün bir iki damla kahve lekeyi gördüm ya yerleşme olabileceğini düşünüyorum. Bir de salı kan vereceğim çünkü idrara dört gün sonra geçiyormuş sanırım. Kasıklarım feci şiş ama regl olacak olsam göğüslerim şişerdi göğüslerim ölü numarası yapıyor. Pet piti dün gece ben de hissettim... Kasıklarımın içi ağrıyor ve yanıyor bile defa böyle oluyor...

Kızlar nasılsınız ?
Benim geçtiğimiz hafta yaşadığım hamilelik belirtileri resmen kaybolduğu yerini baş ağrısına bıraktı ve galiba regl olucam 😞Bat 4 Ocak. Cumartesi idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı.
ümitsizliğe kapıldım anlayacağınız regl olmayı bekliyorum 😞 bu ay ben elendim umarım sizler güzel haberler verirsiniz bizlere de moral olur 🙏🌹👼🏻

Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm ben ovulasyon testi ile takip ettim 1 ay yine olmadı bu ay rahim filmi çektirdim korumamız önerildi folik asitide bıraktım yanı adet olmayı bekliyorum progesteron hormonuka baktırdım büyük ihtimal yumurtlama olmamış klomen başlanır diye umut ediyorum artık stresi bıraktım çok zor oldu tabi ama artık kafama takmıyorum zamanı değil demekki hayırlı değilmiş inşallah en yakın zamanda bizde bebişlerimize kavuşuruz
Hayırlısı olsun insallah dort gözle olmasını bekliyorum

Kızlar nasılsınız ?
Benim geçtiğimiz hafta yaşadığım hamilelik belirtileri resmen kaybolduğu yerini baş ağrısına bıraktı ve galiba regl olucam 😞Bat 4 Ocak. Cumartesi idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı.
ümitsizliğe kapıldım anlayacağınız regl olmayı bekliyorum 😞 bu ay ben elendim umarım sizler güzel haberler verirsiniz bizlere de moral olur 🙏🌹👼🏻
İdare ediyorun kuzucum, kasık ağrında mı kayboldu regline az var halbuki? Belki olmazsın gecikirsin, üzülme hiç. :KK200:

Kız at bakalım, bende de çıkmıştı hiç güvenemedim. Ben de atayım sana hatta. Bat ne zamandı?
IMG_8029.jpeg

Kız at bakalım, bende de çıkmıştı hiç güvenemedim. Ben de atayım sana hatta. Bat ne zamandı?
Ben bat ı yarın hesaplamıştım 1 gün fazla saymışım 28.gün bugün aslında bat,kimyasaldan sonra güvenemiyorum cumaya kadar bekleyeceğim regl olur muyum diye acele etmicem bu sefer

İdare ediyorun kuzucum, kasık ağrında mı kayboldu regline az var halbuki? Belki olmazsın gecikirsin, üzülme hiç. :KK200:
Kasık ağrım arada oluyor göğüslerim şişti. Bide ben bugün bişey yaptım 😅yine idrar testi yaptım negatif çıktı. Bat 4 Ocak . Bu arada bebe time testleri iyi mi ? Yanılma payı olur mu testleri ekledim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 13
X