• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Geçen ay kimyasal geçirdiğim için tetikte bekliyorum 5 gün bekleyeceğim sonra kan vereceğim sakin durmaya çalışıyorum :) 3-4 Ocak gibi test yap istersen predictor dene yine
Canım bende bebeğimi kaybettim önceki hamileliğim 5 ay sürdü . 5 aylıkken kaybettim😞 inşallah Allahım sağlıklı bebek sahibi olmayı bizlere nasip etsin🙏Ben baktım şimdi senin testin pozitif. Yanılma payı olur mu ki onda bilemedim çünkü o iyi bir marka.

Batma olayı da cumartesi oldu bende bende regl olcam dedim moralim düştü hatta yazdım buraya inş senden de hayırlı müjde alırız ❤️
İnşallah canım♥️ yarım kalmışım gibi hissediyorum kendimi 🥹rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize. Ne zaman test yapayım ben sence

Geçen ay kimyasal geçirdiğim için tetikte bekliyorum 5 gün bekleyeceğim sonra kan vereceğim sakin durmaya çalışıyorum :) 3-4 Ocak gibi test yap istersen predictor dene yine
Merhaba benim 1200 beta sizce düşük oldu sizce bu kimyasal mı oluyor bide korunmaya gerek varmı doktor gorundunuzmu benim muayenem varda merak ediyorum

Ovülasyon testi yaptığım için 2-3 haftadır zaten komediyiz :) süreçe hakim ,ama acele etme sakin kal diyor ümitlenmek istemiyor
Anladım canım walla bu süreçler öyle bende eşime söylemiyorum belirtilerimi o da ümitlenmesin diye 🥹Bakalım herşey Allahtan bakıp göreceğiz haberleşelim canım ♥️

Amin insallh ümitleniyorum olmuyor daha çok kötü oluyorum ama bu ay kendime söz verdim kafaya takmiycam elbet bizimde olur Rabbim nasip ederse her şey olur ✅
Evet en doğrusu düşünememek haklısın insan ister istemez düşünüyor . Benimde bat 4 Ocak ama beklentiye girdim şimdide regl olacak gibi başım ağrıyor 😞herşey nasip kısmet

Kızlar merhaba yeni yılda inşallah kucaklarımız dolar bizim de. Ben 3 gündür ovulasyon testi yapamamıştım evde değildim bugün yaptım böyle çıktı hafif bi çizgi var yumurtam çatlamış mı oluyor acaba ilk kez kullandığım için çok anlayamıyorum

Eklentiler

• IMG_0597.jpeg
    IMG_0597.jpeg
    176,1 KB · Görüntüleme: 8
Back
X