• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Kasık ağrım arada oluyor göğüslerim şişti. Bide ben bugün bişey yaptım 😅yine idrar testi yaptım negatif çıktı. Bat 4 Ocak . Bu arada bebe time testleri iyi mi ? Yanılma payı olur mu testleri ekledim
Bebe timeda yalancı pozitif duydum. Bebe time days doctor freely artimed kara liste. Predictor ve prodoctor iyi duydum. Bir tane daha vardı sanırım miratech :KK15: Bat'a daha var ama henüz çıkmayabilir...

Kızlar yardımcı olabilir misiniz hiçbir yerden yanıt alamadim adetime dört gün varken erken gebelik testi yaptım iki üç dakika bekledim yoktu koydum öbür tarafa sonra baktım çok hafif silik çizgi var resminide atıyorum, bugün âdetim iki gündur gecikti normal kaset test ve erken gebelik testi yaptım onalrida bekledim yoktu kenara koydum yine. Bu seferde kaset test silik erken gebelikte bişi yok bir bakabilir misiniz rica etsemmm kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi aklımı deliricem 🥹🥹

Eklentiler

• IMG-20241230-WA0039.jpg
    IMG-20241230-WA0039.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20241230_005657.jpg
    IMG_20241230_005657.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar yardımcı olabilir misiniz hiçbir yerden yanıt alamadim adetime dört gün varken erken gebelik testi yaptım iki üç dakika bekledim yoktu koydum öbür tarafa sonra baktım çok hafif silik çizgi var resminide atıyorum, bugün âdetim iki gündur gecikti normal kaset test ve erken gebelik testi yaptım onalrida bekledim yoktu kenara koydum yine. Bu seferde kaset test silik erken gebelikte bişi yok bir bakabilir misiniz rica etsemmm kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi aklımı deliricem 🥹🥹
Canım bunlar kuruma çizgisine benziyor :KK200:

Dilerim hamile kalmak isteyen herkes hamile kalır yaşı 36 oldupu için biraz üzülüyorum ama bu cocuk istememin önünde engel değil

Predictor ile diğer testler arasında 6-7 kat fiyat farkı var
Predictor ile öğrenmiştim önceki gebeliğimi ondan sordum eczacı o yok dedi bunu verdi. Ctesi günü almıştım nöbetçi orasıydı başka yerden de alamadım ondan bunu aldım. Ama sanırım hamile olsaydım ikisinden birinde çıkardı değil mi

Predictor ile öğrenmiştim önceki gebeliğimi ondan sordum eczacı o yok dedi bunu verdi. Ctesi günü almıştım nöbetçi orasıydı başka yerden de alamadım ondan bunu aldım. Ama sanırım hamile olsaydım ikisinden birinde çıkardı değil mi
Herkes farklı bir şey söylüyor bende senin gibi 6 gün kala 5 gün kala artı med ve baby time yaptım negatifti.regl 1.günü gelmeyince predictor yaptım silik çizgi çıktı.4 ocaktı bat senin dimi ya az kaldı dayan

Herkes farklı bir şey söylüyor bende senin gibi 6 gün kala 5 gün kala artı med ve baby time yaptım negatifti.regl 1.günü gelmeyince predictor yaptım silik çizgi çıktı.4 ocaktı bat senin dimi ya az kaldı dayan
Ayyy sen hamile misin 🧿💞canım tebrik ederim Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Evet benim bat 4 Ocak

Evet canım az kaldı. Dün gece rahimde batma oldu ve geçti dedim galiba Reglim geliyor hatta ped koydum ne olur ne olmaz sabah baktım yok . Çok yorucu süreçler gerçekten ve daha 1. Ay uzun yıllardır bebek bekleyen dostlar bu sabırsızlığımı maruz görün lütfen hakkınızı helal edin 🙏🥹♥️

Ayyy sen hamile misin 🧿💞canım tebrik ederim Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Evet benim bat 4 Ocak
Geçen ay kimyasal geçirdiğim için tetikte bekliyorum 5 gün bekleyeceğim sonra kan vereceğim sakin durmaya çalışıyorum :) 3-4 Ocak gibi test yap istersen predictor dene yine

Evet canım az kaldı. Dün gece rahimde batma oldu ve geçti dedim galiba Reglim geliyor hatta ped koydum ne olur ne olmaz sabah baktım yok . Çok yorucu süreçler gerçekten ve daha 1. Ay uzun yıllardır bebek bekleyen dostlar bu sabırsızlığımı maruz görün lütfen hakkınızı helal edin 🙏🥹♥️
Batma olayı da cumartesi oldu bende bende regl olcam dedim moralim düştü hatta yazdım buraya inş senden de hayırlı müjde alırız ❤️

Back
X