2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Normalde regl bitiminden diyorlar ama istersen şimdi de bak yumurtlamayı kaçırdın mı bilmiyorum, elindekiler bitene kadar bak hayatım regl olursan da baştan 30 luk kit söyle reglden itibaren bakarsın 🍀
Çok sağol canım inşallah kaçırmamışımdır 💌

Selamlar
Hamileliğin son aylari yaza denk gelmesin diye Marta kadar korunyrz 🤭
Ağustos 2019 doğumlu oğlum var nasip olursa 2025 biz de istiyoruz.

Bugün ovulasyon testi yaptım ama çizgi yok hergün aynı saatte mi yapmak gerekiyor ilk kez kullanıyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim 😊

Eklentiler

• IMG_3359.jpeg
    IMG_3359.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 32
Herkese merhaba 4 gündür sabahlar test yapıyorum ince bir çizgi çıkıyor idrar testlerimde hepsi farklı markalar. İlk gün kan negatif çıktı adet de olmadım bugün sizce ihtimal var mıdır? ☺️

Merhabalar ben de hamilelik istiyorum. Ama rahim hep 5-6 mm de kalıyor ince baya tutmuyor. Progrestan felan kullanamıyorum. Doğal kalınlaştırma yolu var mı acaba bildiğiniz

Bugün ovulasyon testi yaptım ama çizgi yok hergün aynı saatte mi yapmak gerekiyor ilk kez kullanıyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim 😊
Merhaba iki saat sıvı alımı keserek aynı saatte yapacaksınız 🍀 Şu an yumurta yok ondan çizgi de çıkmamış henüz

4 test de silik çift çizgi olarak çıktı
Testleri atar mısııın? Gecikmenin ilk günü çıkmadıysa 3 5 8 10. Günleri pozitif gören var 🍀

Merhaba iki saat sıvı alımı keserek aynı saatte yapacaksınız 🍀 Şu an yumurta yok ondan çizgi de çıkmamış henüz

Testleri atar mısııın? Gecikmenin ilk günü çıkmadıysa 3 5 8 10. Günleri pozitif gören var 🍀
Tabii iletiyorum çok bariz görülmeyebilir ama eşimle biz görebildik 4 testi de

Eklentiler

• IMG_20241224_183001.jpg
    IMG_20241224_183001.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20241227-WA0007.jpg
    IMG-20241227-WA0007.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 27
X