doktora gittik eşimle sorun faln da yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸
- Konu Sahibi ahsennayaz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?soruyu anlamadım mat derken ne demek istediniz acaba?Bnde 1 sene 3 aydın evliyim korumasız iliskim var klomen kullandım bi şey olmadı son 2 3 aydın reglim 7 gün gecikiyor kan testi veriyorum negatif ocean folik asit kullanıyorum bakalım faydası olacak mi genellikle stres yapıyorum olmuyor gibisinden hayırlısı olsun diyorum bi şey sorabilir miyim bu yaptığınız mat nasıl oluyor
Kaliteli yaşam kaliteli beslenme bol hareket hepsi doğurganlığı etkiliyor. Şuan yaşadığımız hayat öyle zor ki tarım ilaçları doğurganlığı bilinçli olarak bitirmekte..belirli hamile kalma oranları var okumuşsundur belki 6 ayda şu kadar 1 yılda bu kadar diye. ama ortalama her ay %20 ve vücudumuz her ay tam büyüklükte bir yumurta oluşturacak gibi garanti vermiyormuş. Tabi yaş, kilo gibi bir sürü faktörlerde değişken olarak etkiyi azaltıyor veya arttırıyor.
Canım ben cumartesi günü kan versem mi acababildim canım yarın sabah erken gebelik testi yap istersen
Yediklerimden de tat alamıyorum aklım hep bu konuda psikolojik mi diyorum artık ne yapayım bilmiyorum kan versem cumartesi çıkar mı ? Yani reglime 5-6 gün kalıyor sanırım
Günlük test mi yapıyorsunuzsoruyu anlamadım mat derken ne demek istediniz acaba?
ovülasyondan mı bahsediyorsunuz? yoksa erken gebelik testinden miGünlük test mi yapıyorsunuz
ben 2.gün geçikince kan testi vermiştim. Sabretmek çok zor bende merakla bat 31 i bekliyorum. 2-3 gün geçikirse vereceğim kan testi. Erkenden hamilelik tespit edilirse iki günde bir hcg yükseliyor mu diye sürekli kan vermek gerekiyor. Bekleyiş bitmiyor yani.Canım ben cumartesi günü kan versem mi acaba
Yediklerimden de tat alamıyorum aklım hep bu konuda psikolojik mi diyorum artık ne yapayım bilmiyorum kan versem cumartesi çıkar mı ? Yani reglime 5-6 gün kalıyor sanırım
Sizde belirtiler var mıben 2.gün geçikince kan testi vermiştim. Sabretmek çok zor bende merakla bat 31 i bekliyorum. 2-3 gün geçikirse vereceğim kan testi. Erkenden hamilelik tespit edilirse iki günde bir hcg yükseliyor mu diye sürekli kan vermek gerekiyor. Bekleyiş bitmiyor yani.
dün akşam ipeksi iplikli partiküller gördüm idrarda, bu erken gebelik testini yaparken fark ettim. gece 2 de aklıma gelince okuyayım dedim. forumda 2009 da yazanlar olmuş , hamilelik belirtisi olarak diyen de var yok diyende var. internet kaynaklarında da değişik fikirler var. 31 aralık kadar bakmıcam artık belirtilere ya geçikirsem düşüneyim çok pirpirik oldum:)
Ohaa sendeki nasıl bir dikkat, erken gebelikte bir şey çıktı mı? Gerçi 31’ine daha var… Ben de belirti hafifledi sanırım yeni kalktım çok dinleyemiyorum kendimi…
Başka belirtin var mı?Canım ben cumartesi günü kan versem mi acaba
Rahmimde sızı oluyor arada hani reglin ilk günlerinde hissedilen gibi. Metal tat hala devam ediyor. Göğüslerim dolgun ama ağrı yok. Bide arada sağ kasıkta batma oluyorBaşka belirtin var mı?
İstersen verebilirsin erken gebelik testi yapmış mıydın?Şu 6 gün önce çıkaranlardan?Rahmimde sızı oluyor arada hani reglin ilk günlerinde hissedilen gibi. Metal tat hala devam ediyor. Göğüslerim dolgun ama ağrı yok. Bide arada sağ kasıkta batma oluyor
Yok hiç yapmadımİstersen verebilirsin erken gebelik testi yapmış mıydın?Şu 6 gün önce çıkaranlardan?
erken gebeliği dün yaptım negatif, bence erken yaptım ya. geçikmeyi bekleyeceğim. her ay böyle geçmez gün sayarak:)Ohaa sendeki nasıl bir dikkat, erken gebelikte bir şey çıktı mı? Gerçi 31’ine daha var… Ben de belirti hafifledi sanırım yeni kalktım çok dinleyemiyorum kendimi…
Erken gebelik testini adetten kaç gün önce yapmalıyızerken gebeliği dün yaptım negatif, bence erken yaptım ya. geçikmeyi bekleyeceğim. her ay böyle geçmez gün sayarak:)
genellikle 6 gün önceye kadar diyor sitelerde, bende 6 gün varken yaptım yani dün, negatif çıktı. Dene istersen alıp bir tane zararı olan bir şey değil sonuçta.Erken gebelik testini adetten kaç gün önce yapmalıyız
Cumartesi günü alıp deneyeyim o zaman yarın çalışıyorum çünkügenellikle 6 gün önceye kadar diyor sitelerde, bende 6 gün varken yaptım yani dün, negatif çıktı. Dene istersen alıp bir tane zararı olan bir şey değil sonuçta.
İyi akşamlar kızlar ben de 31 yaşındayım 2 senelik evliyim artık çocuk düşünüyoruz doktora gittim öncesinde kontrollerimi testlerimi yaptırdım çok sükür temiz çıktı folik asit kullanıyorum 2 aydır bu ay denemeye başladık son adet tarihim 18 aralık döngüm biraz uzun 30-32 gün arasında ovulasyon testim yeni geldi şimdi başlasam testlere olur mu acaba bu haftayı değerlendirdik 2 gün aralıklarla şimdi testle mi ilerlesem diyorum inşallah yeni yılda hepimiz o mutlu haberi alırız kızlar
Sana bakmıştık sanırım ek erken 30’unda oluyordu 20’yi baz alırsak, reglim 3 Ocak değil miydi?Yok hiç yapmadım
Normalde regl bitiminden diyorlar ama istersen şimdi de bak yumurtlamayı kaçırdın mı bilmiyorum, elindekiler bitene kadar bak hayatım regl olursan da baştan 30 luk kit söyle reglden itibaren bakarsınİyi akşamlar kızlar ben de 31 yaşındayım 2 senelik evliyim artık çocuk düşünüyoruz doktora gittim öncesinde kontrollerimi testlerimi yaptırdım çok sükür temiz çıktı folik asit kullanıyorum 2 aydır bu ay denemeye başladık son adet tarihim 18 aralık döngüm biraz uzun 30-32 gün arasında ovulasyon testim yeni geldi şimdi başlasam testlere olur mu acaba bu haftayı değerlendirdik 2 gün aralıklarla şimdi testle mi ilerlesem diyorum inşallah yeni yılda hepimiz o mutlu haberi alırız kızlar