Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Doktora gittiğinde ilk veya ikinci randevuda görüyorsun normalde (6 - 8 hafta arası). Çok karmaşık oluyor listeyi düzenlemek.
Teşekkürler
gozun aydin

Maşallah sağlıkla büyüsün İnşallah

Kızlar ya biz biraz korktuk
Beta vermiştim 16.459 çıkmış. Sat 7 aralık ama ovülasyon yapmıştım 28 araluk çatlama olmuştu. Geçen pazar 971 di bugüb 16.459
Korkmalı mıyım?

Kızlar ya biz biraz korktuk
Beta vermiştim 16.459 çıkmış. Sat 7 aralık ama ovülasyon yapmıştım 28 araluk çatlama olmuştu. Geçen pazar 971 di bugüb 16.459
Korkmalı mıyım?
Canım beta bu kadar yüksek kendini niye strese sokuyorsun aklında soru işareti, hastaneye gidip baktırsaydın ultrasonla karından görünür. Yorum yapamıyorum çünkü keseden sonra betanın pek bir önemi yok diye biliyorum

Ya yok korktum ve şaşırdım. Bu haftada hiç böyle bi değer görmemiştim. Mol gebelik gilan diyorlar ya . Ondan bi panik oldum
Pazartesi gidicez tabi de

Olabilir mi ya

Eşimde de benimde bildiğim kadarıyla yok.
Sağlık olsunda ikiz olmasında bence bi mahsuru yok başka bi şey olmasından korktum ne bileyim
Neden olmasın canım Allah ol der olur. Yoksa ailede ikiz siz başlatmış olursunuz. İkizde zaten beta x2 diyorlar

Canım sana neden amniyosentez önerilmişti

Neden olmasın canım Allah ol der olur. Yoksa ailede ikiz siz başlatmış olursunuz. İkizde zaten beta x2 diyorlar
Sağlık olsun da allah vermiş hoşuma gider sağlık olsun, ya daha önce düşük yaptım. O yüzden hep korkuyprum bi şey olacak dye

Ay çok merak ettim yerinde olsam duramazdım bulaşar büyük betayla hepsi gözükür sanırım
Çok düşündükte özeller bile kapanmıştır. Geç kaldık. Pazartesi randevu aldık artık
O zamana kadar zor dayanıcaz
Eşimde kızıyor bugüb normalde randevumuz vardı. Ben bu kadar yükseleceğini beklemediğim için haftaya ertelemiştim. Ne güzel gidecektik diyor

Sağlık olsun da allah vermiş hoşuma gider sağlık olsun, ya daha önce düşük yaptım. O yüzden hep korkuyprum bi şey olacak dye
Hiç bir şey olmaz İnşallah içini ferah tut senin dediğin mol gebelik 1000 kişiden 1 görülüyormuş sık rastlanan bir durum değil o yüzden stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…