- 19 Ekim 2024
- 309
- 236
- 18
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.461
Doktora gittiğinde ilk veya ikinci randevuda görüyorsun normalde (6 - 8 hafta arası). Çok karmaşık oluyor listeyi düzenlemek.Sebebi var mı? Kontrol ve takipler yapıyordum da.
TeşekkürlerDoktora gittiğinde ilk veya ikinci randevuda görüyorsun normalde (6 - 8 hafta arası). Çok karmaşık oluyor listeyi düzenlemek.
Hayırlı haberler verirsin inşallahGunaydin canim, insallah oyledir sen icini ferah tut. Ben de bugun kontrole gidiyorum, insallah kalp atisini duymak icin. Gelismedi diyecekler diye odum kopuyor
TeşekkürlerDoktora gittiğinde ilk veya ikinci randevuda görüyorsun normalde (6 - 8 hafta arası). Çok karmaşık oluyor listeyi düzenlemek.
gozun aydinMerhaba herkese yeniden, doktor kontrolunden ciktim, bu sefer kese olcusu degil bebek olcusu soylendi 3.7 mm dedi doktorum 6 hafta ile uyumluymus. Son adet tarihine gore 6+4 olmali fakat doktorum onemli olmadigini soyledi bu durumun, kalp atislari da yeni yeni olusuyomus duyduk cok sukur
MaşallahMerhaba herkese yeniden, doktor kontrolunden ciktim, bu sefer kese olcusu degil bebek olcusu soylendi 3.7 mm dedi doktorum 6 hafta ile uyumluymus. Son adet tarihine gore 6+4 olmali fakat doktorum onemli olmadigini soyledi bu durumun, kalp atislari da yeni yeni olusuyomus duyduk cok sukur
Havuç yerleşmesini tutunmasına iyi geliyormulEvet dikkt etsek çok iyi olacak. Büyüklere de kıyamıyor insan kaldırıveriyorum bir anda ama dikkat etmek lazım. Havuç iyi mi gelirmiş peki
Canım beta bu kadar yüksek kendini niye strese sokuyorsun aklında soru işareti, hastaneye gidip baktırsaydın ultrasonla karından görünür. Yorum yapamıyorum çünkü keseden sonra betanın pek bir önemi yok diye biliyorumKızlar ya biz biraz korktuk
Beta vermiştim 16.459 çıkmış. Sat 7 aralık ama ovülasyon yapmıştım 28 araluk çatlama olmuştu. Geçen pazar 971 di bugüb 16.459
Korkmalı mıyım?
Ya yok korktum ve şaşırdım. Bu haftada hiç böyle bi değer görmemiştim. Mol gebelik gilan diyorlar ya . Ondan bi panik oldumCanım beta bu kadar yüksek kendini niye strese sokuyorsun aklında soru işareti, hastaneye gidip baktırsaydın ultrasonla karından görünür. Yorum yapamıyorum çünkü keseden sonra betanın pek bir önemi yok diye biliyorum
Canım belki ikizdirYa yok korktum ve şaşırdım. Bu haftada hiç böyle bi değer görmemiştim. Mol gebelik gilan diyorlar ya . Ondan bi panik oldum
Pazartesi gidicez tabi de
İkiz olabilirmi ailede varmı ikizYa yok korktum ve şaşırdım. Bu haftada hiç böyle bi değer görmemiştim. Mol gebelik gilan diyorlar ya . Ondan bi panik oldum
Pazartesi gidicez tabi de
Olabilir mi yaCanım belki ikizdirgüzel düşünelim güzel olsun İnşAllah
Eşimde de benimde bildiğim kadarıyla yok.İkiz olabilirmi ailede varmı ikiz
Neden olmasın canımOlabilir mi ya
Eşimde de benimde bildiğim kadarıyla yok.
Sağlık olsunda ikiz olmasında bence bi mahsuru yokbaşka bi şey olmasından korktum ne bileyim
Ay çok merak ettim yerinde olsam duramazdım bulaşar büyük betayla hepsi gözükür sanırımOlabilir mi ya
Eşimde de benimde bildiğim kadarıyla yok.
Sağlık olsunda ikiz olmasında bence bi mahsuru yokbaşka bi şey olmasından korktum ne bileyim
Canım sana neden amniyosentez önerilmiştiKızlar amniyosentez için perinatologla görüşmeye gittim tekrar. Görüşme sonucunda amniyosentezden vazgeçtim çünkü seni orta riske yakın buluyorum o da yaş riskinden dolayı dedi 35 yaş için çok riskli diyemeyiz 40 lı yaşlar olsa yaptır derdim ama 1000 de 1 de olsa küçük bir risk var dedi. Eğer bu test sonucuna göre bir karar almayacaksan yaptırma diye ekledi.
Sağlık olsun da allah vermiş hoşuma giderNeden olmasın canımAllah ol der olur. Yoksa ailede ikiz siz başlatmış olursunuz . İkizde zaten beta x2 diyorlar
Çok düşündükte özeller bile kapanmıştır. Geç kaldık. Pazartesi randevu aldık artıkAy çok merak ettim yerinde olsam duramazdım bulaşar büyük betayla hepsi gözükür sanırım
Hiç bir şey olmaz İnşallah içini ferah tut senin dediğin mol gebelik 1000 kişiden 1 görülüyormuş sık rastlanan bir durum değil o yüzden stres yapmaSağlık olsun da allah vermiş hoşuma gidersağlık olsun, ya daha önce düşük yaptım. O yüzden hep korkuyprum bi şey olacak dye
Öyle miHiç bir şey olmaz İnşallah içini ferah tut senin dediğin mol gebelik 1000 kişiden 1 görülüyormuş sık rastlanan bir durum değil o yüzden stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?