Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Günaydın.Bana dün doktor öyle dedi kanaman diyor stresten ve ya bebeğini kaldırıyorsun ondan oldu ama kahverengi yerleşmedi diyor..umarım sendede sıkıntı yoktu

Gunaydin canim, insallah oyledir sen icini ferah tut. Ben de bugun kontrole gidiyorum, insallah kalp atisini duymak icin. Gelismedi diyecekler diye odum kopuyor
İnşallah normaldir. Daha önce kötü deneyimler olunca insan korkuyor.Sende ferah tut içini. Sağlıkla doğsunlar inşallah
Günaydın.Bana dün doktor öyle dedi kanaman diyor stresten ve ya bebeğini kaldırıyorsun ondan oldu ama kahverengi yerleşmedi diyor..umarım sendede sıkıntı yoktu
Benimde 2 buçuk yaşında kızım var. Onu ister istemez kucağıma alıyorum. Sen yazınca şimdi ondan mı acaba dedim. Kan vericem kontrolüm haftaya dayanamazsam pazartesi giderim. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu dönemleri

Amin.Yürüyor almaya bilirsin benimki daha yürümüyor yürüse o kadarda zorlanmam ama hep bana yapışık bende mecbur kucağıma alıyorum tabi daha
minik

Amin.Yürüyor almaya bilirsin benimki daha yürümüyor yürüse o kadarda zorlanmam ama hep bana yapışık bende mecbur kucağıma alıyorum tabi daha
minik
Sabahları işe giderken uyuyor oluyor. Onun dışında almıyorum zaten. Tabi senin kadar mecbur kalmıyorum.senin işin daha zor

Benimde iki kızım var ikisndede ilk zamanlarda kilo almamıştım sonradan baya genişledim aşırı kilo almıştım. Bu gebeliğimde hemen karnım çıktı bakalım rabbim öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat sonrada gönlümdekini nasip etsin

Sabahları işe giderken uyuyor oluyor. Onun dışında almıyorum zaten. Tabi senin kadar mecbur kalmıyorum.senin işin daha zor
Yaa o zaman evet sana daha kolay yok ya ben bittim resmen şimdi annem söz verdi gelicek bana yardıma yoksa çok zorlanıyorum evin temizliği bebek yemek ve riskli gebelik hepsi birlikte olmuyor

Yaa o zaman evet sana daha kolay yok ya ben bittim resmen şimdi annem söz verdi gelicek bana yardıma yoksa çok zorlanıyorum evin temizliği bebek yemek ve riskli gebelik hepsi birlikte olmuyor
Evet işin çok zor. Allah yardımcın olsun. Sonra büyüdüklerinde rahat edersin ikisi bi arada büyüyücekler

Dün aynı sebeple gittim ultrasonda baktı kese iyi kanama alanı yok dedi. 2.5yaşında bir oğlum var onu kucağıma alınca oldu benim. Kalp atışı duyana kadar uzanmaya çalış oğlunu kucağa almamaya çalış dedi. Önlem olarakta progestan verdi on günlük. İçini ferah tut senin de öyle bir şeydir

Kızlar adet olacakmış gibi hafif hafif ağrılar normal değil mi ? Ağrı hissedince çok panikliyorum ya

Doğumdan sonra nasıl anladın pıhtı olduğunu?ama yatkınlık bile varsa bence iğne vurulmalı tabi doktorun daha iyi bilir
Öyle bir bacak ağrısıydı ki o yer kesik gibi Sezeryan acımı unuttum bacağımdan yürüyemiyordum yani pıhtı olunca tıkanınca zaten anlaşılıyor çok acısı oluyor

Herkese selam :)
beni de ekler misiniz, yas 27 ilk cocuk olucak insallah son adet tarihim 18 aralık, tahmini doğum tarihi 24 eylül
adet gecikmemin 4. gününde erken gebelik testim pozitif cikti ertesi gün de hastaneye gittim ama karından bakılan ultrasonda gözükmedi. kan tahlilimde hcg1112 çıktı.
ilk hamileliğim olduğu için biraz endişeliyim, kasıklarım sırtım regl ağrısı gibi ar ara ağrıyor normal mi kızlar?
umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Öyle bir bacak ağrısıydı ki o yer kesik gibi Sezeryan acımı unuttum bacağımdan yürüyemiyordum yani pıhtı olunca tıkanınca zaten anlaşılıyor çok acısı oluyor
O zaman sen benim gibi doğumdan sonrada bir kaç gün vurmalısın iğneyi bana öyle dedi hiç bende pıhtı yok mesela

Öyle mi
bende dikkat edeyim bari.sabah havuç filan yedim tutunsun diye. İnşallah öyle bi şeydir benimde ya
Kan verdin mi canım
Yok canım eşimin işten dönmesini bekliyorum. Öğleden sonraya kaldı

Kızlar adet olacakmış gibi hafif hafif ağrılar normal değil mi ? Ağrı hissedince çok panikliyorum ya
Kızlar benim de ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Kanama vs olmazsa normal sanırım bebek rahmi genişlettiği için adete yakın ağrı olabiliyormuş, yine de doktoruna soran varsa yazabilir

Öyle mi
bende dikkat edeyim bari.sabah havuç filan yedim tutunsun diye. İnşallah öyle bi şeydir benimde ya

Yok canım eşimin işten dönmesini bekliyorum. Öğleden sonraya kaldı
Evet dikkt etsek çok iyi olacak. Büyüklere de kıyamıyor insan kaldırıveriyorum bir anda ama dikkat etmek lazım. Havuç iyi mi gelirmiş peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…