Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Ev doktoru. Bugün gittim çok iyi bir doktordu. Kan testi yapacaklar vitaminlerim tsh ve şeker için sonunda yani:)) ama 2 hafta sonra kan vereceğim o tarihe randevu verdi sekreteri aslında doktor bugün kan ver demişti ancak sekreter kabul etmedi çok doluymuş neler yaşıyoruz yaa

Lütfen bilen bayan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi?
9 Ocak betam 2123
Bugün 9000
15 günlük artış iyi mi anlamadığım için soruyorum lütfen yardımcı olun

Kızlar beta 766ydı iki gün önce. Bugün 1146 çıktı çok üzgünüm kese için randevu almıştık lekelenmem vardı üç gündür. Sizce düşük mi yaptım

Kızlar beta 766ydı iki gün önce. Bugün 1146 çıktı çok üzgünüm kese için randevu almıştık lekelenmem vardı üç gündür. Sizce düşük mi yaptım
Lütfen bilen bayan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi?
9 Ocak betam 2123
Bugün 9000
15 günlük artış iyi mi anlamadığım için soruyorum lütfen yardımcı olun
Betanin 2gunde bir iki katina çıkması gerekiyor en az yüzde 60 artış bekleniyor 15günlük sonuç için düşük sanırım ama uzman bir doktordan bilgi alırsanız daha sağlıklı olur

4+3ken keseyi görmüştük, geçen hafta 5+3 dü keseyi yine gördük ama bebek oluşmamıştı. Bugün 6+3 17.00de randevum var fakat aşırı mide bulantım ve kasık ağrım var ve bakıyorum okuyorum genelde bebeğin gözükmesi gerekiyordu geçen haftada hatta 6-7 haftalıkken kalp ataşı bile duyulmalı diyorlar ama içim sıkıldı saatin gelmesini bekleyemiyorum resmen

5+2 keseyi gördük ama bebeğimizi göremedik dr çok küçük demişti, dün gittik bebeğide gördük kalp atışınıda çok şükür. Kendinizi boşuna stresa sokup üzmeyin bu göreceksiniz eminim

Merhaba benide eklermisiniz. topraktonlari Yaş 23. Sat 26 Aralık. Tahmini doğum. 2 ekim. Ama ben sezeryan olacagi için eylülde olur diye düşünüyorum.

Ben kalp atışı icin 2 hafta beklicem açıkçası kızımda 6+3 te duymuştum ama oğlumu daha geç duyduğumu hatırlıyorum 7 haftanın içerisinde olurum 3. Olunca bi rahatlık geliyor herhalde ilklerde insan hep gitmek istiyor ben kalbi duyuna kadar çok heyecan yapmıştım oğlumda da tahmini haftayı hesaplayıp gitmiştim ama kalp için gidip kese görüp eve dönmüştüm o yüzden bi korku yasamstm bunda baya geç gidicem ama

Kizlar reglim 2 gun gecikti. Test bu şekilde. Normal demi. Bu kadar silik olsa bile

Eklentiler

• 20250124_170039.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 13
Bende oyle yapıcam. Oğlumda 5+1 de kese bile oluşmamışti Dr korkuttu dış gebelik olabilir diye. 6+4 de kese ve kalp atışını duyduk. Bende 6. Haftadan sonra gidicem. Şuan 4+1 im

Canim bence stres yapma ultrason makinesinin kalitesine kadar etkenler olabilir böyle durumlarda duyarsın diye tahmin ediyorum

Bende oyle yapıcam. Oğlumda 5+1 de kese bile oluşmamışti Dr korkuttu dış gebelik olabilir diye. 6+4 de kese ve kalp atışını duyduk. Bende 6. Haftadan sonra gidicem. Şuan 4+1 im
İşte tecrübe oluyor insanda inşallah sağlıkla kucağımıza alırız zaman hızlı geçsin

Kizlar reglim 2 gun gecikti. Test bu şekilde. Normal demi. Bu kadar silik olsa bile
Canim kan testi vererek takip edersen daha iyi olur çünkü hassasiyet konusunda testler çok güvenilir gelmiyor oradan değeri tahmin edemezsin

Canim kan testi vererek takip edersen daha iyi olur çünkü hassasiyet konusunda testler çok güvenilir gelmiyor oradan değeri tahmin edemezsin
Yaşadığım ülkede kan testi takip etmiyorlar. Sistem farklı. Belkide ediyordurlar ama hiç yaygın değil. O yüzden veremiyorum kan. 6. Haftadan sonra ultrasona giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…