Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
troid sorunun varmı canım. Eğer varsa o üşütür. Bende cok üşüyorum aksamları ayaklarım buz. Kansızlıgında olabilir. Bebek senden alıyor vitaminleri belkide ondan endise etme
Anca kendime geldim teşekkür ederim troid yok diye biliyorum ama baktırsam iyi olur. Belkide evet bebek vitaminleri alıyor benden ondan da olabilir

Yok canım ben 2 kere beta verdim bugün de tekrar beta ve progesteron hormon testi vermeye gidiyorum. Haftaya sanırım anca kese gözükür öyle düşünüyorum çok küçük daha senin beta kaçtı?
Betanız kaç ? Düzenli artış gördüyseniz tekrar tekrar beta verip kendinizi yormanıza gerek yokki keseyi bekliceksiniz sadece

Hayırlı olsun acaba mı diyordunuz diye hatırlıyorum sanırım kesinleşiyor yavaş yavaş
Bu arada hayatımda gördüğüm en temiz idrar testleri

Hayırlı olsun acaba mı diyordunuz diye hatırlıyorum sanırım kesinleşiyor yavaş yavaş
Bu arada hayatımda gördüğüm en temiz idrar testleri
Teşekkür ederim Hala içimde acaba mı diye bi şüphe var ama bazı belirtilerim var akıntım çoğaldı diğer hamileliklerimdeki gibi. 3 4 gün kasıklarıma kramplar girdi. Ara ara karın ağrım var. O yüzden var gibi duruyor. Yarın netleşecek bakalim. Beklemedeyim ve galiba ilk şoku atlattım.

ben yasak diye biliyorum sperm özellikle son haftalarda doğumu başlatıyor onun haricinde de mikrop kapma sansınız olur hamilelik boyunca sperm girişine izin yok benim bildiğim bakın isterseniz
Her hamilelik farklıdır zaten doktor bi sorun görürse uyarır. 2hamilelik gecirdim ilk aylardan son aylara kadar devamm Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Daha doğumu kolaylaştırdığını duymuştum(ne kadar doğru bilmiyorum) Ben ilk dogumumu çok kolay yapacaktım ebe öyle demişti 6cm açılmam vardı sancımda öyle bağırtacak kadar degildi ama aniden sezaryana alındım bebeme kordon dolandığı ve kakasını içime yaptığı için. Sorun yaşamamak icin cok daha dikkatli olunabilir elbet ama bi zararını görmedim hiç

2. Çocuğum olucak benimde 3. Olsa nasıl olur bilmiyorum hepsi ayrı bir heycan bence nasipte varmış sağlıkla gelsin

2. Çocuğum olucak benimde 3. Olsa nasıl olur bilmiyorum hepsi ayrı bir heycan bence nasipte varmış sağlıkla gelsin
Hepimizin ki sağlıkla gelsin canım. Açıkcası korunuyorduk ve düşünmüyorduk. Allah naaip ettiyse oluyor iste. Tevekkül edip teslim olduk. Sen de sağlıcakla al kucağına inşallah

Betanız kaç ? Düzenli artış gördüyseniz tekrar tekrar beta verip kendinizi yormanıza gerek yokki keseyi bekliceksiniz sadece
1. 28
2. 84
3. daha çıkmadı artışa bakmayı doktorum istedi bir de progesteron bakıldı onu da verdim öğleden sonra hepsini halletmiş olurum çok düşük olduğu için artışa bakıyor canım

Sadece gebelik testi mi yaptın canım? Beta hcg falan vermedin mi
Yok canım hiç vermedim kan. İdrar testi ile evde öğrendim. :)
Sizi yanlışlıkla alıntı yapmışım galiba. Tebrik edeyim bari :)))
Bende veremedim bu cuma veya haftaya cuma ancak gidebiliyorum 4+2 oldu
Sizin de sat 12 ocak galiba değil mi. 1 gün var aramızds. L luckykus ile aynıyız :)

Valla iyi yapmışsınız 28 le öğrendim 84 oldu 2. beta az önce 3. betayı verdim sürünüyorum kan vere vere keşke ben de bekleseydim inşallah güzel haberlerle gelin
Ben sağlıkçıyım zaten keseyi görene kadar sürüneceğiz belli ki o yüzden randevu da bulamayınca saldım. Yurtdışında doktor sağlıkçı sıkıntısı var. 2 kere beta testi yaptım baktım koyulaşıyo kanama vs de yoksa bence sizde salın en iyisi. Beta artışınız da çok güzel 3. De 150-200 leri bulursa daha bakmayın

Aynen 12 Ocak pazardı randevuda 5+5 olacak keseyi görürüz inşallah belki kalp atışını da duyarız diye düşünüyorum geç döllenme değilse sizin randevular ne zaman?

Şimdi çıktı 84 den 228 e yükselmiş 3 katı şeklinde artıyor hep maşallah diyim bakmayım dimi artık?

Kızlarım şimdi beta sonucum çıktı çok mutlu oldum darısı progesteron sonucumun da güzel çıkmasına diyim.
1. 28
2. 84
3. 228
Daha bakmayım dimi artış hep 3 katı şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…