Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
canım bir de aile hekimi baktıysa tiroid sonucuna güvenmeyin hastanede yapılana güvenin deniyor çoğu hamilede çıkıyor önemli değil hap içiyorsun çok kullanan var
Yok hayır canım kendi doktorum istemişti hastane de ama bir şey demedi yarın mutlaka hatırlatacağım. Bakalım umarım önemsiz ve geçicidir

Herşey çok guzel olucak Rabbimin iznile benim 3 hamileliğim ama aşırı heycanlıyım ve tedirginim ikitane kizim var buyuduler kardeş istiyolar yarin bende bebişimin kalbini duymaya gidicem.inşallah duyarim
Ay inşAlla duyarsın sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza Allah bağışlasın bizim bi yıldır evliyim istedik ama gebelik oluşmadı bu ilk olacak nasipse aşırı heyecanlı bişey ya içimde minicik

Kızlar çok şükür kalp atışını duyduk 6+1 de o kadar güzel bi duyguydu ki inşallah sağlıkla ilerler ve kucağıma alırım bekleyen herkese bu sesi duymak nasip olsun
Allahımmmm yarın 5+5 acaba duyarsın mıyım kiiii ufak ihtimal se olsa inşAllahhh ne mutlu senin adına çok sevindimmmm

Cidden ya normalde de aşırı ağrılı olur adetim hastanelik olurum şimdi o kadar olmasa da epey ağrım oluyo ara ara yarın doktora sorucam randevum var bakalım inşallah keseyi görürüz
İnşallah canım doktorun dediklerini yazarsın bize

İyi akşamlar kızlar . Gebeliğin ilk zamanlarında cinsel birliktelik tehlikeli mi ? Doktoruna soran oldu mu hiç ?

Bi de bu hafta yerleşme kanaması oldu 4 gündür falan arada afedersin çamurumsu geliyo belki o bitince sancılar durur diyorum ilk olunca herşeyden kullanıyoruz ya
Doktorunuzun bilgisi varmı kahverengi çamur gibi lekelenme kaç gündür var.

Şimdi kızlar ben 8hafta bir günlük hamileyim. Hep tek kese gördüler hatta 4doktor muayene etti beni bu zamana kadar. Ama bu gün iki kese gözüktü birisi hep gözüken bebeğim birde yanında bı daha kese kesenin içi boş ama. Yaklaşık bir hafta önce de çok yoğun kanamam oldu belkide o zaman düştü bebeğim bilmiyorum. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı ? Aklıma şuda geliyor ya şimdi kesenin içindeki bebek küçükse sonradan gözükür belki diye olabilir mi öyle bişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…