Anladim kuzum seninki risklimiRiskli gebelik takibi yapan uzman kuzum. Yarın gidicem ama ancak kese gözükür. Haftaya da kalp atışı için giderim. O zamana kadar iyi bir doktor bulabilirsem oraya geçerim
Cok iyi biri bence ankarada olsam kesin o kadinda dogururdumevet cok tatlı naif bir kadın sevdim bende. Birkac kere daha gidince net dusuncemi yazarım
Benim sol tarafa yerleşti evet benim de tek tarafımda ağrı oluyor ondandır muhtemelenKoku yok kuzum koku olursa veririm o zaman bu arada kizlar kasik agriniz tek taraflimi oluyor bnm sol taraf agriyo ozellikle sol tarafami tutundu acaba bebiş
6+2 hala doktora gitmedm iyidr umarm her sey. Sen de durumlar nasil6+4 den selamlar nabersiniz güzeller
Muhtemelen öyledirBenim sol tarafa yerleşti evet benim de tek tarafımda ağrı oluyor ondandır muhtemelen
Yarın ilk kadın doğuma gidicem sata göre 5+4 bugün sağol canım bazen öyle sancı oluyo ki hastalandım sanıyorum geçen hafta daha çok ve sıktı şimdi hafifledi gibi ama hala varBenim kulandığım uygulama ücretsiz canım ismi Gün gün Gebelik.
Evet canim ilk haftalarda regl ağrısı gibi bel,karın,kasık ağrısı normal benim 5 haftada cok oluyodu karnım çok ağrıyodu ama şuan 6+6 haftayim daha hafif ağrılar oluyor sen kaç haftalık sın
Cidden ya normalde de aşırı ağrılı olur adetim hastanelik olurum şimdi o kadar olmasa da epey ağrım oluyo ara ara yarın doktora sorucam randevum var bakalım inşallah keseyi görürüzBende şuan adet olacak gibiyim karnımın içi bulanıyor tuhaf bisey oluyor diye korkuyorum
Bi de bu hafta yerleşme kanaması oldu 4 gündür falan arada afedersin çamurumsu geliyo belki o bitince sancılar durur diyorum ilk olunca herşeyden kullanıyoruz yaKızlar bende de oluyor o ama geçiyor kanama vs yok ona bakıyorum sürekli bence normal ilk hamileliğimde de böyleydi doktorum olur ara ara öyle yerleşmesiyle alakalı demişti siz de yine kendi doktorunuza sorabilirsiniz
Hafta içi 100, hafta sonu 150 şeklinde kullanıyorum. Merak etmeyin olmayan hormonu az destekliyoruz, 20 yıldır kullanıyorum ben.Ya yeni öğrendim riskliymis ilac kullaniyor musun ?
Sat sorduysa onu giriyorlar otomatik ayarlıyor cihaz ama sormadıysa cihaz kendi ölçmüştür. Gs yasan da kese boyutu.Ben orasını anlayamadım ya. Benim normalde sat'a göre 5+2. Usg görüntüsünün üstünde de tam öyle yazıyor:
GA 5w2d (yani herhalde 5 weeks 2 days)
GS 5,95 mm (herhalde bu da kese boyutu)
Bu ultrason cihazı 5+2'yi bu kadar kesin şekilde tespit mi etti, yoksa ben 5+2 deyince doktor sisteme girdi de o yüzden mi ultrasonda öyle yazdı?
Bunu bilen varsa çok makbule geçer kızlar.
Korkma canın ilk aftalar olur oyle adet sancısı.gibi bebeğin yerleşme arıları gittikçe arılar hafifler bende de oldu şuan iyim şukur arada oluyor ama hafif ozaman sana bol şans diliyorum canim inşallah yarın bebişini görursunYarın ilk kadın doğuma gidicem sata göre 5+4 bugün sağol canım bazen öyle sancı oluyo ki hastalandım sanıyorum geçen hafta daha çok ve sıktı şimdi hafifledi gibi ama hala var
İnşAllahhhilk defa yaşıcam bunu ve anlatılmaz heyecanlıyımKorkma canın ilk aftalar olur oyle adet sancısı.gibi bebeğin yerleşme arıları gittikçe arılar hafifler bende de oldu şuan iyim şukur arada oluyor ama hafif ozaman sana bol şans diliyorum canim inşallah yarın bebişini görursun
Keseye göre hac haftalık oldugunu belirliyo ultrason yani sat soylediginde onu yaziyo doktor ama bazen uyuşmazlık oluyo mesela sen 5 haftalık sın ama kesen 6 haftalık yada tam tersi ultrasonda bakilip belirleniyoBu ultrason cihazları ileri geriyi iyi bilemiyor bence, ölçümlerinin doğru sanılanı da hatalıdır. Bebeğinizi gördüyseniz hiç endiişe etmeyin boşa. Makineye güven olmaz. Bi de her çocuğun gelişimi aynı olmadığı gibi her bebeninki de aynı olmaz. O referans değerler filan çok genel geçer şeyler. Siz iyi hissediyorsanız, bebek bir önceki haftaya göre gelişiyorsa büyüyorsa yeterdir. İnşallah güzelce sağlıkla şifayla birbirinize kavuşursunuz. Biz de aynı şekilde.
Herşey çok guzel olucak Rabbimin iznileİnşAllahhhilk defa yaşıcam bunu ve anlatılmaz heyecanlıyım
Teyzesi kııız içlerini görmedim işte, yolk sac oluşmaya başlamış bi. Endişeliyim ama içim de rahat gibi. Tüp bebek buraya kadar geldim devamı da iyi olacak diyorum inşallah. Hepimiz sağ Salim alalım kucaklarımızaBu ultrason cihazları ileri geriyi iyi bilemiyor bence, ölçümlerinin doğru sanılanı da hatalıdır. Bebeğinizi gördüyseniz hiç endiişe etmeyin boşa. Makineye güven olmaz. Bi de her çocuğun gelişimi aynı olmadığı gibi her bebeninki de aynı olmaz. O referans değerler filan çok genel geçer şeyler. Siz iyi hissediyorsanız, bebek bir önceki haftaya göre gelişiyorsa büyüyorsa yeterdir. İnşallah güzelce sağlıkla şifayla birbirinize kavuşursunuz. Biz de aynı şekilde.
Nasıl yani kan veremiypr musunuzHanımlar adetimden 10 gün geçti. Normalde erken olurum geç olmam. Testim negatif çıktı. Ama size söylemiştim adet tarihimde 3 gün sancım var sırt ağrım vardı.
Kadın doktoruna testim negatif dersem en az 4 ay sonra ya randevu verir Burda böyle. Olduğum yerde 2 tane kadın doktor var kendi doktorum 4 aya verse diğeri 6 aya verir. İnanın Burda böyle. Sizce ne yapmalıyım adet olmadım ve hamile olduğum konusunda eminim ben vücudumu hamileliklerimi biliyorum. Sizce ne yapmalıyım
canım bir de aile hekimi baktıysa tiroid sonucuna güvenmeyin hastanede yapılana güvenin deniyor çoğu hamilede çıkıyor önemli değil hap içiyorsun çok kullanan varBenim de tsh 3.18 çıktı ama doktor bir şey söylemedi. Senin kaç çıktı canım yarın gidince hatırlatmaya yazdım sormayı düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla sürekli değişiyormuş yani 1 saat sonra tekrar ölçünce bile farklı çıkıyormuş. Benim de aklımda o. Diğer değerlerle değerlendirince belki önemli bir değer olarak görmemiştir bilemedim
Hayır kadın doktoruna acil olursa hamile isen gidersin. Başka türlü randevu veriyorlar ama oda en az ama en az 3 aya. Almanyanın en kötüsü sağlık sektörü ölü.Nasıl yani kan veremiypr musunuz
Eğer test yaptım pozitif dersem hemen alırlar.Nasıl yani kan veremiypr musunuz
Hmm yurt dışındasın şimdi anladımmHayır kadın doktoruna acil olursa hamile isen gidersin. Başka türlü randevu veriyorlar ama oda en az ama en az 3 aya. Almanyanın en kötüsü sağlık sektörü ölü.
O zaman öyle desen nolur kiEğer test yaptım pozitif dersem hemen alırlar.
Gözünüz aydınKızlar çok şükür kalp atışını duyduk 6+1 de o kadar güzel bi duyguydu kiinşallah sağlıkla ilerler ve kucağıma alırım bekleyen herkese bu sesi duymak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?