Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Yarın ilk kadın doğuma gidicem sata göre 5+4 bugün sağol canım bazen öyle sancı oluyo ki hastalandım sanıyorum geçen hafta daha çok ve sıktı şimdi hafifledi gibi ama hala var

Bende şuan adet olacak gibiyim karnımın içi bulanıyor tuhaf bisey oluyor diye korkuyorum
Cidden ya normalde de aşırı ağrılı olur adetim hastanelik olurum şimdi o kadar olmasa da epey ağrım oluyo ara ara yarın doktora sorucam randevum var bakalım inşallah keseyi görürüz

Kızlar bende de oluyor o ama geçiyor kanama vs yok ona bakıyorum sürekli bence normal ilk hamileliğimde de böyleydi doktorum olur ara ara öyle yerleşmesiyle alakalı demişti siz de yine kendi doktorunuza sorabilirsiniz
Bi de bu hafta yerleşme kanaması oldu 4 gündür falan arada afedersin çamurumsu geliyo belki o bitince sancılar durur diyorum ilk olunca herşeyden kullanıyoruz ya

Ya yeni öğrendim riskliymis ilac kullaniyor musun ?
Hafta içi 100, hafta sonu 150 şeklinde kullanıyorum. Merak etmeyin olmayan hormonu az destekliyoruz, 20 yıldır kullanıyorum ben.

Sat sorduysa onu giriyorlar otomatik ayarlıyor cihaz ama sormadıysa cihaz kendi ölçmüştür. Gs yasan da kese boyutu.

Yarın ilk kadın doğuma gidicem sata göre 5+4 bugün sağol canım bazen öyle sancı oluyo ki hastalandım sanıyorum geçen hafta daha çok ve sıktı şimdi hafifledi gibi ama hala var
Korkma canın ilk aftalar olur oyle adet sancısı.gibi bebeğin yerleşme arıları gittikçe arılar hafifler bende de oldu şuan iyim şukur arada oluyor ama hafif ozaman sana bol şans diliyorum canim inşallah yarın bebişini görursun

İnşAllahhhilk defa yaşıcam bunu ve anlatılmaz heyecanlıyım

Keseye göre hac haftalık oldugunu belirliyo ultrason yani sat soylediginde onu yaziyo doktor ama bazen uyuşmazlık oluyo mesela sen 5 haftalık sın ama kesen 6 haftalık yada tam tersi ultrasonda bakilip belirleniyo

İnşAllahhhilk defa yaşıcam bunu ve anlatılmaz heyecanlıyım
Herşey çok guzel olucak Rabbimin iznile benim 3 hamileliğim ama aşırı heycanlıyım ve tedirginim ikitane kizim var buyuduler kardeş istiyolar yarin bende bebişimin kalbini duymaya gidicem.inşallah duyarim

Teyzesi kııız içlerini görmedim işte, yolk sac oluşmaya başlamış bi. Endişeliyim ama içim de rahat gibi. Tüp bebek buraya kadar geldim devamı da iyi olacak diyorum inşallah. Hepimiz sağ Salim alalım kucaklarımıza çok da güzel moral verdiniz teşekkür ederim

Nasıl yani kan veremiypr musunuz

canım bir de aile hekimi baktıysa tiroid sonucuna güvenmeyin hastanede yapılana güvenin deniyor çoğu hamilede çıkıyor önemli değil hap içiyorsun çok kullanan var

Hayır kadın doktoruna acil olursa hamile isen gidersin. Başka türlü randevu veriyorlar ama oda en az ama en az 3 aya. Almanyanın en kötüsü sağlık sektörü ölü.
Hmm yurt dışındasın şimdi anladımm
Eğer test yaptım pozitif dersem hemen alırlar.
O zaman öyle desen nolur ki
Kızlar çok şükür kalp atışını duyduk 6+1 de o kadar güzel bi duyguydu ki inşallah sağlıkla ilerler ve kucağıma alırım bekleyen herkese bu sesi duymak nasip olsun
Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…