Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Hayır aslında duygularım çok belirsiz ve karışık. Sadece çok merak ediyorum netleşene kadar
Hayırlısı olsun hakkından canım

Benim dün gece çok ciddi regl olacakmış gibi ağrılarım vardı bu sabahta kanamam oldu, regle daha baya zaman var. Test aldım, bugün ki negatif çıktı. Hayırlısını diliyorum şuan zaten hazır da değildim. Bende endometriozis var muhtemelen ağrılar ve kanama ondan kaynaklandı.

Bende de midem bir garip karnım acıkınca bulanır gibi oluyor yemek yedikten sonra da şişkinlik böyle sanki midem ağzımda .
Bende de var o 6+5 haftalik olmama rağmen karnim sanki 2 buçuk aylik hamile gibi şiş surekli acıkma hissi bulantılar yok ama heran sanki başlayacak gibi

Gaz yüzünden sanki içimde bebek tekme atıyor gibi haraket oluyor
Bide hu gün alt karnıma sanci girip çıktı. Bazen anı harekette basınç oluyor. Galiba bunlar normal

Kızlar bende sinüzit var sabah kalkınca ve akşam yatarken her gün kronik hapsururum bununda tedavisi yok hapsurdukca kasiklarima inanılmaz sancı giriyor hapşırırken öksürürken dikkat edin

Ay yalnizm saniyordum gobek önde gidiyo yemek yiyince simdiden boyleyse 9aylikken yuvarlanirim hastaneye giderken
Ayy insallah çok şişmem ama.surelli açim esimde diyo o bebek göbeği değil yemek göbeği diye çevremdekiler de keyfini çıkar bir kaç hafta sonra mide bulantılar başlayınca su bile içemeZsin diyo ben hiç inanmiyom başlicana

Kızlar bende sinüzit var sabah kalkınca ve akşam yatarken her gün kronik hapsururum bununda tedavisi yok hapsurdukca kasiklarima inanılmaz sancı giriyor hapşırırken öksürürken dikkat edin
Bende de kronik öksuruk var malesef ne yapsam ne etsem geçmiyo

Ahhhhh aynı şeyleri yaşıyoruz arada karnım ağrıyor kısa süreli geçiyor sanki adet olacakmışım gibi, durduk yerde reflüm çıkıyor, sırtım ağrıyor, uykum var belirtilere bile mutlu oluyorum deli gibi haha

Ayy simdi bile iştahim kesildizorla yiyorum ayakta kalinca sirtim ağriyor

Bende oyle valla 3 cocuğum olmasına rağmen cok mutlu oluyorum ayni belirtiler bende dr var kaç haftalık sın canim

benim inanilmaz mide bulantim var maalesef, doktorum ilac verdi; gece 2 gunduz 1 adet kullaniyorum. onun disinda halsizlik, uyku hali aldi basini gidiyor.

arada kramp giriyor, adet sancisi gibi sanci da oluyor. hepsi icin normal oldugunu soyledi doktorum.

kan tahlillerinde de; hemogram, tiroid, alt/ast, kreatinin, idrar tahlilleri, toxoplazma, rubella, cmv istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…