Hayırlısı olsun hakkından canımHayır aslında duygularım çok belirsiz ve karışık. Sadece çok merak ediyorum netleşene kadar
Bende de var o 6+5 haftalik olmama rağmen karnim sanki 2 buçuk aylik hamile gibi şişBende de midem bir garip karnım acıkınca bulanır gibi oluyor yemek yedikten sonra da şişkinlik böyle sanki midem ağzımda .
Sat'a göre 6+1 ultrasona göre 6+3 dediKaç hafta kaç günlüktü
Ay yalnizm saniyordum gobek önde gidiyo yemek yiyince simdiden boyleyse 9aylikken yuvarlanirim hastaneye giderkenBende de var o 6+5 haftalik olmama rağmen karnim sanki 2 buçuk aylik hamile gibi şişsurekli acıkma hissi bulantılar yok ama heran sanki başlayacak gibi
Ayy insallah çok şişmemAy yalnizm saniyordum gobek önde gidiyo yemek yiyince simdiden boyleyse 9aylikken yuvarlanirim hastaneye giderken
Bende de kronik öksuruk var malesef ne yapsam ne etsem geçmiyoKızlar bende sinüzit var sabah kalkınca ve akşam yatarken her gün kronik hapsururum bununda tedavisi yok hapsurdukca kasiklarima inanılmaz sancı giriyor hapşırırken öksürürken dikkat edin
Ne demek bacım bu yuzden burdayiz birbirimize yardım etmek için evet regl sancısı gibi sanki her an regl olcakmışım gibi ama bu haftalar ağrı azalıyo daha hafif ağrıyo ilk başlarda ki gibi değil yanmalı gibi derken mide yanmasından bahsediyosan oda var ve normal
Ayy simdi bile iştahim kesildiAyy insallah çok şişmemama.surelli açim esimde diyo o bebek göbeği değil yemek göbeği diye çevremdekiler de keyfini çıkar bir kaç hafta sonra mide bulantılar başlayınca su bile içemeZsin diyo ben hiç inanmiyom başlicana
Kaç haftalık sin canım sırt ağrısı ayakta uzun sure kalınca oluyo evet yada uzun sure yatınca da olurAyy simdi bile iştahim kesildizorla yiyorum ayakta kalinca sirtim ağriyor
Bende oyle valla 3 cocuğum olmasına rağmen cok mutlu oluyorum ayni belirtiler bende dr var kaç haftalık sın canimAhhhhh aynı şeyleri yaşıyoruz arada karnım ağrıyor kısa süreli geçiyor sanki adet olacakmışım gibi, durduk yerde reflüm çıkıyor, sırtım ağrıyor, uykum varbelirtilere bile mutlu oluyorum deli gibi haha
Decaf diye geçiyorBen her kahvede kafein var sanıyordum
Kafeinsiz hangisi acaba
tesekkur ederimmHayırlı olsun
Sat a göre 4+1 canım daha küçük beta takibi yaptım 2 kere artmasını bekliyoruz. Sen kaç haftalık oldun? Hepsinin yeri nasıl ayrı işte ah annelikBende oyle valla 3 cocuğum olmasına rağmen cok mutlu oluyorum ayni belirtiler bende dr var kaç haftalık sın canim
Merhaba prilam Dr diye bi ilaç gebelere özel bulantı ilacı gece 2 adet içiyorsunbulantı için hangi ilacı yazdı doktorunuz bulantısı olanlar?
tesekkür ederimMerhaba prilam Dr diye bi ilaç gebelere özel bulantı ilacı gece 2 adet içiyorsun
bana da aynisindan verdi; gece 2 gunduz 1 tane.tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?