Yine mi crp yüksek nedir bundan cektiğimiz ya dut kurusuna başla canm hiç bir zararı yok
Alalhım cok korkuyorum tekrardan enfeksiyondan dolayı bebeğimi kaybedersem diye tabbim korktugumuzdan korusun
Bi kese filan göreyim en az haftada iki gün içecem dut kurusu
Ben gebe kalinca genelde ilk haftalarda crp yukselio gebe deilken hic bu kadr enfeksoyon problemi yasamiyorm anlamadim dut kurusunu gecen gebeligimde denedim o da sekeri yukseltor die korktm biraktm.
Burayı görünce duygulandım geçen senenin ekim annesiyim çok şükür şimdi oğlum yanımda 4 kayıp sonrası kavuştum Allaha şükürler olsun… hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum eğer sorularınız olursa herzaman yazabilirsiniz
cağnım merhaba, benim de ilkinde hiiiiç ağrım sızım olmamıştı, çok konforluydu, bunda kasık bel ağrısı olunca şüpheye düştüm, doktor ikisi de normal olabilir dedi, yani korkma inşallah
Bazı günler hiç olmuyor bazı günler ise gece uykumdan uyandırıyor sorduğum herkes bu zamanlarda normal dedi ama yarın doktora soracağım buraya da mutlaka cevabını yazarım. Benim de hiç bulantım olmuyor acaba beta hcg değerim yeteri kadar yükselmedi mi diye kuşkulandım