Kuzu sen 3 gün lekelenme oldu dedin ya bu gebelikte, aspirini kestin mi o ara yoksa devam mı ve progestan aldın mıBen iki kayıp yaşadım ikisi farklıydı ilkinde yoğun sancı ve kahverengi akıntım vardı ve sürekliydi ikincisinde ağrım Sızım yoktu Akıntım da yoktu hiçbir Şikayetim yoktu ama kalp atışı olmadı bu gebeliğimde de başta dediğim gibi kahverengi lekelenmem oldu 3 gün ama onun dışında şu anda da sancım yok gebeliğim sağlıklı ilerliyor şu an kalp atımını da duydum
İlk gebeliğimde aklına ekşi ne gelirse yedim olmamış portakal bile ama cinsiyet erkektiKızlar bu arada tatlılarda midem bulanıyor inanılmaz ekşi limonlu turşu gibi şeyler yiyorum midemi de yakmıyor bu hamilelik gerçekten değişikmiş ekşi kız ise benimki %1000 kız ahahahcinsiyet zamanı yazarım yine
Hiç dikkat etmedim ya :))Karından baktıysa eğer doktor söylemese bile cihazı karnının neresine tutuyorsa bebek ordadır :)
Şuan mı var bombelik nasıl anlıyorsunuz yahuBenim sağda hafif bombelik var rahim filminde de kese sağdaydı canım
Ben bugün gittim 3500dü nakitte ama biz sağlıkçıyız diye 3000tl verdik.Arkadaşlar özelde perinatolojiden randevu alan veya fiyat hakkında bilgisi olan var mı ?
Ya ben Fizyoterapist olarak çalışıyorum kaslarla ve dokuya devamlı dokunduğumuz için biraz erken farkettim diyeyim iki tarafın bağ dokusu dokunduğunda bile farklıHiç dikkat etmedim ya :))
Şuan mı var bombelik nasıl anlıyorsunuz yahu
Aspirini doktor mu vermişti neden kullandınızAyy benim şimdi yine gelmiş çamaşırımda gördüm. Acile gitsem mi diyordum yarına kadar bekliyim o zaman yarın doktora gidiceminsan bi panik olmuyor değil yaa. Aspirini içsem mi bugün yine de.
Evet doktor verdi bir düşüğüm oldu ve trombofili testimde birer homozigot ve heterozigot var o yüzdenAspirini doktor mu vermişti neden kullandınız
Yaşam hastanesi canımhangi hastane
Nasılsın canım herşey yolundadır inşallahKızlar yalvarırım dua edin lekelenmem çok fazla peçete dolu dolu oluyor
Benim hiç bir belğrtim yok canımKızlar merhaba. Hiçbir belirti hissetmeyen var mı aranızda? Ne mide bulantısı ne baş dönmesi. Biraz uyku arttı sadece o. A bir de göğüs hassasiyetim devam ediyor. 7+1 uygulamaya göre geçen cumartesi kalp atışlarını gördük ama dinletmek için erken dedi doktorum. Bir önceki gebeliğim tam buralarda sonlanmıştı aşırı korkuyorum.
Ben medicanaya gidiyorum. Hastanenin sompo sigorta ile anlaşması varmış. Sigorta yaptım aslında doğum da dahil içine.Siz hangi hastnenin dogum paketini aldiniz acaba
Sağol canım eşim yardımcı oluyor ama oğlum ilgi bekliyor oda hasta biraz zorlu geçiyorÇok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın bol bol dinlen ve hafif şeyler ye
Sigorta muayene dogum dahil ne kadar oduyorsunuz toplamda canimBen medicanaya gidiyorum. Hastanenin sompo sigorta ile anlaşması varmış. Sigorta yaptım aslında doğum da dahil içine.
Canim sen kac haftalik oldun ki o bolume gidiyorsun ikili tarama icin erken degilmiyarın perinatolojiye gidicem bi bakıyım nereye tutuyo:))
Canim sonuc gostermeye gidincede doktor ultrasonla bkiyormu tekrarKızlar dün rutin idrar ve kan sonuçlarımın sonucu için bugün doktorumun yanına gittim her şey çok şükür yolundaBen 14 aydır folik asit kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere. Bugün de doktorum folik asite ek olarak başka bir takviyeye başlattı. Sizler de kullanıyor musunuz? Doktorunuz önerdi mi bu haftalarda?
Yok canım idrar ve kan sonucuma baktırdım, ultrasonla muayene 2 hafta sonra olacak. Ama benim kontrol dündü zaten bunu da belirteyim kuzumCanim sonuc gostermeye gidincede doktor ultrasonla bkiyormu tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?