Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Kuzu sen 3 gün lekelenme oldu dedin ya bu gebelikte, aspirini kestin mi o ara yoksa devam mı ve progestan aldın mı

İlk gebeliğimde aklına ekşi ne gelirse yedim olmamış portakal bile ama cinsiyet erkekti

Hiç dikkat etmedim ya :))

Şuan mı var bombelik nasıl anlıyorsunuz yahu
Ya ben Fizyoterapist olarak çalışıyorum kaslarla ve dokuya devamlı dokunduğumuz için biraz erken farkettim diyeyim iki tarafın bağ dokusu dokunduğunda bile farklı anlayamayabilirsiniz yani çok önemli birşey değil

Ayy benim şimdi yine gelmiş çamaşırımda gördüm. Acile gitsem mi diyordum yarına kadar bekliyim o zaman yarın doktora gidicem insan bi panik olmuyor değil yaa. Aspirini içsem mi bugün yine de.
Aspirini doktor mu vermişti neden kullandınız

Kızlar yumurtanın kabuğundan corpus luteum diye bir hücre oluşuyor gereken progesteron ordan salgılanıyor belli bir süre corpus luteum nerdeyse ordan yumurtladınız demektir o şekilde biliyor doktorlar

Benim hiç bir belğrtim yok canım

Kızlar bu bahsettiğiniz sulu kahverengi akıntıyı tarif eder misiniz? Benden de geldi bugün ama biraz kahverengiydi daha çok süt kesiği gibi bir akıntıydı. Kan vs yok. Bir tane progestan yaptım beklemedeyim hastaneye de gidesim yok bunun için de bilemedim yine de

Canim sonuc gostermeye gidincede doktor ultrasonla bkiyormu tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…