Korkmayın bir şey olmaz inşallah benden de tuhaf bir akıntı gelmiş olabilir diye düşünüyorum böyle şeylerBende de ağrı vardı ama bugün yoğun bi batma hissi var korktum açıkçası
Ha bunu doktor demiyor sen mi fark ediyorsun :) benimki nerde acabaDün vajinal kontrolde sağ taraftan muayene etti özellikle sağ tarafta durdu sola hiç bakmadı
Ben sordum söyledi tam ortada dedi bana. Sağ mı sol mu olduğu daha çok çok yeniyken belli olur ama seninki artık yerleşmiş maşallah dediHa bunu doktor demiyor sen mi fark ediyorsun :) benimki nerde acaba
İkili tarama yaptıracak mısın?Arkadaşlar özelde perinatolojiden randevu alan veya fiyat hakkında bilgisi olan var mı ?
Amin canım seninki de inşallahÇok güzel olmuş çok tebrik ederimsağlıkla büyüsün inşallah
ben de de hep batma hissi var önceki hamileliğimde de vardıBende de ağrı vardı ama bugün yoğun bi batma hissi var korktum açıkçası
Sormadım ben, doktorum da söylemedi önemsiz bir detay zaten. Aşılama tedavilerimde de kasık ağrımdan anlıyordum nerede yumurta büyüdüğünü. Yine böyle bir hissiyat içerisindeyimHa bunu doktor demiyor sen mi fark ediyorsun :) benimki nerde acaba
Usg kağıdından anlar mıyım acaba bi bakayımBen sordum söyledi tam ortada dedi bana. Sağ mı sol mu olduğu daha çok çok yeniyken belli olur ama seninki artık yerleşmiş maşallah dedi
AnladımSormadım ben, doktorum da söylemedi önemsiz bir detay zaten. Aşılama tedavilerimde de kasık ağrımdan anlıyordum nerede yumurta büyüdüğünü. Yine böyle bir hissiyat içerisindeyim
MerhabaMerhaba hoş geldin
Yaş, kaçıncı çocuk, son adet tarihi, keseler kaçıncı haftada görüldü, tahmini doğum tarihi, bunları yazarsan eklerim tabi.
Karından baktıysa eğer doktor söylemese bile cihazı karnının neresine tutuyorsa bebek ordadır :)Usg kağıdından anlar mıyım acaba bi bakayım
Anladım
Maşallah canımMerhaba
28 yaş, 1. Çocuk, 4 Ocak, Kese 5. Hafta, kalp atışı 6. Hafta, 25 Ekim tahmini doğum.
Beni de listeye ekleyebilir misin?
yarın perinatolojiye gidicem bi bakıyım nereye tutuyo:))Karından baktıysa eğer doktor söylemese bile cihazı karnının neresine tutuyorsa bebek ordadır :)
Geçen hafta çok fena soğuk aldım çok kötü oldum. İlaç da kullanamıyoruz aman dikkat edinsanki grip oluyorum a dostlarburnum tıkalı hapşuruk tıksırık baş ağrısı inş ilerlemeden geçer.
Benim sağda hafif bombelik var rahim filminde de kese sağdaydı canımKesenin ne tarafta olduğunu nerden biliyorsunuz
Evet düşünüyorum ikili taramaİkili tarama yaptıracak mısın?
Nerden yumurtladığını nasıl anladı ya demekki cihazları çok iyiKızlarrr ben de bugün ilk detaylı randevuma gittim özel bir kliniğe. Aklımdaki her şeyi cevapladı sağ olsun. Bebiş 6+1 göründü, kalp atışını gördüm ve duydum çok şükür. Lekelenmem olduğu için progestan verdi Bebek yerleşmeye çalışıyor progestanla ona yardımcı olalım dedi, kanamanın başka bir sebebi yokmuş çok şükür. 2 hafta kullanınca kesilmesi lazım lekelenmelerinin, kesilmezse bana haber ver ama endişelenecek bir şey yok gayet iyi duruyor dedi. Sağdan yumurtlamışım onu da söylediSağdan yumurtlanınca erkek olur diye bir kocakarı inancı varmış ama bilmiyorum hayırlısı
Ben hep solda ağrım oldu. Yumurtlama ve tutunma zamanı. Doktor keseyi sağa tuttuğunda gözüktü ben şokKarından baktıysa eğer doktor söylemese bile cihazı karnının neresine tutuyorsa bebek ordadır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?