Bugün bende doktora gittim lekelenme için fena Mide bulantısı oldu kusmakda kusmadım ama oğurduğum için ağrım çok olduKızlar bu mide bulantısı berbat bir şey ya sabah servisle işe nasıl geldim bir ben bir Allah biliyor ve her şey kokuyor, her şeyden tiksiniyorum o yüzden. Yemeği de ölmemek için yiyorum zorlana zorlana
5+4 gördüm, 6+1ken kalp atışı görürüz demişti umarım görürümGörmeniz güzel bir şey 1 hafta 10 gün sonra da bebeğinizi görürsünüz inşallah
Bende özelde dusunuyorum devlette yakin çevremde ablam yapti o memnun kalmadi.Doğumu özelde düşünüyorum aslında fikrim değişti devlettem korkuyorum
Bazen özele giderim bazen devlete bakalım zaman ne göstercek
Bi ara devlet acil kadın doğuma gittim yaBende özelde dusunuyorum devlette yakin çevremde ablam yapti o memnun kalmadi.
Evet almiyorlar ozelde eşini aliyorlar en azindan ama bazi özeller eşin girmesine izin vermiyormuş ileriki dönemlrde ben doktoruma sorucamBi ara devlet acil kadın doğuma gittim ya
Orda kanımı doğumhanede aldılar Allahım resmen eziyet ya
Özelde odan hazır direk odana geçiyorsun devlette öyle değilmiş
Ve kimseyi almıyorlar içeri
Merhaba hayırlı olsun benimde sezeryan olacak ama 40 hafta 2 ekime denk geliyor.Lioo Herkese yeniden merhaba.
6 ocak son adet tarihim 14 şubatta gebe olduğumu öğrendim ama kese göremedim. bugün 25 şubat geç yumurtlamayla gebe olduğumu öğrendim keseyi gördüm çok şükür. doktor 5+1 haftalık olduğunu söyledi. tahmini doğum tarihim sezeryanlı 38. hafta olur 12 ekim. ama 40. hafta 27 ekime denk geliyor. 2. çocuğum olucak. yaş 27. :)
Sağlıkla devam etsin inşallahKızlaaaar çok şükür bebişimizi gördük kalp atışını da duyduk binlerce kez şükürler olsun6+3 te duydum canım listeye ekleyebilirsin Lioo
Embriyonun sağlıklı gelişeceğinin en güzel alametlerindenKesenin içinde kese oluşması yolk kesesi mi oluyor ilk hamileleğim bilmiyorum o yüzden soruyorum
aminnn amin inşallahSağlıkla devam etsin inşallah
Embriyonun sağlıklı gelişeceğinin en güzel alametlerindenhayırlı olsun sağlıkla devam etsin
Amiiiiiin inşallah çok teşekkür ederimSağlıkla devam etsin inşallah
Embriyonun sağlıklı gelişeceğinin en güzel alametlerindenhayırlı olsun sağlıkla devam etsin
Başına vicks sürüp tülbentle sıkıca sarabilirsin ya da iki parça pamuk al, pamuğa kolonya dök üzerine de karabiber dök, sonra diğer pamukla onu kapat. kolonya ve karabiber iki pamuğun arasında kalsın. İkisinden de bol koy. Sonra onu ağrıyan kısma yerleştirip sıkıca tülbentle ya da bişile iyice kafanı sıkarak sar. Karabiberin acısı yakıyo ama 15-20 dkya geçiriyoKızlar siz migren ağrısına veya baş ağrısına ne yapıyorsunuz ?dün geceden berri geçmek bilmeyen baş ağrım var çok kötüyüm
Ay bu kara biberli anlattığını yaparım canım sağol .. İnan dün gece zor uyudum 4 saat sonra sabah 4 dü işte kalktım ağrıdan vucüt titrerim tir tirtitredim . Doktorum parol içe bilir sabah bir akşam bir demiş ama içmekte istemedim çok küçük bebeğim daha . En azından 2 ci trimester olsa belki daha korkusuzca alırım ama şıan ilaç istemiyorumBaşına vicks sürüp tülbentle sıkıca sarabilirsin ya da iki parça pamuk al, pamuğa kolonya dök üzerine de karabiber dök, sonra diğer pamukla onu kapat. kolonya ve karabiber iki pamuğun arasında kalsın. İkisinden de bol koy. Sonra onu ağrıyan kısma yerleştirip sıkıca tülbentle ya da bişile iyice kafanı sıkarak sar. Karabiberin acısı yakıyo ama 15-20 dkya geçiriyo
Ayy geçmiş olsunEvet durup dururken
Diyordum ki bu gune kadar hiç mide bulabto kusma olmadı nazar ediyorum kendimeAyy geçmiş olsun
AhaDiyordum ki bu gune kadar hiç mide bulabto kusma olmadı nazar ediyorum kendimeya yediğimde çok az reçel
Bende işe yarıyor canım umarım sende de yararAy bu kara biberli anlattığını yaparım canım sağol .. İnan dün gece zor uyudum 4 saat sonra sabah 4 dü işte kalktım ağrıdan vucüt titrerim tir tirtitredim . Doktorum parol içe bilir sabah bir akşam bir demiş ama içmekte istemedim çok küçük bebeğim daha . En azından 2 ci trimester olsa belki daha korkusuzca alırım ama şıan ilaç istemiyorum
İnşallah canımBende işe yarıyor canım umarım sende de yarar
Ahahhaha sana birşey deyimmi bak dün Allah Allah dedim gebelik oldu olalı başım ağrımadı migrenim tutmadı . Ve bingo 1/2 saat geçmeden öyle şiddetli bir ağrı yaşadımki sabah 5 de ağlıyordum en sonDiyordum ki bu gune kadar hiç mide bulabto kusma olmadı nazar ediyorum kendimeya yediğimde çok az reçel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?