Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Kızlar birde doktorum ilk üç ay cinsel ilişki yasak dedi ve ağır şeyleri kaldırmamamiı söyledi

Son düzenleme:
Gözün aydın canm Belki sıkıca tutunsun diyedir canm talaş etme senle aynıyız hemen hemen bende dün gördüm 5+2 de karından

mide bulantılarınız ne zaman başladı kızlar Benim aşırı bulantım yok daha çok yeni 4+1 arada gidip geliyor sadece merak ettim sizinkileride
Mide bulantısı için erken biraz canm
Ben ilk gbeliğimde hamile kalır kalmaz kusmaya başladım doktora gittiğimde kalp atışı başlamadan bulantı olmaz dedi senin ki şu an psikolojik demişti

Kızlar benden istenen kan tahlilleri bugün doktorum istedi hepsini sağlık ocaginda veririm ama sanırım d vitaminini dahiliye doktorundan randevu alıp yaptırırım sağlık ocağından yapılmıyormus

Eklentiler

• 17395307707122467714643967379681.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 32
Deneyimli anneler bişey sorucam 7.8 haftalık hamileyim bu haftalarda bebeği hissetmek mümkün mü
Ben çok nadir hissettim iki üç kez sanki
Değil canım çok erken henüz. İlkte biraz daha geç ikincide 3aylikken falan hissetmistim. Bunu henüz hissedemedim ben zaten cok kücükmüş bir dahaki kontrolde belli olacak

Ya normalde bi ağrım sızım olur bebeğim hissederdim yine varlığını sankide. Şuan hiç bi tepki yok karnımda o yüzden hissemedeyince endişeye kapılıyorum

Canım ben 14 aydır aşılama tedavisinden sonra hemen başlıyordum progestana bu defa doğal oldu hamileliğim yine de günde 1 vajinal yolla verdi kullanıyorum
Benim de ikinci yumurtalama takibi ile oldu doğal olmadi ben günde iki defa kullanıcam

Ya normalde bi ağrım sızım olur bebeğim hissederdim yine varlığını sankide. Şuan hiç bi tepki yok karnımda o yüzden hissemedeyince endişeye kapılıyorum
Her dakika kasık ağrısı karın ağrısı olsa bu defa endişeye kapılırız çok uzun zamandır ağrı var bir şey mi oluyor diye. Normal canım şu an elbette böyle hissedeceğiz var bebek ama yok gibi. Stres yaratma kendine

Kesinlikle böyle ama işte insan tedirgin oluyor

merhaba kızlar nasıl gidiyor? Ben bugün biraz yordum kendimi ev işleriyle…Şuan uzandım. Hafif kasık ağrım oldu şimdi. Onun dışında hiç bir belirtim yok bebek birey umarım yerindedir

Verilmiş sadakan varmış canım dikkat et agrin sızın yok demi agrı olursa hemen doktora git peki oğlun nasi iyidir insallah başı şişti mi kusma filan oldu mu çok geçmis olsun kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…