Bende bi kaç gün önce öyleydim bu gece hastalığa çevirdi. Öksürük boğaz yanması ateş halsizlik. Dikkat edin kendinizebenımde burnum tıkalı sürekli bogazım agzım kuruyo hep anlamadım neden. midemde bulanıyomu bulanmıyomu anlamadım. degısık bir his ama zorla yiyorum. aksamları artıyo benım bulantım sabah yok. ıns hic artmaz.
Ben de 3.haftadan beri kanama ve lekelenme yaşıyordum. Progestan iğne ve fitile başladım. Artık dediğin gibi sabah özellikle açık kahverengi oluyor akşama doğru sarı akıntı oluyor. Muhtemelen sonları artık bitecek inşallah çok yıpratıcı bir durum çünkü…Çok geçmiş olsun. Bende de kanama değil ama açık kahverengi lekelenmeler oluyor,progestan hap kullanıyorum. Size bir sebep söylediler mi neden oluyormuş?
Beta sıfırlanana kadar test pozitif gösteriyor ben denemiştimHayır şimdi böyle düşünmüyoruz ortada kesinlik yokken. Şu an tek yapabileceğin birkaç test alıp gün gün takip etmek olabilir içini rahatlatmak için gebelik pozitif çıkıyor mu vs diye ama sanırım sizde digital oluyor dimi gebelik testleri? Çizgi kontrolü de mantıklı olurdu koyulaşma açısından
Benim de 2.cocugum olacak 4 yaşında bu gebelik supriz oldu beklemiyordum biraz zor gebelik süreci yaşıyorum pıhtılaşma var ayrıca rahim yetmezliği hayırlısı bakalimLioo merhaba ben de Ekim annesi olacağım inşallah.
32 yaşındayım.
2. Çocuğum
Sat 10/01/2025
Kese için gitmedim henüz
5 haftalık hamileyim. Betam 445 iki gün sonra 995 geldi. Haftaya kese içim gidicem uygun olmasam iki hafta sonra kalp atışıyla bir görürüzz
1,5 yaşında kızım çok bakamayacağım buraya ama uğrarayıp okumaya çalışırım. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden ağız tadıyla sağlıkla keyifle ilerlesin gebeliklerimiz.
Malesef hicbisey yedirmiyorYaaaaa o kadar mı yedirmiyor bulantı? Yemen lazım bağışıklığın içiniştahımın maşallahı var çok felaket şekilde açıldı yemek yiyorum boğazımı etkilemiyor yani
İğne kullanmanız gerekecek sanırım umarım sağlıkla ilerler. Bizim planlıydı daha çok yeni bakalım inşallah hepimizin için süreç iyi geçerBenim de 2.cocugum olacak 4 yaşında bu gebelik supriz oldu beklemiyordum biraz zor gebelik süreci yaşıyorum pıhtılaşma var ayrıca rahim yetmezliği hayırlısı bakalim
Merhaba hayırlı olsun. Benimde küçük 11 aylık oğlum var. Listeye ekleyeceğim bu günler sorun varLioo merhaba ben de Ekim annesi olacağım inşallah.
32 yaşındayım.
2. Çocuğum
Sat 10/01/2025
Kese için gitmedim henüz
5 haftalık hamileyim. Betam 445 iki gün sonra 995 geldi. Haftaya kese içim gidicem uygun olmasam iki hafta sonra kalp atışıyla bir görürüzz
1,5 yaşında kızım çok bakamayacağım buraya ama uğrarayıp okumaya çalışırım. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden ağız tadıyla sağlıkla keyifle ilerlesin gebeliklerimiz.
Progestan önlem amaçlı canımKızlar bugün keseyi görmeye gittim 5+2de alttan gözüktü birde doktorum progestan verdi lekelenmem yok ama kanama alanı gördüğünüde söylemedi niye verdi acaba kafama takıldı 10 gün sonra tekrar gel bebeği görürüz dedi
Bana dün anlık bi halsizlik gelmişti ama şu an iyiyim çok şükür. Ara ara vuracak sanırım. 5+1’imKızlar sizde uyku durumları ne alemde? Ben sürekli uyuyorum çok halsizim, yorgunum, sürekli uyku hali var.
Aman gelmesin bari sizlere ya iğrenç bir şeymiş ev curcuna normalde çok titizimdir iş güç konusunda umrumda değil valla öyle bir halsizlik uyku haliBana dün anlık bi halsizlik gelmişti ama şu an iyiyim çok şükür. Ara ara vuracak sanırım. 5+1’im
Boş ver canım vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var ki yatırıyor uyutuyor seniAman gelmesin bari sizlere ya iğrenç bir şeymiş ev curcuna normalde çok titizimdir iş güç konusunda umrumda değil valla öyle bir halsizlik uyku hali
İnşallah bir an önce biter. Her şey yolunda yüksek ihtimalle ama insan korkuyor maalesef ister istemezBen de 3.haftadan beri kanama ve lekelenme yaşıyordum. Progestan iğne ve fitile başladım. Artık dediğin gibi sabah özellikle açık kahverengi oluyor akşama doğru sarı akıntı oluyor. Muhtemelen sonları artık bitecek inşallah çok yıpratıcı bir durum çünkü…
Sanada verdimi canımProgestan önlem amaçlı canım
Bende de sadece yorgunluk var canımKızlar sizde uyku durumları ne alemde? Ben sürekli uyuyorum çok halsizim, yorgunum, sürekli uyku hali var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?