- 20 Ocak 2021
- 1.308
- 1.279
- 27
4 yemek kaşığı koydum bide ekmeksiz yedim. Basmati denemiştim bi ara pek sevemedim yaAfiyet olsun canim,diyette pirin pilavi pek tercih edilmiyor aslinda ama miktar az gibi .Benim diyetisyen basmati veriyordu aklinda bulunsun
Canım minikler ya. Bu hastalık süründürüyorİyi aksamlar kizlar,yogun bir gundu,carsiya ciktim bir kac ihtiyac vardi,kucuk kizda bugun daha kotu oksuruyordu,babasi buhar verdi, buyugu okuldan aldiktan sonra sesi kisilmisti, hastalik gecmedi bir turlu.
Tartildin mi hic sen? Menulerin gayet guzel4 yemek kaşığı koydum bide ekmeksiz yedim. Basmati denemiştim bi ara pek sevemedim ya
Evet tartıldım dayanamadımTartildin mi hic sen? Menulerin gayet guzel
Bu menulerle devam edersen bir bucuk ve ustu garanti gider bak ama arada agzina bir sey atistirmaEvet tartıldım dayanamadımama aynı sayılırım hala. Eşime dedim ki tartıyı benim bilmediğim bir yere koy hafta sonu ver bana
Yok yok hiç yapmıyorum. Oruçlu oluyorum zaten. Akşamda eşime çay çerez çikolata falan hazırlıyorum o yerken yanında oturmuyorumBu menulerle devam edersen bir bucuk ve ustu garanti gider bak ama arada agzina bir sey atistirmaBen onu yapiyorum malesef.Cocuklara yemek verirken bile sicak mi diye bir kasik yiyiveriyirum
Benim esimde cok sever,ben yesil cayimi icer yatak odasina gecerimYok yok hiç yapmıyorum. Oruçlu oluyorum zaten. Akşamda eşime çay çerez çikolata falan hazırlıyorum o yerken yanında oturmuyorum
Hayat bize zorBenim esimde cok sever,ben yesil cayimi icer yatak odasina gecerim
Ah canım benim bi atlatamadilar yavrular şifa versin Allahİyi aksamlar kizlar,yogun bir gundu,carsiya ciktim bir kac ihtiyac vardi,kucuk kizda bugun daha kotu oksuruyordu,babasi buhar verdi, buyugu okuldan aldiktan sonra sesi kisilmisti, hastalik gecmedi bir turlu.
Aslinda bugundu benim diyetisyen randevum ama diyetisyenim bu hafta il disindaymis,benim haftaya persembe olacak,pazar gunu ara tarti gibi yapabiliriz,asil tarti gunu persembe olurKızlar bi tartı gününuz varmi ne zaman tartiliyorsunuz
Sorma ya valla buyuk kizimin ses gitmisti,genel durumu iyiydi ama ,bakalim yarin sabah nasil uyanacakAh canım benim bi atlatamadilar yavrular şifa versin Allah
Oyle valla,bir de bu ara kestane aliyorlar (cok seviyorum) pisirip karsimda yiyirlarHayat bize zor
Ben oruç tutuyorum diye tek öğün yapıyorumKızlar sizin yediklerinize bakınca kendi yediklerim fazla geldi. Ben günde öğünlerin dışında 2 sütlü kahve ve 2 elma yiyorum sanırım bu yüzden tartıda eksiyi göremiyorum.
Kahveyi ve meyveyi bire indir,ogunlerine dikkat et verirsin.Kızlar sizin yediklerinize bakınca kendi yediklerim fazla geldi. Ben günde öğünlerin dışında 2 sütlü kahve ve 2 elma yiyorum sanırım bu yüzden tartıda eksiyi göremiyorum.
Afiyet olsun canım bende yumurta salatası yedim peynir ve zeytin ile birlikteKizi okula biraktim geldim,bugun niyetli degilim kahvaltimi yaptim,iki haslanmis yumurta,bes zeytin ve bol yesillik gedim
Sana da afoyet olsun canimAfiyet olsun canım bende yumurta salatası yedim peynir ve zeytin ile birlikte
Evet bugün itibari ile öyle yapacağım. Diyetisyenimle de görüştüm o da çok sık tartıldığım için stresten veremediğimi söyledi. Bakalım ay sonunda hedef 4 kiloKahveyi ve meyveyi bire indir,ogunlerine dikkat et verirsin.