2025 ' e bir ay kala 💪😊

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.833
29.159
2025 'e şaka maka bir ay kaldi, yaklasik uc aydir kilo vermeye calisiyorum ve 12 kilo verdim Yeterli mi degil tabiki daha vermem gereken bi 15 kilo var Ama ben kisa hedefler koyuyorum kendime şu an guncel kilom 74.5 ve 2025 'e -5 ile 69 olarak girmek istiyorumayyy cok cok amin.

Bana eşlik etmek isteyen arkadaslari da bekliyorum

Hedefimizin aynı olmasına şaşırdım. Ben de sizinle hemen hemen aynı kilodayım ve hedefim yılbaşında 60’lı kiloları görmek. 69.9 bile olabilir, sıkıntı değil. Yeter ki 60’lı rakamlar olsun. Tek farkımız ben sizden uzun zamandır kilo verme çabasındayım ve 9 ayda 24 kilo verdim. İkimiz de umarım hedefimize ulaşırız. Kolaylıklar diliyorum.

Uzun sure verilen kilolar cok daha saglikli,tebrik ediyorum sizi cok guzel kilo vermissiniz? Peki destek mi aldiniz yoksa kendi başiniza mi o kadar kilo verdiniz?

P Purple58 umarim dogru kişiyi etiketlemişimdir
Gunaydinnn haydi başlayalım yada devam edelim mi demeliydim canım

Bende 85ten 78.5a düştüm. Hedefim 70i görmek biraz fazla hedef koydum ama biz yüksek koyalım ne giderse nasibimiz 1 ocağa 70e düşmeye niyet ettim

Uzun sure verilen kilolar cok daha saglikli,tebrik ediyorum sizi cok guzel kilo vermissiniz? Peki destek mi aldiniz yoksa kendi başiniza mi o kadar kilo verdiniz?
Diyetisyenle çalışıyorum. Sanırım önümüzdeki yaza kadar da devam edeceğim. O zamana kadar ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum. Eğer 58 kiloya inmeyi başarabilirsem tam 40 kg vermiş olacağım.

Diyetisyenle çalışıyorum. Sanırım önümüzdeki yaza kadar da devam edeceğim. O zamana kadar ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum. Eğer 58 kiloya inmeyi başarabilirsem tam 40 kg vermiş olacağım.
Bende öncesinde bi 45 kilo verdim sonra geri aldım hamile kalınca şimdi onları geri vermeye çalışıyorum

Ben de diyetisyenle devam ediyorum,aynen yaza kadar 60 -58 hedefim insallah. Ben de 30 kiloya yakin vermis olacagim insallah

Bende öncesinde bi 45 kilo verdim sonra geri aldım hamile kalınca şimdi onları geri vermeye çalışıyorum
Benimki de hamilelikten kalma kilolardı. Ben çocuk defterini kapattım. Küçük kızım 3 yaşında. Zaten 44 yaşındayım, artık ne çocuğu yeter. Bu saatten sonra ideal kiloma ulaşıp korumaktan başka düşüncem yok.

Aaaa bilmiyordum daha once o kadar cok verdigini,masallah kiz sana.Zaten ne olduysa bebislerden sonra oldu benim hamilelikten ziyade emzirme doneminde cok kilo aldim
Yaa demedim mi acaba demiştim kiz . Hamilelik sonrası bide az bi emzirme dönemim oldu o dönemde de çok aldım evet aynen
Bugun niyetliyim,gunler kisayken borclarimi tutayim dedim.Aksama nohut salata yiyecegim insallah.
Allah kabul etsin canım bende de akşam menüsünde balık var firinda
Valla aynen bana da yeter Allah olmayana versin ikizlerim oldu bide oğlum vardı ohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…