Uzun sure verilen kilolar cok daha saglikli,tebrik ediyorum sizi cok guzel kilo vermissiniz? Peki destek mi aldiniz yoksa kendi başiniza mi o kadar kilo verdiniz?Hedefimizin aynı olmasına şaşırdım. Ben de sizinle hemen hemen aynı kilodayım ve hedefim yılbaşında 60’lı kiloları görmek. 69.9 bile olabilir, sıkıntı değil. Yeter ki 60’lı rakamlar olsun. Tek farkımız ben sizden uzun zamandır kilo verme çabasındayım ve 9 ayda 24 kilo verdim. İkimiz de umarım hedefimize ulaşırız. Kolaylıklar diliyorum.
2025 'e şaka maka bir ay kaldi, yaklasik uc aydir kilo vermeye calisiyorum ve 12 kilo verdimYeterli mi degil tabiki daha vermem gereken bi 15 kilo var Ama ben kisa hedefler koyuyorum kendime şu an guncel kilom 74.5 ve 2025 'e -5 ile 69 olarak girmek istiyorum ayyy cok cok amin.
Bana eşlik etmek isteyen arkadaslari da bekliyorum
Gunaydinnn haydi başlayalım yada devam edelim mi demeliydim canım
Hadi bakalim insallah hedefimize ulasiriz,benim de nihai hedef 60Merhabalar çok kolay gelsin
Ben de yarın start vericem inş
Dogru etiketlemisim,gunaydin kuzum,devam edelim insallah.Bos birakma buralariGunaydinnn haydi başlayalım yada devam edelim mi demeliydim canım
Ben de 86 dan 74,5 dustum. Sen hedefini koy ne kadar yaklasirsan kârdir hesabiBende 85ten 78.5a düştüm. Hedefim 70i görmek biraz fazla hedef koydum ama biz yüksek koyalım ne giderse nasibimiz1 ocağa 70e düşmeye niyet ettim
Diyetisyenle çalışıyorum. Sanırım önümüzdeki yaza kadar da devam edeceğim. O zamana kadar ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum. Eğer 58 kiloya inmeyi başarabilirsem tam 40 kg vermiş olacağım.Uzun sure verilen kilolar cok daha saglikli,tebrik ediyorum sizi cok guzel kilo vermissiniz? Peki destek mi aldiniz yoksa kendi başiniza mi o kadar kilo verdiniz?
Kambersiz düğün olmaz burdayimmmDogru etiketlemisim,gunaydin kuzum,devam edelim insallah.Bos birakma buralari
Bende öncesinde bi 45 kilo verdim sonra geri aldım hamile kalıncaDiyetisyenle çalışıyorum. Sanırım önümüzdeki yaza kadar da devam edeceğim. O zamana kadar ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum. Eğer 58 kiloya inmeyi başarabilirsem tam 40 kg vermiş olacağım.
Ben de diyetisyenle devam ediyorum,aynen yaza kadar 60 -58 hedefim insallah. Ben de 30 kiloya yakin vermis olacagim insallahDiyetisyenle çalışıyorum. Sanırım önümüzdeki yaza kadar da devam edeceğim. O zamana kadar ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum. Eğer 58 kiloya inmeyi başarabilirsem tam 40 kg vermiş olacağım.
Aaaa bilmiyordum daha once o kadar cok verdigini,masallah kiz sana.Zaten ne olduysa bebislerden sonra olduBende öncesinde bi 45 kilo verdim sonra geri aldım hamile kalıncaşimdi onları geri vermeye çalışıyorum
İnşallah inşallahHadi bakalim insallah hedefimize ulasiriz,benim de nihai hedef 60
Benimki de hamilelikten kalma kilolardı. Ben çocuk defterini kapattım. Küçük kızım 3 yaşında. Zaten 44 yaşındayım, artık ne çocuğu yeter. Bu saatten sonra ideal kiloma ulaşıp korumaktan başka düşüncem yok.Bende öncesinde bi 45 kilo verdim sonra geri aldım hamile kalıncaşimdi onları geri vermeye çalışıyorum
Arada bir yerde buluşmuşuz ama hedefler ve bulunduğumuz kilo aynı. Hadi inşallah, azim ve kararlılığımız eksik olmasınBen de diyetisyenle devam ediyorum,aynen yaza kadar 60 -58 hedefim insallah. Ben de 30 kiloya yakin vermis olacagim insallah
Yaa demedim mi acaba demiştim kiz . Hamilelik sonrası bide az bi emzirme dönemim oldu o dönemde de çok aldım evet aynenAaaa bilmiyordum daha once o kadar cok verdigini,masallah kiz sana.Zaten ne olduysa bebislerden sonra oldubenim hamilelikten ziyade emzirme doneminde cok kilo aldim
Allah kabul etsin canım bende de akşam menüsünde balık var firindaBugun niyetliyim,gunler kisayken borclarimi tutayim dedim.Aksama nohut salata yiyecegim insallah.
Valla aynen bana da yeter Allah olmayana versin ikizlerim oldu bide oğlum vardı ohoooBenimki de hamilelikten kalma kilolardı. Ben çocuk defterini kapattım. Küçük kızım 3 yaşında. Zaten 44 yaşındayım, artık ne çocuğu yeter. Bu saatten sonra ideal kiloma ulaşıp korumaktan başka düşüncem yok.