- 15 Şubat 2024
- 158
- 403
162 / 78 ilk hedef 67 sonra bir on dahaKac kilosun şu an boyun kac? Hedef kilon kac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
162 / 78 ilk hedef 67 sonra bir on dahaKac kilosun şu an boyun kac? Hedef kilon kac.
Benim de boy 160 kilo 74.5 ilk hedefim 68 sonra 58.162 / 78 ilk hedef 67 sonra bir on daha
Ne kadar da aynı sayılırız ama sizdeki motivasyonun birazı bende olsa keşke çevremdeki herkes zayıf diyet arkadaşım yok ben de buraya bakıp motive olmaya karar verdimBenim de boy 160 kilo 74.5 ilk hedefim 68 sonra 58.
Bizde de motivasyon hep iyi duurumda degil ama bir yerden de baslamak lazim,ben 86.5 dan dustum bu kiloya,sen firsat buldukca yediklerinj ictiklerini de yaz,yorumlariz.Ne kadar da aynı sayılırız ama sizdeki motivasyonun birazı bende olsa keşke çevremdeki herkes zayıf diyet arkadaşım yok ben de buraya bakıp motive olmaya karar verdim
Ahahaha bilirim o aclik hallerini,benim diyetisyne de onceki haftalarda detoks verdigi olmustu,acliktan uykum bile gelmemisti yarin tarti gununse yat uyu,yoksa odem olur vucudun o kadar acliga yazik olurKızlar merhaba açlıktan ölmek üzereyken grubu gördüm iki haftadır diyet yapmıyorum iki gündür detox günümdü zor geçti yarın tartı günüm diye sabrediyorum
Tebrik ederim Çok teşekkür ederim bu ay en az 4 kilo veririz umarımBizde de motivasyon hep iyi duurumda degil ama bir yerden de baslamak lazim,ben 86.5 dan dustum bu kiloya,sen firsat buldukca yediklerinj ictiklerini de yaz,yorumlariz.
Veririz tabi yaaaTebrik ederim Çok teşekkür ederim bu ay en az 4 kilo veririz umarım
Günaydın canimmGunaydin kizlar
GünaydınnnnnnGunaydin kizlar
Çok şükür aç kaldığıma değmiş 1400 gr 1300 gr’ı yağdan gitmissssssAhahaha bilirim o aclik hallerini,benim diyetisyne de onceki haftalarda detoks verdigi olmustu,acliktan uykum bile gelmemisti yarin tarti gununse yat uyu,yoksa odem olur vucudun o kadar acliga yazik olur
Bravo. Daha da gider inşallah. Zor olacak ama güzel olacakÇok şükür aç kaldığıma değmiş 1400 gr 1300 gr’ı yağdan gitmissssss
Afiyet şifa olsunSelamlar kızlar 5 te tukani kapattım menumu yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin
Yeşillik
Ogle
1 kase tarhana çorbası
Akşam
Nohutlu salata
Su 3 lt olacak
Yine harika bir menu ben yarindan itibaren yediklerimin fotosunu atacagim.yazmaya useniyorum yaSelamlar kızlar 5 te tukani kapattım menumu yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin
Yeşillik
Ogle
1 kase tarhana çorbası
Akşam
Nohutlu salata
Su 3 lt olacak
Tebrik ederim bir hafta icin cok iyiÇok şükür aç kaldığıma değmiş 1400 gr 1300 gr’ı yağdan gitmissssss
Afiyet olsun canim,diyette pirin pilavi pek tercih edilmiyor aslinda ama miktar az gibi .Benim diyetisyen basmati veriyordu aklinda bulunsunBuda benim iftar menüm kızlar. Yine sıfır ekmek ile.
Suda 1 litre içtim bile şimdiden