2025 ' e bir ay kala 💪😊

Ne kadar da aynı sayılırız ☺️ ama sizdeki motivasyonun birazı bende olsa keşke çevremdeki herkes zayıf diyet arkadaşım yok ben de buraya bakıp motive olmaya karar verdim ☺️
Bizde de motivasyon hep iyi duurumda degil ama bir yerden de baslamak lazim,ben 86.5 dan dustum bu kiloya,sen firsat buldukca yediklerinj ictiklerini de yaz,yorumlariz.

Kızlar merhaba açlıktan ölmek üzereyken grubu gördüm 🥲 iki haftadır diyet yapmıyorum iki gündür detox günümdü zor geçti yarın tartı günüm diye sabrediyorum 🫠🫠🫠

Kızlar merhaba açlıktan ölmek üzereyken grubu gördüm 🥲 iki haftadır diyet yapmıyorum iki gündür detox günümdü zor geçti yarın tartı günüm diye sabrediyorum 🫠🫠🫠
Ahahaha bilirim o aclik hallerini,benim diyetisyne de onceki haftalarda detoks verdigi olmustu,acliktan uykum bile gelmemisti😀 yarin tarti gununse yat uyu,yoksa odem olur vucudun o kadar acliga yazik olur😃

Selamlar kızlar 5 te tukani kapattım menumu yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin
Yeşillik

Ogle
1 kase tarhana çorbası

Akşam
Nohutlu salata

Su 3 lt olacak

Buda benim iftar menüm kızlar. Yine sıfır ekmek ile.
Suda 1 litre içtim bile şimdiden 💪🏽

Eklentiler

• IMG_3094.jpeg
    IMG_3094.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_3093.jpeg
    IMG_3093.jpeg
    153,1 KB · Görüntüleme: 9
İyi aksamlar kizlar,yogun bir gundu,carsiya ciktim bir kac ihtiyac vardi,kucuk kizda bugun daha kotu oksuruyordu,babasi buhar verdi, buyugu okuldan aldiktan sonra sesi kisilmisti, hastalik gecmedi bir turlu.

X