Sık tartilmayi bende yapiyorum malesefEvet bugün itibari ile öyle yapacağım. Diyetisyenimle de görüştüm o da çok sık tartıldığım için stresten veremediğimi söyledi. Bakalım ay sonunda hedef 4 kilo
Patlıcanları da yeseymisin canım bise olmazdı sanırım afiyet olsun.Kizlar nerelerdesiniz? Benim kucuk kiz uyudu,simdi buyuk kizi uyutuyorum,
Aksam karniyarik yedim,daha dogrusu ic dolgusunu yedim,patlicanlari yazdan firinlayop atmistim dondurucuya
Bu hafta bende karnibahar alayim pazardan,bir ara karnibahar kissiri yapiyordum,yani fena degildi sanki,gerci karnibahari yumurtaya bukayip firinlamakta guzel oluyor ama brokoli hic sevdigim bir sebze degil.Patlıcanları da yeseymisin canım bise olmazdı sanırım afiyet olsun.
Bende firinda tavuk ve köfte yedim haşlanmış karnabahar ve brokoli ile birlikte
Menulerin harikaydi ama canim,yani bu menulerle arti olman mumkun degil,harika gidiyorsun bence.Günaydınn kızlar yine gece zor bir geceydi benim için sabah da bebeler yatınca biraz uyumuşum anca gelebildim . Yarın benim diğer grubumun tartı günü çok heyecanlıyım bilmiyorum bu hafta regl dim salı artı çıktım inşallah gitmiştir bilmiyorum çok umutsuzum yaa
Ahahaha sorma canim,ben de bu ara kizlarda aktif olamadim bir de diyetisyen de iptaldi bu hafta oylece kaldi.
Sen ne yedin bakim bugun?
Bende patlıcan kavurma yedim kıymalı üstüne yoğurtlu. Yarın ne olacak sonuç çok heyecanlıyımSen ne yedin bakim bugun?
Ben de cok merak ediyorum seni, menulerin cok iyiydi bence bu hafta.Bende patlıcan kavurma yedim kıymalı üstüne yoğurtlu. Yarın ne olacak sonuç çok heyecanlıyım
Haber ver tartilincaKızlar merhaba. Yazamadım. Bildirim hiç gelmeyince unutmuşum. Sin akşam 1 karnıyarık 3 yemek kaşığı pilav yedim. Bol bol spor yaptım bu hafta ama öyle böyle değil
Bugün tartılacağım bakalım kaç olmuşum. İnşallah 58i görürüm.
Günaydın canimm yeni haftaya -1 ile devam ediyorummmBen de cok merak ediyorum seni, menulerin cok iyiydi bence bu hafta.
Ben ne dedim sana , bak tahmin ettigim gibi -1 oldunGünaydın canimm yeni haftaya -1 ile devam ediyorummm
Ay reglden dolayı salı artı gelmiştim korktum ama çok şükür gitmişBen ne dedim sana , bak tahmin ettigim gibi -1 oldun
Harikasin canim,kilon az oldugu icin ilk hafta guzel gitmis,bir kac haftaya hedef kilona dusersinKızlarrr güncel kilom. 60dım
İnşallah canım.Harikasin canim,kilon az oldugu icin ilk hafta guzel gitmis,bir kac haftaya hedef kilona dusersin