Çok geçmiş olsun canım, şu an nasılsın? Bi zararı yoksa araştırıp burnuna tuzlu su çekmeyi bi deneyebilirsin, burnu açıyor. Zencefil bal karışımı yapıp yiyebilirsin. Ama gebelik olduğu için araştırıp uygulamak lazım.Kızlar ya hiç istemediğim bir şey oldu, burnum tıkalı genzim yanıyor. Sanırım hasta oluyorum. İlaç kullanamıyorum. Burun açacak, geniz yanmasını geçirecek doğal yöntemleriniz var mı bildiğiniz. Çok sumkurunce de biraz fazla karnımı kasıyorum gibi geldi ondan da korktum. Oğlumun okyanus suyuna dadansim ama açmıyor burnunu
Sağol canım ya şimdi biraz daha kotu boğazım ve tıkanık maalesef. Eczaneye gidip serum fizyolojik ve şırınga alacağım. Tazyikli temizleme için. Bir de boğazım için ne yapabiliriz soracağım yani limonlu çay vs içiyorum ama bana misin demediÇok geçmiş olsun canım, şu an nasılsın? Bi zararı yoksa araştırıp burnuna tuzlu su çekmeyi bi deneyebilirsin, burnu açıyor. Zencefil bal karışımı yapıp yiyebilirsin. Ama gebelik olduğu için araştırıp uygulamak lazım.
İnşallah hemen toparlanırsın, haberdar et durumundanSağol canım ya şimdi biraz daha kotu boğazım ve tıkanık maalesef. Eczaneye gidip serum fizyolojik ve şırınga alacağım. Tazyikli temizleme için. Bir de boğazım için ne yapabiliriz soracağım yani limonlu çay vs içiyorum ama bana misin demedi
Teşekkürederim.sorduğun için
İnşallah canımİnşallah hemen toparlanırsın, haberdar et durumundan
Boğazınız için.Sağol canım ya şimdi biraz daha kotu boğazım ve tıkanık maalesef. Eczaneye gidip serum fizyolojik ve şırınga alacağım. Tazyikli temizleme için. Bir de boğazım için ne yapabiliriz soracağım yani limonlu çay vs içiyorum ama bana misin demedi
Boğazınız için.
2 kaşık bal
1çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı çörek otu
1çay kaşığı tarçın
Yarın limon bunu karıştırıp için boğazınız yarın yumuşar ve iyileşir
Canım çok sağol. Pastiller de gebelikte sakıncalı ilk üç ay ve son üç ay flurbiprofen var içinde. Daha organ gelişimi tamamlanmadığı için maalesef kullanamıyorumEldorin cano geçmiş olsun, valla aklıma pastil geliyo zaten naneli şeker gibi bişi gebelikte zararlı olacağını sanmıyorum ama tabii emin diilim
dün doktor kontrolleri noldu ya takip edemedim geçmişi de okudum göremedim sanki??
benim bugün 14.10'da randevum.
dün gece düşük yaptığım bir rüya gördüm. okadar kötüydü ki, hıçkıra hıçkıra ağlıyodum evlerden uzak ya. çok zordu kabus bile olsa. şu doktora bi gidip gelsem sağ salim birazcık da olsa içim rahatlardı.
bu arada izmirliler bisürüymüşşş kıskandım afashd hataylı yok mu içimizde hiç daha(
Zencefil çayı içebilirsin demişti doktorum mide bulantısı olursa veya çay kahvenin yerine tüketmek için geçmiş olsunSağol canım ya şimdi biraz daha kotu boğazım ve tıkanık maalesef. Eczaneye gidip serum fizyolojik ve şırınga alacağım. Tazyikli temizleme için. Bir de boğazım için ne yapabiliriz soracağım yani limonlu çay vs içiyorum ama bana misin demedi
Canım çok teşekkür ederimZencefil çayı içebilirsin demişti doktorum mide bulantısı olursa veya çay kahvenin yerine tüketmek için geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun bende kızımla hastayim . Onu hastaneye götürdük boğaz ve kulağında enfeksiyon var dedi ilaç verdi ben tabi gitsemde icemem diye gorunmedim bal zencefil içiyorum ıhlamur çok iyi geldi .burnuma Sogan karanfil açıyor öyle idare ediyoruzCanım çok sağol. Pastiller de gebelikte sakıncalı ilk üç ay ve son üç ay flurbiprofen var içinde. Daha organ gelişimi tamamlanmadığı için maalesef kullanamıyorum
Ay o kabuslar var ya insanı mahvediyor. Çok gerçekçi oluyor. Rüyalar tersine çıkarmış diyelim
Randevular bugün geneldehaberler gelir yavaş yavaş atan minik kalplerin haberleri
Aynı şeyi ben de yaşadım bol bol ballı limonlu su içtim sıcak iyi geldi banaKızlar ya hiç istemediğim bir şey oldu, burnum tıkalı genzim yanıyor. Sanırım hasta oluyorum. İlaç kullanamıyorum. Burun açacak, geniz yanmasını geçirecek doğal yöntemleriniz var mı bildiğiniz. Çok sumkurunce de biraz fazla karnımı kasıyorum gibi geldi ondan da korktum. Oğlumun okyanus suyuna dadansim ama açmıyor burnunu
Tam da sen geciyordun aklımdan ne yaptın diye merak ettim. Aldın mı randevu?Aynı şeyi ben de yaşadım bol bol ballı limonlu su içtim sıcak iyi geldi bana
Bugün için bir devlet hastanesine randevu aldım birazdan gideceğim yine de emin olmak istediğim için aldım içim rahat etsin diye bugün de göremezsek tam yedinci haftasında yani cuma günü tekrar giderim diye düşünüyorum bugün doktorda önerirse alttan muayeneyi kabul edeceğim sanırımTam da sen geciyordun aklımdan ne yaptın diye merak ettim. Aldın mı randevu?
Anladım canım inşallah güzel haberlerle gelirsinBugün için bir devlet hastanesine randevu aldım birazdan gideceğim yine de emin olmak istediğim için aldım içim rahat etsin diye bugün de göremezsek tam yedinci haftasında yani cuma günü tekrar giderim diye düşünüyorum bugün doktorda önerirse alttan muayeneyi kabul edeceğim sanırım
İnşallah kuzum benim çok teşekkür ederimAnladım canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Yarın sabah randevum. Değer 5 6 bin falan olması lazım karından görür diye tahmin ediyorum.