Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Merhaba yaş 33. 1.ci çocuk. Sat 7kasım. Kese 4+4 tahmini doğum 14 ağustos

Merhaba Yaş 23 ilk çocuk sat 4 kasım kese 4+6 tahmini doğum 7 ağustos ekler misiniz

Selam
Yaş:30, 1.çocuk, sat:3 Kasım, kese:5+1, doğum 10 Ağustos

Kuzum bende de pembe ve kahverengi oldu. Dediğin gibi çok fazla olmazsa endişelenmeye gerek yokmuş ama ben biraz sert mizaçlı bi doktora denk geldim daha da telaşlandırdı. Şükür sonuçlar iyi çıktı ilave tsh almıştı bu sınırda dedi. İnşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebeklerimizi hepimiz

Kafamıza takıp stres etmemeliyiz bence çoğu kişide olan bişeymiş benim doktorumda aksine beni çok rahatlattı sadece bol bol istirahat önerdi bugünden beri yatıyorum sadece lavaboya gidiyorum eşim de sağolsun çok yardımcı oluyor sende dinlen dikkat et kendine

Canimcim hoşgeldin aramıza

4+2 doktora göre mi yoksa takvime göre mi? Keseyi gördün mü onun için sordum

Bana öneride de bulunmadı sonuçlarımı yorumlarken rahatladım neyse ki. Eş desteği cidden önemli canım, dikkat et sen de

Kızlar ya hiç istemediğim bir şey oldu, burnum tıkalı genzim yanıyor. Sanırım hasta oluyorum. İlaç kullanamıyorum. Burun açacak, geniz yanmasını geçirecek doğal yöntemleriniz var mı bildiğiniz. Çok sumkurunce de biraz fazla karnımı kasıyorum gibi geldi ondan da korktum. Oğlumun okyanus suyuna dadansim ama açmıyor burnunu

Benim alerjim olduğundan dolayı her gün hem hap hem de damla şeklinde ilaç kullanıyorum. Doktor bırakmana gerek yok dedi, umarım bir zararı olmuyordur Burun açıcı bantlardan deneyebilirsin belki. Burnunun üzerine yapıştırdığında burun kanatlarını açıyor, daha rahat nefes almanı sağlıyor. Bir de kaynar suya nane yağı yada nane koyarak nefes almayı deneyebilirsin, bazen işe yarıyor bende.

Doktor kontrolünde kullanmakta bir sakınca yok kuzum sen canını sıkma

Çok sağol şu nane olayını bir deneyeyim.

Merhaba yaş 27 3. Gebelik bir kimyasal bir dış gebeliğim var sat 9 kasım tahmini doğum 16 ağustos daha çok minik kese falan görünmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…