Merhaba yaş 33. 1.ci çocuk. Sat 7kasım. Kese 4+4 tahmini doğum 14 ağustosKizlaaaaar ay bir sürü yeni kişi gelmiş ben girmeyeli
Listeye eklenmek istediğinizde, yaş, kaçıncı çocuk sat, keke gorduyseniz haftası, kalp atışı gorduyseniz haftası ve tahmini doğum tarihini yazarsanız ekleyebilirim listeye.
Sağlıkla ilerlesin gebeliklerin inşallaharamıza hoşgeldiniz
Merhaba Yaş 23 ilk çocuk sat 4 kasım kese 4+6 tahmini doğum 7 ağustos ekler misinizKizlaaaaar ay bir sürü yeni kişi gelmiş ben girmeyeli
Listeye eklenmek istediğinizde, yaş, kaçıncı çocuk sat, keke gorduyseniz haftası, kalp atışı gorduyseniz haftası ve tahmini doğum tarihini yazarsanız ekleyebilirim listeye.
SelamKizlaaaaar ay bir sürü yeni kişi gelmiş ben girmeyeli
Kuzum bende de pembe ve kahverengi oldu. Dediğin gibi çok fazla olmazsa endişelenmeye gerek yokmuş ama ben biraz sert mizaçlı bi doktora denk geldim daha da telaşlandırdı. Şükür sonuçlar iyi çıktı ilave tsh almıştı bu sınırda dedi. İnşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebeklerimizi hepimizBende de oldu bugün canım açık pembe gibi bi renk ama çok hafif yani bende gittim doktora korktum tabi progestan fitil başladı ve bu haftalarda olması normalmiş kanamaya dönmediği sürece sorun olmadığını söyledi sağlıkla kucağımıza alabiliriz inşallah bebişlerimizi
Kafamıza takıp stres etmemeliyiz bence çoğu kişide olan bişeymiş benim doktorumda aksine beni çok rahatlattı sadece bol bol istirahat önerdi bugünden beri yatıyorum sadece lavaboya gidiyorum eşim de sağolsun çok yardımcı oluyor sende dinlen dikkat et kendineKuzum bende de pembe ve kahverengi oldu. Dediğin gibi çok fazla olmazsa endişelenmeye gerek yokmuş ama ben biraz sert mizaçlı bi doktora denk geldim daha da telaşlandırdı. Şükür sonuçlar iyi çıktı ilave tsh almıştı bu sınırda dedi. İnşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebeklerimizi hepimiz
Canimcim hoşgeldin aramızaKızlar selam bugün 4+2 gözüküyorum bugünkü değerim 41 çarşamba günü öğrenmiştim 8 ile çatlatma iğnesinin 14. Günü değerlerim düşük ama doktor güzel artış dedi cuma tekrar kan vereceğim bakalım takipteyim burayı.
Sat 9 kasım beklenen doğum tarihi 16 ağustos yaşım 27 bir kimyasal bir dış gebeliğim var bu üçüncü gebeliğim inşallah sağ salim kucağıma alırım
Bana öneride de bulunmadıKafamıza takıp stres etmemeliyiz bence çoğu kişide olan bişeymiş benim doktorumda aksine beni çok rahatlattı sadece bol bol istirahat önerdi bugünden beri yatıyorum sadece lavaboya gidiyorum eşim de sağolsun çok yardımcı oluyor sende dinlen dikkat et kendine
Kizlar sag kasigimda sislik var hafif doktor hamilelik sagda mi soldami soylemedi ama rahim buyumesi icinde erken degil mi ? Yarin kimin randevusu var doktora benim icin sora bilecek her hafta doktora gitmek istemiyorum ama endisede ediyorum
Evet atlatacaksin tabiki hem sen bir yandan çok da güzel haberler aldın bebeğinin büyüdüğünü gördün herşey çok.guzel ilerleyecek canım
Ay sürpriz gebelikselam canlar takviye ne kullanıyorsunuz ben yeni öğrendim süpriz bir gebelik oldu henüz doktora gitmedim ilk aylarda ne veriliyordu unuttum
Benim alerjim olduğundan dolayı her gün hem hap hem de damla şeklinde ilaç kullanıyorum. Doktor bırakmana gerek yok dedi, umarım bir zararı olmuyordurKızlar ya hiç istemediğim bir şey oldu, burnum tıkalı genzim yanıyor. Sanırım hasta oluyorum. İlaç kullanamıyorum. Burun açacak, geniz yanmasını geçirecek doğal yöntemleriniz var mı bildiğiniz. Çok sumkurunce de biraz fazla karnımı kasıyorum gibi geldi ondan da korktum. Oğlumun okyanus suyuna dadansim ama açmıyor burnunu
Doktor kontrolünde kullanmakta bir sakınca yok kuzum sen canını sıkmaBenim alerjim olduğundan dolayı her gün hem hap hem de damla şeklinde ilaç kullanıyorum. Doktor bırakmana gerek yok dedi, umarım bir zararı olmuyordurBurun açıcı bantlardan deneyebilirsin belki. Burnunun üzerine yapıştırdığında burun kanatlarını açıyor, daha rahat nefes almanı sağlıyor. Bir de kaynar suya nane yağı yada nane koyarak nefes almayı deneyebilirsin, bazen işe yarıyor bende.
Merhaba yaş 27 3. Gebelik bir kimyasal bir dış gebeliğim var sat 9 kasım tahmini doğum 16 ağustosKizlaaaaar ay bir sürü yeni kişi gelmiş ben girmeyeli
HoşbuldummCanimcim hoşgeldin aramıza
4+2 doktora göre mi yoksa takvime göre mi? Keseyi gördün mü onun için sordum