Ay hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel canımYarın sabah randevum. Değer 5 6 bin falan olması lazım karından görür diye tahmin ediyorum.
Sen gittin mi doktora bebeğimAy hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel canım
Yok canım daha hiç gitmedimSen gittin mi doktora bebeğim
Canım merhaba aramiza hoş geldinSelamlar güzel anneler. Benim Sat 29 ekim. Adetlerim düzensiz olduğundan bat yok :) geçen cuma ve pazartesi yaptığın testlerle gebeliği öğrendim. Henüz kan testi yaptırmadım. Randevum perşembe günü 6+2 olacak. yaşım yeni yıla kadar 36A birde tahmini doğum 5 Ağustos<3
Son bir hafta. 17 Aralık 9.30 da inşallah
Ben 3 haftalik dendi gecen hafta vajinalda kucuk bir sey gösterdi bilmiyorum kesemi degil mi
Aaaa senin de benimle ayniiiSon bir hafta. 17 Aralık 9.30 da inşallahbaya sabrediyoruz bakalım.
Anladım canım bir sonraki randevun ne zaman?Ben 3 haftalik dendi gecen hafta vajinalda kucuk bir sey gösterdi bilmiyorum kesemi degil mi
AyyyEldorin bugün 6+4 te kalp atışını gördük çok şükür bebek 6+1 gözüküyor:)
Canım çok sağolEldorin canım geçmiş olsun bol bol bal limon karışımı yap güzelim. Dinlenmeye çalış dicemde çocukla dinlenmek olmuyor malesef.
Canım zaten midem bulandı bal limon yapamadım. Süt asla içebildiğim bir şey değil. Artık ılık su içiyorum bol bol mecburEldorin benin doktor suanki virus mi gripmi bal ve limon onermedi tatli ve eksi seyler dahada fazla yapiyor dedi o yuzden sicak sut ve sicak su onerdi
İkinci bebeğim. ilk çocuğum 8 aşına girmek üzereCanım merhaba aramiza hoş geldinilk bebek mi?
Allah bağışlasınİkinci bebeğim. ilk çocuğum 8 aşına girmek üzere
26 aralik insallahAaaa senin de benimle ayniiine sabrettik kız valla helal bize
Anladım canım bir sonraki randevun ne zaman?
Ayyydedim bak minik kalp atışı haberleri gelir bugün diye gözün aydın canikom
Canım çok sağolmidem de bulaniyor bir yandan. Valla dinlenmeye çalışıyorum. Normalde ekran süresi sınırlıdır oglumun en fazla yarım saat. Bu gün biraz ekranı kullanacağım başka türlü yatmam mümkün değil
Canım zaten midem bulandı bal limon yapamadım. Süt asla içebildiğim bir şey değil. Artık ılık su içiyorum bol bol mecbur
Anladım canım hayırlısıyla su gibi geçsin zaman inşallah26 aralik insallah
Çocuklar olunca gidip gelmek zor oluyor benim için. O yüzden dedim gitmisken ne var ne yok hepsini görelim. İlk gebeligimde de 7 +4 te kalp atışı duymuştuk. Şimdi 7+3 olucam inşallahAaaa senin de benimle ayniiine sabrettik kız valla helal bize
Anladım canım bir sonraki randevun ne zaman?
Ayyydedim bak minik kalp atışı haberleri gelir bugün diye gözün aydın canikom
Canım çok sağolmidem de bulaniyor bir yandan. Valla dinlenmeye çalışıyorum. Normalde ekran süresi sınırlıdır oglumun en fazla yarım saat. Bu gün biraz ekranı kullanacağım başka türlü yatmam mümkün değil
Canım zaten midem bulandı bal limon yapamadım. Süt asla içebildiğim bir şey değil. Artık ılık su içiyorum bol bol mecbur
Aynen canım adete göre 8 yumurtlamaya göre 7+5 her türlü gorunur diye düşünüyorumÇocuklar olunca gidip gelmek zor oluyor benim için. O yüzden dedim gitmisken ne var ne yok hepsini görelim. İlk gebeligimde de 7 +4 te kalp atışı duymuştuk. Şimdi 7+3 olucam inşallahsenin de öyle bir şey olucak sanırım di mi
Teşekkür ederim canım, allah hepimize sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin ♡Gözün aydın, çok sevindim