Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Merhaba hanımlar
Bende 8 yıl aradan sonra yeniden buradayım 3. Bebek süprizi ile. Sat 26 Ekim Cumartesi 6+0 da gittim ama geç döllenme olabilir dedi. Keseyi gördüm yolk da vardı ama bebiş için 2 hafta sonra dedi. Yarın bi tahlil için buradaki hstaneye gidicem bi daha baktırabilirim keseye belki

Kızlar birşey soracağım. Tahliller ne kadar süre sonra e nabıza düşüyor. Çıkan tahlillerle bursada farklı bir doktora daha muayene olayım dedim ama sabah verdiğim tahliller hala e nabıza düşmemiş
Benim labotavuvar merkezinde verdiğim kan sonucu 5 gün sonra düşmüştü e nabıza. Sen istersen ekran görüntüsü al tahlilini

Kızlar doktor kontrolümden geldim. 4+4 müşüz şuan keseyi gördük 2.61mm ama bebek gözükmüyor tabii henüz. Bir kaç kan ve idrar tahlili istedi doktorum ama tekrar hcg ye bakmadı. Sadece 1 kez ilk öğrendiğim gün bakmıştık yeterli dedi. Herkes 2-3 kere hcg testi veriyor kafam karıştı. 2 hafta sonra kalp atışı işin randevumuz var

Kızlar selam bugün 4+2 gözüküyorum bugünkü değerim 41 çarşamba günü öğrenmiştim 8 ile çatlatma iğnesinin 14. Günü değerlerim düşük ama doktor güzel artış dedi cuma tekrar kan vereceğim bakalım takipteyim burayı.
Sat 9 kasım beklenen doğum tarihi 16 ağustos yaşım 27 bir kimyasal bir dış gebeliğim var bu üçüncü gebeliğim inşallah sağ salim kucağıma alırım

Doğrudur canım İstanbul’u bilemiyorum ama İzmir de baya almış başını gitmiş doğum ücretleri cidden

Cemile hatun Canım nasıl oldun merak ettim seni?
Canim lekelenme olmadı daha Allah'a şükür.ama kasiktan bacağa bele vuran ağrı var ve sanki yatınca dahada çok oluyor.normal mi bilmiyorum biraz önce doktorumla görüştüm tekrar parol alabilirsin dedi ama almadım. dayanmaya calisicam ağrıya.Pazartesi günü kontrole çağırdı farklı bir durum gelişmediği sürece.Aklima şey geliyor rahim büyüyor bende fıtık var bide o tetiklenmis olabilir mi? İsyerindeyken kalktigim gibi kasigima bıçak saplandi sanki.Uzandim öle yatiyorum şimdi.İnsallah birşey olmayacak inanıyorum bu süreci yaşayan bircok kadın var ve çoğu atlatmış bende atlaticam inşallah

Bence izin alamıyorsanız rapor alın ihmal etmeyin. Yatakta wc harici kalkmayın hatta bir süre o şekilde ilaçla geçer inşallah
Ah canım yarından sonra inşallah pazartesi gününe kadar izinli olucam.sonrasina bakicam .yarın gitmem gerekiyor malesef. Masa başı olduğu icin hani hareketli olmayacagim ama tabi evdeki rahatlıkta olmuyor maalesef.

Merhabalar, öncelikle hepimizin anne adaylıkları kutlu olsun bir süredir grubu takip ediyorum ve üye olup aranıza katılmak istedim. Bugün itibariyle 5+1 haftalık olduğumu düşüyorum. Hafif lekelenme sebebiyle akşam doktora gittim ve bu sırada kesemi de gördüm. Ultrasonda kanama yerleri kesemden uzak bir şekilde gördü. Ama kanamadan dolayı haliyle endişeliyim, hcg ve progesteron testi istedi. Duruma göre konuşalım dedi. Kızlar bu durumla karşılaşan oldu mu, endişelenmeli miyim

Kizlar sag kasigimda sislik var hafif doktor hamilelik sagda mi soldami soylemedi ama rahim buyumesi icinde erken degil mi ? Yarin kimin randevusu var doktora benim icin sora bilecek her hafta doktora gitmek istemiyorum ama endisede ediyorum

Evet atlatacaksin tabiki hem sen bir yandan çok da güzel haberler aldın bebeğinin büyüdüğünü gördün herşey çok.guzel ilerleyecek canım

Kizlaaaaar ay bir sürü yeni kişi gelmiş ben girmeyeli

Listeye eklenmek istediğinizde, yaş, kaçıncı çocuk sat, keke gorduyseniz haftası, kalp atışı gorduyseniz haftası ve tahmini doğum tarihini yazarsanız ekleyebilirim listeye.

Sağlıkla ilerlesin gebeliklerin inşallah aramıza hoşgeldiniz

Merhaba
Yaş 35, 3. Çocuk, Sat 26 Ekim, kese 5+4 tahmini doğum 2 Ağustos

Bende de oldu bugün canım açık pembe gibi bi renk ama çok hafif yani bende gittim doktora korktum tabi progestan fitil başladı ve bu haftalarda olması normalmiş kanamaya dönmediği sürece sorun olmadığını söyledi sağlıkla kucağımıza alabiliriz inşallah bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…