- 14 Aralık 2023
- 833
- 263
- 28
Kalp atışı 35. Günde belli oluyor sanırım 21 inde 35 günlük olacakBiz 1500 de karından baktık çok ufak bir kese oluşmuş dedi 20 gün önce döllenme olmuş dedi erken yumurtlamışım yani 5 haftalık dedi
ay bi sağ salim kucağımıza alalım da bence her şey çok güzel olacak, çok güzel altından kalkacağımıza eminim, çocuklarımızı sevgi dolu ailelerde büyütelimEvet hem çok sevip hem de sürekli sorgulayacagiz muhtemelenilkine zamanımızı hediye ettik ikinciye de tecrübemiz hediye olacak.
Üstesinden geliriz kuzum ya
Benimkisi de öyle kuzum sol kasık bel bacak ama sağ da hiç bişey yokBenim soldasol bacağım belim kasigim agriyor şuan. sağın dünyadan haberi yok.evin delisi gibi takılıyor herşeyden habersiz.
Yaaaa ne guzelllll rabbim kullanacigimiz günleride gostersin inşallah.benimde gözüm kiyafetlere gidiyor istemsiz şekilde ama durrrrr diyorum hemen.Kızlar biz biraz önce bi çılgınlık yapıp ateş ölçer ve bebek kamerası aldıkaslında çok erken ama eşim bi yerden başlamalıyız dedi. Bebişimizin ilk malzemeleri
Güle güle kullanın elektronikler gün geçtikçe pahalaniyor iyi yapmışsınızKızlar biz biraz önce bi çılgınlık yapıp ateş ölçer ve bebek kamerası aldıkaslında çok erken ama eşim bi yerden başlamalıyız dedi. Bebişimizin ilk malzemeleri
Bana göğüs demeBenimkisi de öyle kuzum sol kasık bel bacak ama sağ da hiç bişey yokhatta sol göğüsüm bile acıyor sol göğüsüm de tık yok
Aiy biz de iki defa e bebeğe girdik hayır daha erken dedim aldırmadım eşimeYaaaa ne guzelllll rabbim kullanacigimiz günleride gostersin inşallah.benimde gözüm kiyafetlere gidiyor istemsiz şekilde ama durrrrr diyorum hemen.
Sağol kuzucummm aynen. Çok yakın arkadaşımın çocuğu bir yaşına girdi. Yatak yanı beşiği ve babybjörn gibi büyük parçaların çoğunu onlardan alacağız. Diğer şeyleri de ufak ufak toplayalım dedikGüle güle kullanın elektronikler gün geçtikçe pahalaniyor iyi yapmışsınız
Bu babalar hemen bebek arabalarina kitleniyorlar demek kiAiy biz de iki defa e bebeğe girdik hayır daha erken dedim aldırmadım eşimezaten kesenin şekliyle ilgili kaygılarım var ben şu an panik halde kaygı atakları yaşarken eşim 5 saattir bebek arabası karşılaştırma videoları izliyor şimdi de ilk alışverişimizi yaptık bakalım. Rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin Ateş ölçeri kullanmasak da olur
Onu mecbur alacağız meselaBu babalar hemen bebek arabalarina kitleniyorlar demek kibenimki de günlerce bebek arabası karsilastirdi artık rüyalarına giriyordu
Valla ikinci el candır çok iyi edersinizSağol kuzucummm aynen. Çok yakın arkadaşımın çocuğu bir yaşına girdi. Yatak yanı beşiği ve babybjörn gibi büyük parçaların çoğunu onlardan alacağız. Diğer şeyleri de ufak ufak toplayalım dediktabi siz tecrübeli anneler olarak çoğu şeyiniz vardır muhtemelen
Ahahsh aynen öyle. Zaten 5-6 ay kullanacağı bir yatağa çok paralar vermek saçma geliyor bana. Uzun süreli kullanacağı bebek arabası , kamera vs. Gibi şeylere daha iyi bütçeler de ayırabiliriz böylelikleValla ikinci el candır çok iyi edersinizyani olanlar var sattiklarim var satıp pişman olduklarım var, verdiklerim var var oğlu var.
AyyyyAhahsh aynen öyle. Zaten 5-6 ay kullanacağı bir yatağa çok paralar vermek saçma geliyor bana. Uzun süreli kullanacağı bebek arabası , kamera vs. Gibi şeylere daha iyi bütçeler de ayırabiliriz böylelikleneyse hepsini bir şekilde toparlayacağız
ebettt azıcık da pozitif şeylerAyyyybunları konuşmak ne tatlı de mi
Evet biraz pozitif basalım buralara hepimizin ihtiyacı varÖ
ebettt azıcık da pozitif şeyler
Banada cok geldi sen 10 gün sonra git21 inde gelin dedi bize ama 21 I geç geldi bana
Aminnnn inşşallahhhBende kamera alacağım elektronik olarak.diger herşey var.oglumun beşiği duruyor.bebek arabam kapımın onunden çalınmıştı onuda kardesimden Alicam yepyeni duruyor. tekstil malzemelerine kalır birtek işimiz.Allahim şöyle alışveriş yapacağımız kıyafetlerini yikayacagimiz,dolabını duzenleyecegimiz zamanlarida nasip etsin inşallah.