Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Evet hem çok sevip hem de sürekli sorgulayacagiz muhtemelen ilkine zamanımızı hediye ettik ikinciye de tecrübemiz hediye olacak.

Üstesinden geliriz kuzum ya
ay bi sağ salim kucağımıza alalım da bence her şey çok güzel olacak, çok güzel altından kalkacağımıza eminim, çocuklarımızı sevgi dolu ailelerde büyütelim

Benim solda sol bacağım belim kasigim agriyor şuan. sağın dünyadan haberi yok.evin delisi gibi takılıyor herşeyden habersiz.
Benimkisi de öyle kuzum sol kasık bel bacak ama sağ da hiç bişey yok hatta sol göğüsüm bile acıyor sol göğüsüm de tık yok

Selamlar arkadaslar
Alt karın ağrısı olan varmı
Bugece ogrendim hamileligimi dha cok yeniymiş

Kızlar biz biraz önce bi çılgınlık yapıp ateş ölçer ve bebek kamerası aldık aslında çok erken ama eşim bi yerden başlamalıyız dedi. Bebişimizin ilk malzemeleri
Yaaaa ne guzelllll rabbim kullanacigimiz günleride gostersin inşallah.benimde gözüm kiyafetlere gidiyor istemsiz şekilde ama durrrrr diyorum hemen.

Yaaaa ne guzelllll rabbim kullanacigimiz günleride gostersin inşallah.benimde gözüm kiyafetlere gidiyor istemsiz şekilde ama durrrrr diyorum hemen.
Aiy biz de iki defa e bebeğe girdik hayır daha erken dedim aldırmadım eşime zaten kesenin şekliyle ilgili kaygılarım var ben şu an panik halde kaygı atakları yaşarken eşim 5 saattir bebek arabası karşılaştırma videoları izliyor şimdi de ilk alışverişimizi yaptık bakalım. Rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin Ateş ölçeri kullanmasak da olur

Güle güle kullanın elektronikler gün geçtikçe pahalaniyor iyi yapmışsınız
Sağol kuzucummm aynen. Çok yakın arkadaşımın çocuğu bir yaşına girdi. Yatak yanı beşiği ve babybjörn gibi büyük parçaların çoğunu onlardan alacağız. Diğer şeyleri de ufak ufak toplayalım dedik tabi siz tecrübeli anneler olarak çoğu şeyiniz vardır muhtemelen

Bu babalar hemen bebek arabalarina kitleniyorlar demek ki benimki de günlerce bebek arabası karsilastirdi artık rüyalarına giriyordu

Valla ikinci el candır çok iyi edersiniz yani olanlar var sattiklarim var satıp pişman olduklarım var, verdiklerim var var oğlu var.

Valla ikinci el candır çok iyi edersiniz yani olanlar var sattiklarim var satıp pişman olduklarım var, verdiklerim var var oğlu var.
Ahahsh aynen öyle. Zaten 5-6 ay kullanacağı bir yatağa çok paralar vermek saçma geliyor bana. Uzun süreli kullanacağı bebek arabası , kamera vs. Gibi şeylere daha iyi bütçeler de ayırabiliriz böylelikle neyse hepsini bir şekilde toparlayacağız

Ayyyy bunları konuşmak ne tatlı de mi

Bende kamera alacağım elektronik olarak.diger herşey var.oglumun beşiği duruyor.bebek arabam kapımın onunden çalınmıştı onuda kardesimden Alicam yepyeni duruyor. tekstil malzemelerine kalır birtek işimiz.Allahim şöyle alışveriş yapacağımız kıyafetlerini yikayacagimiz,dolabını duzenleyecegimiz zamanlarida nasip etsin inşallah.

Aminnnn inşşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…