18 indeCanım aslında fazla bile görüyoruz biliyor musunAmerikan ultrason enstitüsü gebelik boyunca 3 kere ultrasona gitmenin yeterli olduğunu söylüyor o da gerektiği durumlarda
Senin bir sonraki kontrolün ne zaman?
Merhaba ancak fark ettim yorumunuzu. Açıkçası doktorum sadece keseyi görmeye çalıştı muayenede. Ekstra bir yorumda bulunmadı. Kesenin kaç mm olduğunu yolk olup olmadığını vs söylemedi. Önemli olan keseyi görmek dış gebeliği elemek dedi. Kontrolde tekrar değerlendirecek durumu.Hayırlı olsunBende sizinle aynı haftada gitmiş olucam sadece kesemi gördünüz yolksac ta gördünüz mü
Anladım çok teşekkür ederimMerhaba ancak fark ettim yorumunuzu. Açıkçası doktorum sadece keseyi görmeye çalıştı muayenede. Ekstra bir yorumda bulunmadı. Kesenin kaç mm olduğunu yolk olup olmadığını vs söylemedi. Önemli olan keseyi görmek dış gebeliği elemek dedi. Kontrolde tekrar değerlendirecek durumu.
Anladım çok teşekkür ederim
Kesinlikle öyleKafanızı karıştırmayın.. süreçte her şey bir bir olacak. Doktorunuz size bakılması gerekenleri söyleyecek. Aceleci olmamalıyız. Bu dönemde en önemli şey dış gebeliği eleyip annenin sağlığını garantilemek.
Ayyy bir gün arayla kontrollerimiz. En güzel haberlerle gelelim inşallah18 indeaynen yabancı ülkelerde hiç bakmıyorlarmış neredeyse. Biz yine iyiyiz gerçekten. 18 ine kadar bekleyeceğim eğer o gün her şey yolundaysa sevdiğim bir kaç arkadaşımla paylaşmayı düşünüyorum artık. Zaten 8 haftalık olmuş olacağız. Bi de geçen bi kız arkadaş grubumuz var oraya çok yakın bi arkadaşım hamile olduğunu yazmış. Aşırı sevindik hepimiz. Kızlardan biri sat sormuş. Benimkiyle arasında 3 gün var Allah nasip ederse beraber yaşayacağız tüm süreci o yüzden ona söylemek için sabırsızlanıyorum
Aynen kuzucummm mecbur bekleyeceğiz güzel sonuçlar alalım da yeter kiiii beklemeye değerAyyy bir gün arayla kontrollerimiz. En güzel haberlerle gelelim inşallah
Çok büyük şans beraber takip etmek gebeliğianne olarak da insanın yakininda aynı seyleri yaşadığı biri olması çok kıymetli çünkü yasamayanın anlamasi çok zor olan bir süreç gebelik de lohusalık da
Surda kalmış 10 gün biraz daha dişimizi sıkacağız. Vuslat yakın
bütün hamilelik sürecimiz böyle acaba ikinciyi de ilki kadar sevecek miyiz stresiyle geçecekYok canim daha söylemedik ben iki tane kayıp yaşadım ya biraz daha risk azalsın diye bekliyorum. Kitap mitap sipariş edip önce biraz hazırlayıp sonra haber vereyim dedimkarnım iyice belli olsun diye bekliyorum biraz da
Bu ara kıskançlık da var üstünde otalar beni biraz tedirgin ediyor ya. Hamile kalır kalmaz ihanet ediyormusum gibi hissettim oğlumaöyle olmadığını da biliyorum ama işte analık delilik
Olur kuzum tabiBenimde 5 6 mm dedi neyse haftaya belli olur inşallah.
Canım, bunları düşünmen o kadar normal ki… İlk annelik deneyimi herkese böyle hissettirir. Kendini sorgulaman bile aslında bebeğini ne kadar önemsediğini gösteriyor. Yani bu duyguların, iyi bir anne olmak istediğinin işareti.Kızlar bu benim ilk annelik deneyimim olacak Allah nasip ederse.. çalışan bir anne olacağım, ya bebeğe yetemezsem ya bebeği sevemezsem ya çok yorulur eski hayatımı özler pişman olursam gibi düşünceler geliyor hep aklıma birkaç gündürdoktoruma bahsettim hormonal değişimlerdendir, normal dedi ama yine de içim rahat değil..
Tabi ki kuzum
Evet hem çok sevip hem de sürekli sorgulayacagiz muhtemelenbütün hamilelik sürecimiz böyle acaba ikinciyi de ilki kadar sevecek miyiz stresiyle geçecekgerçekten analık delilik
Tamam canim tesekkur ederim insallah sonra duzeltiriz o mesele degilTamam canım ben şimdilik sata göre ekliyorum o haldekese ile duzeltilirse yeniden guncelleriz olur mu
Ay ben de oğlumda hep oğlan gördüm rüyamda canım.Tersi düzü pek belli olmuyor. Gönlüne göre olsun. Sağlıklı hayırlı evlat olsun
Aynen canım güzel haberlerle dolduralim buraları inşallahTamam canim tesekkur ederim insallah sonra duzeltiriz o mesele degil
Saglikli olsunlarda uç assa bes yukari zaten bu tarihler :)
Ayy bitek ben cok ruya goruyorum saniyordum dei gibi ruya goruyorum bende son zamanlardaGünaydın kızlarrr
Dün gece iki rüya gördüm ilk rüyamda kanamam oluyordu çok etkilendim
İkinci rüyamda doktora gidiyordum gider gitmez ultrasonu açıyordu bak burda pipisi var diyordu
Rüyaların tersimi olur bilmiyorum Allah hayra çevirsin
Çok teşekkür ederim.. biraz olsun rahatlamış hissettim mesajınızlaCanım, bunları düşünmen o kadar normal ki… İlk annelik deneyimi herkese böyle hissettirir. Kendini sorgulaman bile aslında bebeğini ne kadar önemsediğini gösteriyor. Yani bu duyguların, iyi bir anne olmak istediğinin işareti.
Bebeğe yetememekten korkuyorsan bil ki zaten yetiyorsun, çünkü şimdiden onun için kaygılanıyorsun. Sevememekten korkma; o kadar doğal bir bağ kuruluyor ki aranızda, kendiliğinden oluyor. Yorulmak mı? Evet, yorulacaksın, ama bu seni pişman yapmaz. Sadece insan olduğumuzu hatırlatır. Eski hayatını özlemek bile normal. Bu seni kötü bir anne yapmaz, sadece duygularını yaşayan bir insan yapar.
Doktorunun dediği gibi hormonlar da bir yandan işin içinde ama hissettiğin şeylerde yalnız değilsin. İçinden geliyorsa biriyle paylaş, destek al. Bu yolculukta hepimiz birbirimizi anlıyoruz. Sen çok güzel bir anne olacaksın, inan bana.
Tabi ki kuzum
21 inde gelin dedi bize ama 21 I geç geldi banaTüh neyse ama içeride kanama alanı filan görmedi demekki o seni uyarmadı canım.
Yolk keseside göründü mü? Bidaha ne zaman gidiceksin kalp atışı için?
Biz 1500 de karından baktık çok ufak bir kese oluşmuş dedi 20 gün önce döllenme olmuş dedi erken yumurtlamışım yani 5 haftalık dediTüh neyse ama içeride kanama alanı filan görmedi demekki o seni uyarmadı canım.
Yolk keseside göründü mü? Bidaha ne zaman gidiceksin kalp atışı için?