Yok canim gebelikte rubella senin için risk değil demek bende de igG pozitif.Rubella igg pozitif çıkmışinternette geçmişte geçirilmiş ve bağışıklık kazanılmış diyor ama bilemedim bir sorun olur mu ya
Kanama olmadan da olabiliyor bendede olmadi kan vermeni öneririm beta hcg , yarin sabaha kadar bekle geceleyin veya sabah olmazsa kan verKızlar bu sabah bi uyandım hiç belirtim kalmamış ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı5.ci haftamdayım henüz diğer randevum 25 inde. Çok tedirgin oldum şuan düşük vs olunca kanama olması mı gerekiyor bilen arkadaşlar varsa cevaplayabilir mi
Yada ultrason en iyisi çünkü bende kürtajdan sonra 40 gun testim pozitif cikmiştiKızlar bu sabah bi uyandım hiç belirtim kalmamış ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı5.ci haftamdayım henüz diğer randevum 25 inde. Çok tedirgin oldum şuan düşük vs olunca kanama olması mı gerekiyor bilen arkadaşlar varsa cevaplayabilir mi
Canım hemen en kötüsünü düşünme bence. Belirtiler 24 saat boyunca kesintisiz devam edecek diye bir şey yok. Benim de mesela kasık ağrım yok ama ne zamandır yok fark etmedim bile. Meme hassasiyetini bir tek gece yatarken ya da yanlışlıkla vurunca bastırınca falan fark ediyorum. Vücudun alışmış da olabilir. Ama içini rahatlatmak için bir kontrole gidebilirsin.Kızlar bu sabah bi uyandım hiç belirtim kalmamış ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı5.ci haftamdayım henüz diğer randevum 25 inde. Çok tedirgin oldum şuan düşük vs olunca kanama olması mı gerekiyor bilen arkadaşlar varsa cevaplayabilir mi
6+2 kalp atışını aldık canım şükürler olsunMerhaba canim sonuc nedir insallah hayirli haberle gelirsin
Oyyy aynıyızEldorin canim merhaba 6+2 bugun kalp atışını gördük hatta 7 haftayla uyumlu bebek dedi ama kanama alanlari var dedi progrestan basladim iki hafta sonra bidaha cagirdi bu aralikta kendine dikkat et agir kaldirma mumkunse yat dinlen dedi bakalimm
Ay bende sabah gittim 9 dan bire kadar bekledim hocanin ameliyati sezeryani ust uste geldi nasil yorulmusum .hadi bakalim güzel haberler insallah canim kanama alanlari beni biraz korkuttu ya hastayim diye dun papatya cayi icmistim ondan olur mu acaba ay evham yaptim iyiceBenden de kan ve idrar istedi şimdi tekrar gideceğim sonuçlar için, çayımı içeyim :)
Ya ablam bide çok derin bakıyor yani standart burç yorumu gibi değil yedi ceddini döküyor ortaya.o yüzden tırsıyorum
Gebe olanları ve gebe kalmak isteyenleri bekliyorum yeni konu açtım arkadaşlar beraber astroloji den bulalım gebelik zamanlarımızı. Astroloji biliyorum yüksek düzeyde:)Günün ikinci güzel haberiiigözün aydın canım. Hep sevgiyle atsın bebisin kalbi
Korkma kuzum bağışıklığın var demekRubella igg pozitif çıkmışinternette geçmişte geçirilmiş ve bağışıklık kazanılmış diyor ama bilemedim bir sorun olur mu ya
Bayılırım astrolojiyeGebe olanları ve gebe kalmak isteyenleri bekliyorum yeni konu açtım arkadaşlar beraber astroloji den bulalım gebelik zamanlarımızı. Astroloji biliyorum yüksek düzeyde:)
Bayılırım astrolojiye
Tahlillere de güzel dedi canım günde bir progestan başlattı, bitki çayı içme bu süreçte ve dinlen bol bolAy bende sabah gittim 9 dan bire kadar bekledim hocanin ameliyati sezeryani ust uste geldi nasil yorulmusum .hadi bakalim güzel haberler insallah canim kanama alanlari beni biraz korkuttu ya hastayim diye dun papatya cayi icmistim ondan olur mu acaba ay evham yaptim iyice
Yok görmedik daha 4+4 te keseyi gördük şuan 5+1 deyim. Doktorum 25 ine randevu verdi bana kalsa her gün gidip kontrol edicemCanım hemen en kötüsünü düşünme bence. Belirtiler 24 saat boyunca kesintisiz devam edecek diye bir şey yok. Benim de mesela kasık ağrım yok ama ne zamandır yok fark etmedim bile. Meme hassasiyetini bir tek gece yatarken ya da yanlışlıkla vurunca bastırınca falan fark ediyorum. Vücudun alışmış da olabilir. Ama içini rahatlatmak için bir kontrole gidebilirsin.
Sen kalp atışını görmüş müydün?
ay ben de aynısını kullanıyorum ve merak ediyorum aslında cilt bakım ürünlerinin hangileri kullanılabilir diyeKizlar bisey sorucam ben la roche posey baume 5 kremini kullaniyorum doktoruma sormayi unuttum boyle seyleri zarari olur mu