Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Eldorin @Umutvari 94bassuk ve diğer kızlar, sizin kalp atışı gördükten sonraki randevunuz ne zaman?
Ben 2 Ocak için tekrar randevu aldım canım benim düşüklerim 8/10 hafta arası oluyor velirtisiz kalbi duruyor i yüzden 10. hafta bitince de bir görmek istedim sonra fetal DNA testi yaptıracağım sonra da artık Allah ne verdiyse çok sık gitmem cinsiyeti vs de öğreneceğimiz için
Canım regl kulotlari var ben depend almıştım en fazla 2 yada 3 gün birer ya da ikişer tane gerek oldu. Sonra normal pede geçmiştim sonra da günlük pede gectim. Ama şimdi regl kulotlarımı kullanırım reglken de onu kullanıyordum gebe kalmadan önce hem ped gibi kasindirmiyo yakmıyor hem de emici

Ah canım benımm o tampon devede kulak kalır kız.benden avucumun içi kadar parcalar döküldü resmen. baya uzun zaman oldu kac gun oyle kullandım hatırlamıyorum ama maks 10 gün olur .benım cok kanamam olmustu belki daha az kullananda vardır

Depend kullandı benim arkadaşım iki büyük pesi birbirine ekleyerek kullanan da varmış ama benim de merak ettiğim bir konu, sezaryenle doğumda da gerek oluyor mu
Sezaryen ya da vajinal doğum fark etmiyor canım her ikisinde de kullanmak gerekiyor rahim kuculuyor ve rahim duvarı atılıyor kırk gün.

Arkadaşım endişelenme hiçbir şey olmayacak inşallah dualarım seninle

Canım inşallah her şey yolundadır doktoradan sonra bize de bilgi vermeyi unutma

umarım her şey yolundadır, kalbimiz seninle

Şükürler olsun her şey yolundaymış, progestan verdi doktor ama herhangi bir kanama alanı gözükmüyor dedi, hatta bebişi de görebildik geçen sefer sadece kese vardı. Çok sağolun dualarınız için öyle korktum ki. Öyle azıcık leke gibi de gelmedi, günlük pedimi doldurmuştu. Rengi kırmızı olmadığı sürece korkma dedi doktor. Allah bize bağışlar inşallah bebeğimizi.

Ay sayfa başında kanama okuyunca yüreğim hop etti. Çok mutlu oldum Allahhım size bağışlasın bebeğinizi. Ne olur yorulma dinlen bol bol su iç arkadaşım.
Kaç hafta oldun bugün.:)

Ay sayfa başında kanama okuyunca yüreğim hop etti. Çok mutlu oldum Allahhım size bağışlasın bebeğinizi. Ne olur yorulma dinlen bol bol su iç arkadaşım.
Kaç hafta oldun bugün.:)
bugün 5+4. öyle yapacağım valla artık hiç bir güç beni yattığım yerden kolay kolay kaldıramaz haftaya salı kalp için randevumuz var ama bugün de ultrasonda atışı gördüğünü söyledi doktor, duymak için erken ama görünüyor dedi. inşallah öyledir ve sağlıkla duyarız haftaya

Ayyy hadi inşallah banada dua et. Cuma gğnü netleşecek bebeğimi görebiliriz inşallah. 6+3 bugün benimde. 5+6 da karından ultrasonla sadece kese göründü. Hafif bir yolk var gibi yok gibiydi. Çok böyle diken üzerindeyim. Benimde 5+2 den beri kanamam varkahverengi şeklinde

Gelmiş geçmiş olsun benim de oldu kanamam ve hatta koyu pembe kırmızıydı. Çok şükür iki gündür yatıyorum azaldı damla damla kahverengi geliyor. Doktor yat ve bolca su iç dedi. Kanama alanı bende de yok şükürler olsun. Hatta günümüz de aynı, 5+3 benim de. Demek ki kendimizi yormuşuz ki böyle oldu. Aman yerinden kalkma, yemeğini ayağına getirsinler. Sadece tuvalete kalk arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…