Ben 2 Ocak için tekrar randevu aldım canım benim düşüklerim 8/10 hafta arası oluyor velirtisiz kalbi duruyor i yüzden 10. hafta bitince de bir görmek istedim sonra fetal DNA testi yaptıracağım
Canım regl kulotlari var ben depend almıştım en fazla 2 yada 3 gün birer ya da ikişer tane gerek oldu. Sonra normal pede geçmiştim sonra da günlük pede gectim. Ama şimdi regl kulotlarımı kullanırım reglken de onu kullanıyordum gebe kalmadan önceKızlar aranızda daha önce anne olan arkadaşlar var diye bi merakımı gidermek istiyorumdaha doğuma çok var ama doğum sonrası kocaman bi bez taktığımızı duydum kaç gün takılıyor sıcak ağustos ayında tam delirmelik ben ped bile kullanamayan bi insanım sadece tampon kullanırdım. kaç gündür meraktayım nasıl oluyor diye
Ah canım benımm o tampon devede kulak kalır kız.benden avucumun içi kadar parcalar döküldü resmen. baya uzun zaman oldu kac gun oyle kullandım hatırlamıyorum ama maks 10 gün olur .benım cok kanamam olmustu belki daha az kullananda vardırKızlar aranızda daha önce anne olan arkadaşlar var diye bi merakımı gidermek istiyorumdaha doğuma çok var ama doğum sonrası kocaman bi bez taktığımızı duydum kaç gün takılıyor sıcak ağustos ayında tam delirmelik ben ped bile kullanamayan bi insanım sadece tampon kullanırdım. kaç gündür meraktayım nasıl oluyor diye
Sezaryen ya da vajinal doğum fark etmiyor canım her ikisinde de kullanmak gerekiyor rahim kuculuyor ve rahim duvarı atılıyor kırk gün.Depend kullandı benim arkadaşımiki büyük pesi birbirine ekleyerek kullanan da varmış ama benim de merak ettiğim bir konu, sezaryenle doğumda da gerek oluyor mu
Arkadaşım endişelenme hiçbir şey olmayacak inşallahKanamam başladıdoktora gidiyorum lütfen dua edin bana
Kız bebek gibi canım saglıkla gelsin inşallahBanada bakar mısınız
Canım inşallah her şey yolundadır doktoradan sonra bize de bilgi vermeyi unutmaKanamam başladıdoktora gidiyorum lütfen dua edin bana
umarım her şey yolundadır, kalbimiz seninleKanamam başladıdoktora gidiyorum lütfen dua edin bana
Ben 7 haftalıkken kesede bebeği gördüler6+4 canım kese yolksac oluşmasına rağmen bebek yok içinde doktor sağlıksız yumurta ve sperm buna sebep oluyor dedi
Oyyy hadi inşallah yaKız bebek gibi canım saglıkla gelsin inşallah
Tekrar görüntü aldıysan at bakim canımBende kontrole gittim bu sabah kızlar, lekelenme mi söyledim kanama alanı yok dedi bol bol dinlen dedi bu haftalarda bazen olabiliyormuş 8+3 olmuşuzzzz
Alttan muayene yapılmışmıydı size o süreç içinde?Ben 7 haftalıkken kesede bebeği gördüler
Arkadaşım endişelenme hiçbir şey olmayacak inşallahdualarım seninle
Canım inşallah her şey yolundadır doktoradan sonra bize de bilgi vermeyi unutma
umarım her şey yolundadır, kalbimiz seninle
Ay sayfa başında kanama okuyunca yüreğim hop etti. Çok mutlu oldum Allahhım size bağışlasın bebeğinizi. Ne olur yorulma dinlen bol bol su iç arkadaşım.Şükürler olsun her şey yolundaymış, progestan verdi doktor ama herhangi bir kanama alanı gözükmüyor dedi, hatta bebişi de görebildik geçen sefer sadece kese vardı. Çok sağolun dualarınız içinöyle korktum ki. Öyle azıcık leke gibi de gelmedi, günlük pedimi doldurmuştu. Rengi kırmızı olmadığı sürece korkma dedi doktor. Allah bize bağışlar inşallah bebeğimizi.
bugün 5+4. öyle yapacağım valla artık hiç bir güç beni yattığım yerden kolay kolay kaldıramazAy sayfa başında kanama okuyunca yüreğim hop etti. Çok mutlu oldum Allahhım size bağışlasın bebeğinizi. Ne olur yorulma dinlen bol bol su iç arkadaşım.
Kaç hafta oldun bugün.:)
Ayyy hadi inşallah banada dua et. Cuma gğnü netleşecek bebeğimi görebiliriz inşallah. 6+3 bugün benimde. 5+6 da karından ultrasonla sadece kese göründü. Hafif bir yolk var gibi yok gibiydi. Çok böyle diken üzerindeyim. Benimde 5+2 den beri kanamam varbugün 5+4. öyle yapacağım valla artık hiç bir güç beni yattığım yerden kolay kolay kaldıramazhaftaya salı kalp için randevumuz var ama bugün de ultrasonda atışı gördüğünü söyledi doktor, duymak için erken ama görünüyor dedi. inşallah öyledir ve sağlıkla duyarız haftaya
Gelmiş geçmiş olsun benim de oldu kanamam ve hatta koyu pembe kırmızıydı. Çok şükür iki gündür yatıyorum azaldı damla damla kahverengi geliyor. Doktor yat ve bolca su iç dedi. Kanama alanı bende de yok şükürler olsun. Hatta günümüz de aynı, 5+3 benim de. Demek ki kendimizi yormuşuz ki böyle oldu. Aman yerinden kalkma, yemeğini ayağına getirsinler. Sadece tuvalete kalk arkadaşımbugün 5+4. öyle yapacağım valla artık hiç bir güç beni yattığım yerden kolay kolay kaldıramazhaftaya salı kalp için randevumuz var ama bugün de ultrasonda atışı gördüğünü söyledi doktor, duymak için erken ama görünüyor dedi. inşallah öyledir ve sağlıkla duyarız haftaya
Dualarım seninle canımKanamam başladıdoktora gidiyorum lütfen dua edin bana
6 haftalıkken kesennolusmus demişti haftaya gel bebeğe bakalım demişti alttan bakmamıştı sanırım. Allah'ın izniyle bişi olmaz kalbini güzel düşünceyle doldur.Alttan muayene yapılmışmıydı size o süreç içinde?