Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Bence deneyin. Çünkü yumurtlama olduğu günler gebelik şansınız var. Daha güzel beslenirsiniz takviye alırsınız vs.2 3 ay deneyip hamile kalanlar var. Şuan böyle de ümitlisiniz:)
Ama inşallah gerek kalmadan güzel bir haber gelir sizdende

Canım var var tabi estrofem de kullanıyorum progestan iğne, fitil Allah ne verdiyse var aslında. Kalkmıyorum tabi ama insan yine de endişeleniyor. Şimdi kanamayı komşuma gösterdim de koyu kırmızı değil dedi. Biraz rahatladım

Şimdi kanamayı komşuma gösterdim çünkü bence renk canlı kırmızı ama komşum bu canlı kırmızı değil pembe diyor. Ara ara da kahverengiye dönüyor. Biraz rahatladım bir de duşa girdim, çamaşırımı falan değiştirdim takip edeyim bi bugün. Evet muayeneden sonra biraz fazlalaştı. İçimi rahatlattın canım sağol ben bir iki gün devam eder geçer sandım ama bugün 3. Gün olunca ister istemez korktum

Evet kırmızı değilse rahat ol içini ferah tut canım

Kızlar aranızda daha önce anne olan arkadaşlar var diye bi merakımı gidermek istiyorum daha doğuma çok var ama doğum sonrası kocaman bi bez taktığımızı duydum kaç gün takılıyor sıcak ağustos ayında tam delirmelik ben ped bile kullanamayan bi insanım sadece tampon kullanırdım. kaç gündür meraktayım nasıl oluyor diye

Depend kullandı benim arkadaşım iki büyük pesi birbirine ekleyerek kullanan da varmış ama benim de merak ettiğim bir konu, sezaryenle doğumda da gerek oluyor mu

Ovulasyon testi almanızı öneririm. Ben testle ilk denememde çok şükür hamile kaldım. Programın gösterdiği tarihle alakası yokmuş ovulasyon günümün. Regliden 7 gün önce yaptığımda negatifti 2 gün sonra kasık ağrım olunca meraktan yine yaptım pozitife dönmüştü. Güzel haberler alırsınız tez zamanda umarım

ben sezaryen doğurdum, doğumdan sonra hasta bezi kullandım bir süre sonra pede geçtim. yoğun kanama olduğundandı sanki, yemin ederim unutmuştum ha akrephanim yani sezaryende de gerek oluyor

Maalesef doktor bebeği göremedi… birkaç gün içinde kürtaj olacağım
Başka bi doktora gidip 1-2 hafta beklemenizi öneririm. Bi kaç forumda okudum bir sürü kişi yazmış 9.cu haftada bile gören var. Sağlığı riske atarmı bu durum o konu hakkında bilgim yok ama ben biraz daha beklemeyi tercih ederim.

Amin inşallah
Teşekkür ederim bu ay güzel haberlar alaykm inşallah almazsam bir dahaki ay ovulasyon testi alırım tamam

iki doktora gittim canım birinde kesinleşti diğerinede yarın gideceğim ikiside alttan muayane ile göremiyorlar bebeği ama biraz daha beklemeyi teklif edeceğim bir zararı yoksa

Kizlar aramızda boğaz ağrısından şikayetçi olanlar vardı ne yaptınız nasıl geçti bende de var da son bir hafta

ben sezaryen doğurdum, doğumdan sonra hasta bezi kullandım bir süre sonra pede geçtim. yoğun kanama olduğundandı sanki, yemin ederim unutmuştum ha akrephanim yani sezaryende de gerek oluyor
Ben bebek bezinin kenarlarını yırtıyordum lastık kısımlarını o şekilde kullanıyordum ilk zamanlar sonra bende pede geçtim benimde sezeryan ama bebek bezi hiç pişirmedi tariş etmedi

canım ben ilk 4-5 gün kadar kullanmıştım ama 3. günden sonra azalıyor kanama, normal pede de geçilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…