Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
ben regle 3 gün kala hem kaset hem erken gebelik yapmıştım negatifti. sonrada adetim gecikince öğrendim

Canım adet gününe 6 gün varsa daha çok erken hem kan hem idrar için adetten bir iki gün önce hatta mümkünse gecikme sonrası yapmak çok daha iyi olur.

Ovülasyon kullanıyormusunuz.

Tek doktora bağlı kalmayın bence bu konuda kürtaja hemen girmek yerine bir doktora daha görünseniz
İki doktora gidiyorum şuan biri netleşti diğerine de yarın gideceğim ondan sonrası kürtaj 6+4 dediler ama şuan bir kıpırtı yada bebek oluşması gerekiyormuş ikiside aynı şeyi söylemişti

6+4 canım kese yolksac oluşmasına rağmen bebek yok içinde doktor sağlıksız yumurta ve sperm buna sebep oluyor dedi
Allah'a Allah hayırlı haberler ile gel fakat bebek hemen görünmeyebilir bunun için telaş etme. Alttan mı baktı karından mı

Kızlar iki gündür aralıklarla devam eden bazen kırmızı bazen kahverengi kanamam var. Dün vajinal ultrasonla bakıldı, kanama alanı yok dedi. Tüp bebek olduğu için zaten progestan iğne ve fitil kullanıyorum. Kanama koyu kırmızı ya da parçalı pıhtılı değil. Ultrasonda yolk kesesi de gözüktü 5+3 şu an. Endişeleniyorum neden kanama durmuyor, başına gelen var mı? Tavsiyeniz var mı bu konuda? Bol su içiyorum uzanıyorum ama uzanırken bile hafif hafif kanama oluyor.

Benimde göğüslerim birden söndü cok endişeliyim sifir acı şuan benim gibi olan varmi kizlar ay ben bu hamilelikte iyice kafayı yedim heralde

Allah'a Allah hayırlı haberler ile gel fakat bebek hemen görünmeyebilir bunun için telaş etme. Alttan mı baktı karından mı
Alttan bakıldı canım ultrason görüntüsünü de ekledim

Eklentiler

• 07940f6a-8622-4752-ac92-882e0d18cc2e.jpeg
    123,2 KB · Görüntüleme: 50
Valla arkadaşım burun kanaması gibi kıpkırmızı ise sorun var demektir. Ama kahverengi pembe arası olan kanamadan çok korkma. Fakat yani kimden duysam kendimde dahil.alttab muayene edildikten sonra kanama hep daha da fazlalaşıyor.
Hiç birşey olmaz korkma aklına kötüyü düşürme.

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun progestan fitil ve iğneden hariç estrofem duphaston filan da veriyorlar aslında özellikle tüp bebek tedavisi ile gebelikse senin kullandığın başka ilaç yok mu? Yat kalkmamaya çalış evhamlanma strese girme şu aşamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…