ben regle 3 gün kala hem kaset hem erken gebelik yapmıştım negatifti. sonrada adetim gecikince öğrendimMerhaba hanımlar bir şey de sormak istiyoruuumcevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)
Eşimle eylülden beri bebiş denemesi yapıyoruz ama hala olmadı. Bu ay da 4-8-13-14-16-18 -21 tarihlerinde ilişki yaşandı ve 20 aralıkta kan verdim negatif çıktı. reglime de tahmini 5-6 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Pozitife dönme ihtimali var mı çünkü 10 ginde kanda 12 günde de idrarda çıkar diyorlar öyleyse bir çoğu tutmamış demek ki 16-18 inde de kasık ağrım vardı değerlendirdik şuan hiç regli veya hamilelik belirtim yok. benim gibi olup sonradan öğrenen var mı
Canım adet gününe 6 gün varsa daha çok erken hem kan hem idrar için adetten bir iki gün önce hatta mümkünse gecikme sonrası yapmak çok daha iyi olur.Merhaba hanımlar bir şey de sormak istiyoruuumcevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)
Eşimle eylülden beri bebiş denemesi yapıyoruz ama hala olmadı. Bu ay da 4-8-13-14-16-18 -21 tarihlerinde ilişki yaşandı ve 20 aralıkta kan verdim negatif çıktı. reglime de tahmini 5-6 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Pozitife dönme ihtimali var mı çünkü 10 ginde kanda 12 günde de idrarda çıkar diyorlar öyleyse bir çoğu tutmamış demek ki 16-18 inde de kasık ağrım vardı değerlendirdik şuan hiç regli veya hamilelik belirtim yok. benim gibi olup sonradan öğrenen var mı
Teşekkür ederim:))))Canım adet gününe 6 gün varsa daha çok erken hem kan hem idrar için adetten bir iki gün önce hatta mümkünse gecikme sonrası yapmak çok daha iyi olur.
Teşekkür ederim :)) dualarınızı bekliyorumCanım adet gününe 6 gün varsa daha çok erken hem kan hem idrar için adetten bir iki gün önce hatta mümkünse gecikme sonrası yapmak çok daha iyi olur.
Doğrudur o kadar bilmiyorum doktor böyle demişti. İnş sağlıkla büyür hepsiDaha once kesem buyuyemedigi icin bebek gelisemediginden kalp durmasi yassdim oyuzden kesede onemli
Hayirlisi artik beklemekten baska care yok
Maalesef doktor bebeği göremedi… birkaç gün içinde kürtaj olacağımAmiiin inşallah canım yahayırlısıyla yarın güzel haberlerle yazacaksın buraya
Ovülasyon kullanıyormusunuz.Merhaba hanımlar bir şey de sormak istiyoruuumcevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)
Tek doktora bağlı kalmayın bence bu konuda kürtaja hemen girmek yerine bir doktora daha görünsenizMaalesef doktor bebeği göremedi… birkaç gün içinde kürtaj olacağım
Neden kürtaj bebeği kaç haftalıksın ki.Maalesef doktor bebeği göremedi… birkaç gün içinde kürtaj olacağım
İki doktora gidiyorum şuan biri netleşti diğerine de yarın gideceğim ondan sonrası kürtaj 6+4 dediler ama şuan bir kıpırtı yada bebek oluşması gerekiyormuş ikiside aynı şeyi söylemiştiTek doktora bağlı kalmayın bence bu konuda kürtaja hemen girmek yerine bir doktora daha görünseniz
6+4 canım kese yolksac oluşmasına rağmen bebek yok içinde doktor sağlıksız yumurta ve sperm buna sebep oluyor dediNeden kürtaj bebeği kaç haftalıksın ki.
Allah'a Allah hayırlı haberler ile gel fakat bebek hemen görünmeyebilir bunun için telaş etme. Alttan mı baktı karından mı6+4 canım kese yolksac oluşmasına rağmen bebek yok içinde doktor sağlıksız yumurta ve sperm buna sebep oluyor dedi
Alttan bakıldı canım ultrason görüntüsünü de ekledimAllah'a Allah hayırlı haberler ile gel fakat bebek hemen görünmeyebilir bunun için telaş etme. Alttan mı baktı karından mı
Valla arkadaşım burun kanaması gibi kıpkırmızı ise sorun var demektir. Ama kahverengi pembe arası olan kanamadan çok korkma. Fakat yani kimden duysam kendimde dahil.alttab muayene edildikten sonra kanama hep daha da fazlalaşıyor.Kızlar iki gündür aralıklarla devam eden bazen kırmızı bazen kahverengi kanamam var. Dün vajinal ultrasonla bakıldı, kanama alanı yok dedi. Tüp bebek olduğu için zaten progestan iğne ve fitil kullanıyorum. Kanama koyu kırmızı ya da parçalı pıhtılı değil. Ultrasonda yolk kesesi de gözüktü 5+3 şu an. Endişeleniyorum neden kanama durmuyor, başına gelen var mı? Tavsiyeniz var mı bu konuda? Bol su içiyorum uzanıyorum ama uzanırken bile hafif hafif kanama oluyor.
Çok üzüldüm canımMaalesef doktor bebeği göremedi… birkaç gün içinde kürtaj olacağım
Hmm karından sandım ben. Allah ol derse olur dua edelim hepimiz inşallah hayırlı haberler ile gel yarın.Alttan bakıldı canım ultrason görüntüsünü de ekledim
Dualarınızı bekliyorum <3Teşekkür ederim:))))
açıkçası geçen ay kullandım 2 gün kıpkırmızı 2 çizgi çıktı iki günü de değerlendirdik ama sonra regli oldum ve o günleri değerlendirdik diye çok ümitliydim üzülmüştüm bi dana yapmayayım dedimOvülasyon kullanıyormusunuz.
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun progestan fitil ve iğneden hariç estrofem duphaston filan da veriyorlar aslında özellikle tüp bebek tedavisi ile gebelikse senin kullandığın başka ilaç yok mu? Yat kalkmamaya çalış evhamlanma strese girme şu aşamadaKızlar iki gündür aralıklarla devam eden bazen kırmızı bazen kahverengi kanamam var. Dün vajinal ultrasonla bakıldı, kanama alanı yok dedi. Tüp bebek olduğu için zaten progestan iğne ve fitil kullanıyorum. Kanama koyu kırmızı ya da parçalı pıhtılı değil. Ultrasonda yolk kesesi de gözüktü 5+3 şu an. Endişeleniyorum neden kanama durmuyor, başına gelen var mı? Tavsiyeniz var mı bu konuda? Bol su içiyorum uzanıyorum ama uzanırken bile hafif hafif kanama oluyor.