Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Günaydınlarrr
Bu sabah kalktim pembe lekelenmem oldu bu tarz pembe seklinde olan varmi yinemi dusuk yapacağım
Dr gidecegim bugün ama cok umitsizim

cok erken ama isim düsünen var mu kizlar bende isim icin erken ogrenmek istiyorum
ben kız olursa neşe koymayı düşünüyorum ama benim kız taktı kumsal koyalım diye. kafamızı karıştırıyor bi yandan üzmeyelim modundayız bakalım, unutursa kumsalı neşe koyacağız diye planlıyoruz.
Erkek olursa boşluk, hiç bilmiyoruz :d

Günaydınlarrr
Bu sabah kalktim pembe lekelenmem oldu bu tarz pembe seklinde olan varmi yinemi dusuk yapacağım
Dr gidecegim bugün ama cok umitsizim
aslında pembe kanama yerleşme kanaması diye biliyorum ama tabii bir şey söyleyemem net. kırmızı değilse riskli değil sanki

Ben Kız olursa Leyla koyacağım inşallah.Erkek olursa Emreerkekte alternatif alabilirim ama kızda kimse degistiremez fikrimi
ah Leylaaa kızımda çok istemiştim Leyla koymayı, ailede kimse kabul etmedi gıcık gıcık yorumlar yaptılar o kadar üzüldüm ki. Sonra eşimle ortak karar Ela koyduk. Ama Leyla ismi hep kalbimdedir
iki numara kız olursa ben mevsim koymak istiyorum ama bütün aile yine o ne öyleeeeeee diye yorumlar yapıyor muhtemelen onu da koyamayacağım

Kız izin verme öyle şeye çocuk senin çocuğun tabiki sevdiğin ismi koyacaksın kim ne diyebilir. Kim ne derse de desin zaten. Mevsim güzelmiş sevdim ben de

cok erken ama isim düsünen var mu kizlar bende isim icin erken ogrenmek istiyorum

Ben Kız olursa Leyla koyacağım inşallah.Erkek olursa Emreerkekte alternatif alabilirim ama kızda kimse degistiremez fikrimi

Kız olursa ben Arven istiyorum ama eşim de Roza olur mu bu sefer kız olursa dedi. Bilemiyorum ikisi de güzel isim birini seçeriz ama arven daha çok kalbimde gibi

Erkek olursa oğlumda üç isim arasinda kalmıştık derin, bulut, kuzey bu kuzey koyduk bu sefer derin ya da bulut birini seçeriz belki ya da yepyeni bir isim koyarız. Ben Can istemiştim çok oğlumda eşimin bir arkadaşının adinokdugu için ısrarla istemedi bı sefer belki diretirim

Kalp atışını dün birdaha duyduk kesin olsun diye beklemek istedim. Bir hafta geriden geliyor düzeltti dr 6+5te duyduk

Kız izin verme öyle şeye çocuk senin çocuğun tabiki sevdiğin ismi koyacaksın kim ne diyebilir. Kim ne derse de desin zaten. Mevsim güzelmiş sevdim ben de
valla o hamilelikteki hormonların verdiği yetkiye dayanarak çok alındım o dönem koymadım cok laf duyunca. Bu sefer daha kararlıyım ama bakalım kısmet

Hepsi çooook güzel isimler Bulut özellikle çok kalp
erkek isminde benim Evren hoşuma gidiyor. Nedense o kadar eminim ki erkek doğurmayacağımdan, hiç erkek ismi düşünmüyorum bile aahhaha

Merhabalar
Ayin 18 inde devlet hastanesinde kesem 7mm idi
Bugun yine devlet hast baska dr a geldim keseyi 11mm olctu 6+1 dedi bebek var kalp atisi suan gorulmuyor dedi
Karindan bakildi
Bugun lekelenmem de vardi progestn verdi.
Başına gelen varmi ?

Kese 9mm görüldü. Bir hafta sonra lekelenme oldu bebek görüldü 3mm idi kalp atışı görülmedi. 6+5te kalp görüldü. Kalp atışı için bebek 5mm ve sonrası dah rahat görülüyormuş. 8 9. Haftalarda da kalp gören var.
Lekelenme olunca gece yatarken 2 progestan fitil verildi. Kullanıyorum

Bir hafta sonra kese kacti acaba
Benim kesede buyumemis yeterince dr normal dedi ama gunde en az bir mm buyumesi gerekirdi

Kızlar ben keseyi hissediyorum. Ayakta kalınca veya saçımı toplarken falan gerilimce su topu gibi bi gerginlik hissediyorum korkunç. Panik oluyorum. Çok yorulursam o bölge ağrıyor. Normal mi acaba

Ay ben ilk yorum yaptığım gruba hamile döndüm. İnşallah sen de buraya gelirsin 2024 kasım Aralık gebeliğe hazırlık grubundayiz istersen oraya da gel orda da ağustosa gelecek bir sürü aday var
Benimde bu ay reglime ortalama 5 gün var güzel haberler bekliyorum rabbim nasip eder inşallah. İlk yorum yaptığım gruba hamile dönmüştüm demişsiniz. Bende yorum yapıyorum o zaman hadi bakalım bana ve tüm bebiş isteyenlere dualarınızı eksik etmeyin bu ay güzel haberler alalım inşallah sağlıkla

Kese 22mm di. Ama kese belirleyici değil artık bebek görüldüyse. Bebek görüldükten sonra artık bebeğin boyuna bakılır günde 1mm büyürmüş ortalama
Daha once kesem buyuyemedigi icin bebek gelisemediginden kalp durmasi yassdim oyuzden kesede onemli
Hayirlisi artik beklemekten baska care yok

Merhaba hanımlar bir şey de sormak istiyoruuumcevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)
Eşimle eylülden beri bebiş denemesi yapıyoruz ama hala olmadı. Bu ay da 4-8-13-14-16-18 -21 tarihlerinde ilişki yaşandı ve 20 aralıkta kan verdim negatif çıktı. reglime de tahmini 5-6 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Pozitife dönme ihtimali var mı çünkü 10 ginde kanda 12 günde de idrarda çıkar diyorlar öyleyse bir çoğu tutmamış demek ki 16-18 inde de kasık ağrım vardı değerlendirdik şuan hiç regli veya hamilelik belirtim yok. benim gibi olup sonradan öğrenen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…