• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Kizlar nasıl gidiyor? Ben yarın tekrar test yapacağım her ihtimale karşı sadece bir tane test yaptım şu ana kadar. Bugün gecikmenin 2. Günü kan vermedim henüz 5+ haftaları bekliyorum onun için.

Sizce erken gebelik testi mı yapayim yoksa normal test mı alayım ne dersiniz?

İlkini battan 1 gün önce erken gebelik testi ile öğrenmiştim markası bebe time
Güzel canım, bende rahmimde regl sancısı gibi sancı hissediyorum test yaptım bugün daha koyu ekliyorum❤️;

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 100
Geçikmenin 5 günündeyim ne adet belirtim var nede hamilelik belirtim sadece göğüsler şiş dokununca azıcık acı hissi var regl olcak gibi kasık ağrısı vardı azıcık bide beyaz akıntı bugün bi açık kahverengi leke gelmiş 1 damla sonrasi yok yarın sabah sağlık ocağına gideceğim kan için

Geçikmenin 5 günündeyim ne adet belirtim var nede hamilelik belirtim sadece göğüsler şiş dokununca azıcık acı hissi var regl olcak gibi kasık ağrısı vardı azıcık bide beyaz akıntı bugün bi açık kahverengi leke gelmiş 1 damla sonrasi yok yarın sabah sağlık ocağına gideceğim kan için
Merhaba, test yapmadınız mı gecikmenizden dolayı ?

Güzel canım, bende rahmimde regl sancısı gibi sancı hissediyorum test yaptım bugün daha koyu ekliyorum❤️;
Ay hadi bakalım ❤️ gayet belirgin 🙈 regl sancısı gibi sancılar rahim genislemeye başladığı için oluyor ❤️ çok doğal bende de oluyor ara ara ❤️
Kız çok gecikmissin 🥰 özellikle bir sebebi var mı gebelik testi yapmamanin ❤️ kan daha kesin sonuç çıkartıyor ama ben test yapmadan duramazdim şahsen 🙈
Kızlar gece uykusuzluk yasayan var mı
Ay kuzum ben tam tersi tüm gün yatsam uyusun öyle bir haldeyim ❤️

Ay hadi bakalım ❤️ gayet belirgin 🙈 regl sancısı gibi sancılar rahim genislemeye başladığı için oluyor ❤️ çok doğal bende de oluyor ara ara ❤️

Kız çok gecikmissin 🥰 özellikle bir sebebi var mı gebelik testi yapmamanin ❤️ kan daha kesin sonuç çıkartıyor ama ben test yapmadan duramazdim şahsen 🙈

Gunduz bende yorgun hissediyorum fakat aksam gece oldumu uyku tutmuyor uyuyamiyorum

Kızlar gece uykusuzluk yasayan var mı
Gündüzleri aşırı uykum geliyor. Ama uyuyamam 3.5 yaş ikizlerim var. Gece uyuyamiyorum ben de

Benimde tahmini doğum tarihi 2 Ağustos. Temmuz anneleri ile Ağustos anneleri arasında gelip gidicem gibi duruyor 😅 hoş ikizleerimin de temmuzdu. Mayıs annesi oldum. Ne olacağı hiç belli olmuyor 🥴

L

ben yaaa. Normalde hamileliğin ilk zamanları herkes aşırı uykulu olurmuş ben de geceleri sürekli uyanıyorum. Deliricem 😀

Bendeeee aynisiyim ya deliricem evdekilerde soka giriyor gece uyaniyorum wcdeyim sonra dolaniyorum yani cok erken ogrendim ben suan regl gecikmesinin 2.gunu evet erken ama cogu insan uykulu oluyormus bende kendimi garipsedim uykulu hissetsem bile zor uyuyorum

Gündüzleri aşırı uykum geliyor. Ama uyuyamam 3.5 yaş ikizlerim var. Gece uyuyamiyorum ben de

Benimde tahmini doğum tarihi 2 Ağustos. Temmuz anneleri ile Ağustos anneleri arasında gelip gidicem gibi duruyor 😅 hoş ikizleerimin de temmuzdu. Mayıs annesi oldum. Ne olacağı hiç belli olmuyor 🥴

Allah yardimcin olsun canim kolaylik versin

Eklentiler

• IMG_1231.jpeg
    IMG_1231.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 88
Bendeeee aynisiyim ya deliricem evdekilerde soka giriyor gece uyaniyorum wcdeyim sonra dolaniyorum yani cok erken ogrendim ben suan regl gecikmesinin 2.gunu evet erken ama cogu insan uykulu oluyormus bende kendimi garipsedim uykulu hissetsem bile zor uyuyorum
Aynenn öyleyim 😀 gece zor uyuyup bi de sabah 5-6 gibi tuvalete kalkıyorum. Sonra geç uykuya dalıyorum. Bi de 2 tane kedimiz var. Ben uyanınca onlar da uyanıyor sonra benim uykum geldiğinde miyavlamaya başlıyorlar 😀 sürekli uykusuzum 😀😀

Aynenn öyleyim 😀 gece zor uyuyup bi de sabah 5-6 gibi tuvalete kalkıyorum. Sonra geç uykuya dalıyorum. Bi de 2 tane kedimiz var. Ben uyanınca onlar da uyanıyor sonra benim uykum geldiğinde miyavlamaya başlıyorlar 😀 sürekli uykusuzum 😀😀

Ay aynen bende yaaa yani o kdr cabuk uyaniyorum ki uyudugumda da hic uyumamis gibi🤣

Reed Flowers Reed Flowers al isteeeee 🥰 net bir pozitif ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Ben de tekrarladım bugün en son 21inde yapmıştım 🙈 biri erken gebelik diğeri normal gebelik testi ❤️ cuma günü kan vermeyi düşünüyorum 🥰

Eklentiler

• IMG_20241125_104020.jpg
    IMG_20241125_104020.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 86
Back
X