Kuzu çok geçmiş olsun, dikkat et kendineBugün sadece bir tane matematik videosu izleyebildim çünkü baya rahatsızdım bu yüzden çocuk uyuduğu sürece bende uyudum ayağa kalkamadım. Reflü, soğuk algınlığı hepsi üst üste mahvoldum inşallah düzelince telafi edeceğim önce sağlık
Gecmis olsunnnBugün sadece bir tane matematik videosu izleyebildim çünkü baya rahatsızdım bu yüzden çocuk uyuduğu sürece bende uyudum ayağa kalkamadım. Reflü, soğuk algınlığı hepsi üst üste mahvoldum inşallah düzelince telafi edeceğim önce sağlık
Geçmiş olsun canımBugün sadece bir tane matematik videosu izleyebildim çünkü baya rahatsızdım bu yüzden çocuk uyuduğu sürece bende uyudum ayağa kalkamadım. Reflü, soğuk algınlığı hepsi üst üste mahvoldum inşallah düzelince telafi edeceğim önce sağlık
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce roparlanırsınBugün sadece bir tane matematik videosu izleyebildim çünkü baya rahatsızdım bu yüzden çocuk uyuduğu sürece bende uyudum ayağa kalkamadım. Reflü, soğuk algınlığı hepsi üst üste mahvoldum inşallah düzelince telafi edeceğim önce sağlık
Çok teşekkür ederim canım benimVar olan vaktini harika kullanmışsın canım işte çoğu bitmiş bile. Onuda bitirirsin inanıyorum sana sonrada tekrarlar, denemeler ve güzel puanlar inşallah
Çok çok geçmiş olsun, sağlık olsun gerisi hallolurBugün sadece bir tane matematik videosu izleyebildim çünkü baya rahatsızdım bu yüzden çocuk uyuduğu sürece bende uyudum ayağa kalkamadım. Reflü, soğuk algınlığı hepsi üst üste mahvoldum inşallah düzelince telafi edeceğim önce sağlık
böyle die diye hastalığı kendin çağırdın demekDersolsun Hemsirecik ASSOSyal Çok sağolun kızlar . Aslında böyle bir hastalık dönemini bekliyordum çünkü epeydir sağlam olunca işte bi ara fena hastalanıcam diyordum ve oldu hayaldi gerçek oldu
Seni görünce matematik diyesim varKızlar merhaba herkese iyi çalışmalar. ÖncelikleMiknatiss canım geçmiş olsun, hava bir anda soğudu sanki bu günlerde. Dün sadece yargı ünitesini tekrar edip 45 soru çözdüm. Bugün telafisini yapacağım , inanıyorum
Matematikle aramızı düzelteceğiz canım , iyi davranalım ona sınava kadarSeni görünce matematik diyesim var
Sağol canım toparlanmaya çalışıyorum evetÇok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce roparlanırsın
İnşallah canım inşallahÇok teşekkür ederim canım beniminşallah verdigimiz emeklerin karsiligi çok güzel olur yazmaya çalışacağım buraya da
Sağol canım evet önce sağlıkÇok çok geçmiş olsun, sağlık olsun gerisi hallolur
İnşallah bizlerede nasip olur canımAtanan kizin evini düzme strorylerini görünce içim gidiyorçok amin, hepimize ınş