- 12 Mart 2023
- 690
- 787
Nasılsın asosyalim nasıl gidiyor seni mutlu ve motiveli görmek istiyorumAllah kolaylık versin canım benim
Kuzum benim Allah razı olsun, mehmet hocanın yedi adım kitabını bitirmeye çalışıyorumNasılsın asosyalim nasıl gidiyor seni mutlu ve motiveli görmek istiyorum
Allah zihin açıklığı versin canım benim inşallah yeni sınavda netin 7 den 17 lere çıkarKuzum benim Allah razı olsun, mehmet hocanın yedi adım kitabını bitirmeye çalışıyorumyapacak daha iyi bir şeyim yok sen nasılsın kuzucumm,bende seninle yeniden çalışmak istiyorum
Çok haklısın kuzu,dinlenmek seninde hakkınAllah zihin açıklığı versin canım benim inşallah yeni sınavda netin 7 den 17 lere çıkarcano ben de çok yorgunum ya bugün tatil azıcık kalkıp işlerimi halledip tekrar uzanıyorum öyle bir yorgunluk oluyor izin günlerimde klavye çalışacağım bugün açıköğretim vizelerim yaklaşıyor onlara çalışacağım derken pöff yoğunum bayağı bir kpss şimdi başlamayı düşünmüyorum cano başlarsam da matematikten başlarım büyük ihtimalle bakalım nolursa